Aynı zamanda yine İstanbul Üniversitesi'nde Pedagojik Formasyon eğitimi almıştır. Mezun olduğu yıl, ilköğretimde özel öğrencilerle çalıştı. (Ahmet Kılıçarslan İlkokulu) Bir sivil toplum kuruluşunda "Geleceğe İş başı " projesi kapsamında yetiştirme yurdunda yaşayan/yaşamış gençlere danışman psikologluk yapmıştır.Kendine ait ofisinde danışan görmeye devam etmekte ve bir proje okulda okul psikoloğu olarak görev sürdürmektedir. Çeşitli STK'larda alanına dair gönüllü çalışmalar yapmaktadır. Kızılay'da 2013-2019 yılları arasında önce gönüllü, daha sonra yönetim kurulu üyesi olarak hizmet vermiştir. Staj deneyimlerini çeşitli hastanelerde (Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Moodist Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, NPİstanbul Hastanesi) , klinikte ( Reem Nöropsikiyatri) liselerde ( Burhan Felek Anadolu Lisesi, Şefkat Koleji )ve rehabilitasyon merkezinde ( Özel Ümraniye Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi) tamamlamıştır. Çalışma alanını çocuk, ergen ve yetişkin yaş seviyesi oluşturmaktadır. 2015 yılı Ağustos ayından itibaren "Gezgin Kütüphane" projesini başlatmış, ve köy okullarına kütüphane kurmaktadır.
Terapi ekolü olarak Bilişsel Davranışçı Terapi ve Narrative Terapi eğitimlerini alarak çalışmalarını sürdürmektedir. Çeşitli kongrelere katılarak gençler üzerinde çalışmalar yapmış, yapmaya devam etmektedir. Farklı kurumlara seminerler vererek bilgisini paylaşmaya devam etmektedir.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Terapisi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Bilişsel Regresif Hipnoterapi
Bütüncül Psikoterapi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Klinik Psikolog Zeynep Karzaoğlu Şimşek
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Klinik Psikolog Zeynep Karzaoğlu Şimşek
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Varoluşçu Psikoterapi
İlişki Terapisi
e....d
Kaygı bozukluğu ve stres sorunum için başvurdum. 2-3 aydır gidiyorum. Farkındalığım arttı. Olumlu ilerliyoruz. Zeynep Hanım ile enerjimiz çok tuttu. Kendisini çok sevdim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Süreç devam ediyor. Ben memnunum.
ö.....
Ergenlik döneminde olan kızım için gittim. Başka psikolog ve psikiyatriye de gitmiştik. İstediğimiz sonuçlara ulaşamamıştık. Sonra Zeynep Hanım ile başladık. Kapalı olduğu için ön yargılı idi. Kızım açısından da bizim açımızdan da beklediğimizin üstünde performans ile gitti. Zeynep Hanım, çok özverili, bir şeyleri değiştirebilmek için hakkını verebilmek için çok emek veriyor. Ondaki bu çabayı ekstra iyi şekilde gözlemleyebildik. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Kızımın kendisine bakış açısı, hayat karşı bakış açısı, bize karşı davranışları her şeyi olumlu yönde değişti. Zeynep Hanım sahiplenici ve kabul edici yargısız koşulsuz yaklaşarak iletişim kuruyor. Zeynep Hanım daha iyi nasıl olur diye çabasını da gördük.
Kendi kişisel hayatım, iş hayatım ile ilgili gittim. Bu konularda ince eleyip sık dokuyan ince atışlarla yapıyor nasıl çözeceğimin gösteriyor. Ciddi derecede sinir varken Zeynep Hanım sayesinde söylediklerini uyguladıktan sonra sinirin s si kalmadı. Eski ben olmaya başladım. Seanslar devam ediyor ettikçe de eski ben olacağıma inanıyorum. Çok güzel dinliyor ve çok net yol gösteriyor. Birkaç yol gösteriyor. Hangi yolun daha iyi olacağını bana bırakıyor. Bundan kaynaklı da çok memnunum.
Kızım görüştü. Sosyal fobileri vardı, süreci uzun sürse de olumlu gelişmeler oldu ve fobisini yendi. Zeynep Hanım çok mütevazi işini iyi yapan ve kişiyle bağ bölümünü çok iyi ayarlayan biri. Ergenlerle de iletişimi kuvvetli.
Yaklaşık mayıs ayından beridir Zeynep Hanım'ın danışanıyım ve sürecime devam ediyorum. Kendi kişisel gelişimim adına özgüven açısından fayda gördüm. Zeynep Hanım çok akıllı, alanında uzman birisi. Kendisi istediği yere siz fark etmeden farkındalığı sağlayabilmek için getiriyor. Daha öncesinde de psikologla görüşme sağlamıştım ama Zeynep Hanım çok daha profesyonel geldi. Kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 3 arkadaşımda kendisinin danışanı.
Zeynep Hanım gayet iyi, şu anda memnunum. Kendisi ile ablamın araştırması sonucu görüşme sağladım. 1 buçuk ay danışmanlık hizmeti aldım ve sürecime devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra eskisine göre biraz daha rahatım. Zeynep Hanım bence işinde başarılı biri.
ya...
Zeynep hanımdan uzun süredir destek alıyorum kendisi çok iyi işinde çok başarılı çok kibar bi terapist çok güzel sonuçlar aldık kendisine çok teşekkür ediyorum
a....a
Zeynep hanımın sıcak ve cana yakın tavrıyla terapi bir dost meclisi tadında geçiyor. Kendinizi ona açarken hiç zorlanmıyorsunuz, gözlerinden sizi gerçekten ilgiyle dinlediği anlaşılıyor. O yüzden tedavi süreci daha hızlı ilerliyor. Seans için ayırdığı vakitte normalden daha fazla bu da çok daha rahat konuşmanıza yardımcı oluyor
zeynep hanımla güzel bir terapi sürecimiz oldu. iyi ki tanışmışı. hayatımda büyük değişiklikler oldu ve çok memnun kaldım. aramızda sanki yıllardır tanışıyormuş gibi bir bağ oluştu beni çok iyi anlıyordu. randevular yeterince uzun ve güzeldi herşey olması gerektiği içindi. herkese tavsiye ederim!
Zeynep Hanımı gerçekten iyi ki tanımışım, bakış açımda hayatımda mükemmel değişimler yaşıyorum sayesinde. Boş yere takılıp kaldığım tüm olaylar artık zihnimi meşgul etmiyor sayesinde. Kesinlikle tavsiye ederim!!!
Zeynep Karzaoğlu Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Karzaoğlu Şimşek, Psikoloji. Size Zeynep Karzaoğlu Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak.
Zeynep Karzaoğlu Şimşek adresi nerede?Zeynep Karzaoğlu Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi. No:279 D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Karzaoğlu Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Karzaoğlu Şimşek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Karzaoğlu Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Karzaoğlu Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Karzaoğlu Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Karzaoğlu Şimşek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Karzaoğlu Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Karzaoğlu Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Karzaoğlu Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Zeynep Karzaoğlu Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu