Rustem Pasa Mah. Gazi Pasa Cad. No: 14/1-2-3,, Yalova
ÖZEL YALOVA DENTAL PARK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Kendisi güzel ilgilendi sağ olsun bir sıkıntı olduğun da gelmemizi söyledi çok hijyenik ve titiz çalıştı.Bir dişin de ki ağrısı üzerine gittik meğerse 3 dişi de çürükmüş oğlumun kanal tedavi ve derin dolgu çalışıldı yapılan işlemden memnun kaldık.
Komple damak tedavi aldım.İşlem öncesinde gerekli bilgilendirmeyi fazlasıyla yapıtı işlemden memnunum.Kendisi şefkatli dinliyor ilgi ve alakası da güzel.
Biz Zeynep Hanım'dan çok memnunuz diş ağrısı vardı kanal tedavisi ve derin dolgu tedavisi gördü yapılan işlemden memnunuz.
Zeynep Hanım şuana kadar güvendiğim en iyi diş hekimi. Başka bir hekim diş dolgusu yaparken çıkan dolguyu boğazıma düşürdü ve az kala boğuluyordum diş hekimine gitme fobim oldu tek başıma diş hekimine gidemez oldum.Zeynep Hanım'da diş dolgusu diş temizliği için gittim benim için korkunçtu beni sakinleştirerek işine devam etti çok anlayışlı ve severek bundan sonra tek başıma gidebilir o güveni bana verdi dişçi fobimi yendim.Kendisine sağlık ve başarılı diliyorum.
Kendisinden memnunum dişlerin de sorun vardı köprü tedavisi yapıldı. İşlem öncesinden yeterli bilgilendirme bulundu herhangi bir problem olmadı daha sonra annem gitti devam da ediyor.
Zeynep İrem İlbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep İrem İlbaş, Diş Hekimi. Size Zeynep İrem İlbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Zeynep İrem İlbaş adresi nerede?Zeynep İrem İlbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rustem Pasa Mah. Gazi Pasa Cad. No: 14/1-2-3, Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep İrem İlbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep İrem İlbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep İrem İlbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep İrem İlbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep İrem İlbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep İrem İlbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zeynep İrem İlbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.