Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Zeynep Korkmaz Muayehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Tam Diş Protezi
X-Ray
Zirkonyum
kü...k
Zeynep hanımı doktortakvimi yorumlarından tercih etmiştim , diş kırığı ile gittim aynı gün o dişime kanal tedavisi uygulandı . Memnun kaldım. Tavsiye ederim
Zeynep hanıma hem kendi dolgu ve kanal tedavim hem de dört yaşındaki kızımın dolguları için gittik. Zeynep Hanım'ın kanal tedavisinde uzmanlığının olması tercih etme sebebimizdi. Herşeyiyle çok memnun ayrıldığımız tedaviler gerçekleştirdi. Özellikle kızımın ortama alışması ve korkmaması için onunla çok güzel ilgilendi herşeyi sabırla açıkladı.
es...
Zeynep hanıma implant tedavisi için başvurdum. Dişçi fobisi olan birisi olarak bütün önyargılarımı yıktı. İmplant tedavimi ağrısız acısız bir şekilde yapıp dişlerimi taktı. Ben kendisinden çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
r.....
Eskiden kanal tedavisi yapılmış dişimde eğe kırığı vardı fakat Zeynep hocam harika bir operasyonla hem dişimi kurtardı hem de acısını dindirdi. Güler yüzü, ilgisi ve tertemiz kliniğiyle harika bir hizmet vermekte. Kanal tedavisi için Diş Hekimi arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
ü.....
Bugün anneme uzun zamandır sıkıntı yaşadığı iki adet dişine kompozit dolgu uygulaması yaptı doktor hanım. Çok memnun kaldık.
p....d
Zeynep hanım gerçekten işinin uzmani, bir cok doktora gittim disimdeki kist icin hepsinde bir sikinti yaşadım tavsiye üzerine Zeynep hanıma gittim iyiki de gitmisim iki tane daha kist varmış onlari da tedavi edicek .benim gibi olanlar hiç düşünmeyin dogru yer
b....
Dişimde lezyondan kaynaklı ağır dokusal hasar meydana gelmişti. Bir başka diş hekimi antibiyotik kullanmamı söylemişti fakat antibiyotik kullanmama gerek yokmuş. Dişdeki sinirlerim zaten öldüğü için sinir olmasına rağmen anestezi uygulanmadan tedavi gördüm. Çok şaşırdım çünkü tedavi boyunca hiç ağrı yaşamadım.
İşini layığıyla ve severek yapan Zeynep hocama tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
gn...h
Kanal tedavisi için Zeynep yanıma gittim çok çok memnun kaldım işinin ehli güler yüzlü profesyonel bir hanımefendi Rabbim ondan razı olsun
Dişle ilgili her türlü probleminizde gözünüz kapalı teslim olabileceğiniz ehil, bilgili, eli hafif, acıtmadan tedavi eden bir hanımefendi
Kanal tedavimden çok memnun kaldım bundan sonra da her türlü diş sorunumda tercih edeceğim bir hekim
t.....
Zeynep hocamız gayet nazik, hoşgörülü , alakadar bir hekim olarak gereken tedavimizi yaparak bizim klinige ağrılarla gelip, klinikten güler yüzle ayrilmamizi sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim.
k....ö
Dolgu ve diş temizliği yaptırdım klinik temizliği ,çalışanların hastaya olan yaklaşımları, doktor hanımın tedavi sürecindeki yaklaşımı konusunda çok memnun kaldım gönül rahatlı ile gideceğim ve çevreme de önerebileceğim bir klinik
Zeynep Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Korkmaz, Diş Hekimi, Endodonti. Size Zeynep Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Zeynep Korkmaz adresi nerede?Zeynep Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahri Kayahan Bulvarı Çilesiz Mah. No:82/C Yeşilyurt Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Zeynep Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.