Uzm. Kl. Psk.
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
ka...
Ben on iki yıldır majör depresyon hastalığıyla mücadele ediyorum. Psikiyatrik yardımı hep aldım. Mücadeleyi hiç bırakmadım. Bu sürecin içerisine Zeynep hanımla yaptığımız terapilerimi de katınca hayatım çok daha kaliteli ve anlamlı hale geldi. Kendisinin ayrıntıya hakim, işini seven ve önemseyen hepsinden önemlisi işini iyi bilen ve yapan bir klinik psikolog olduğunu sadece düşünmüyorum çünkü öyle. Bunu kendime bakıp kattettiğim mesafeye bakarak söylüyorum. Kendisinin tespit ve yönlendirmeleri çok isabetli siz iyi bir öğrenciyseniz eğer sonuca çok doğru bir yerden ulaşıyorsunuz. Zeynep hanımla karşılaştığım ve kendisinden rehberlik aldığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Bir danışan olarak kesinlikle Zeynep hanıma bilgisine,deneyimine, tavrı ve tarzına güvenmenizi tavsiye ederim.
ş.....
Öncelikli olarak yaklaşık 1 buçuk aydır seanslarıma devam ediyorum. Gayet anlayışlı, dinleyen, her sorunu çözebilen bir psikolog o yüzden memnunum. Bu süreçte devam etmeyi düşünüyorum. Seanslarımız çok keyifli geçiyor. 1 buçuk ay oldu ama yeni bir süreç diyebilriz. Başladığım problemle alakalı sorunları yaşadığımda o anki seanslarımız aklıma geliyor ve daha kontrollü olmaya çalışıyorum. Şu anda ödev şeklinde ilerliyor yüzde yüz değişim olduğunu söylememem ama tabiki kendimde ilerleme kaydettiğimi görebiliyorum.
b....s
Alanında yetkin olduğunu fazlasıyla hissettiren bu anlamda danışma sürecinde en önemli şeylerden biri olan güven duygusunu sağlayan, seanslarımı oldukça verimli ve keyifli geçirdiğim, kısa sayılabilicek bir zamanda hayatıma gözle görülür bir çok olumlu etkisi olmuş hala da olmaya devam eden bir Psikologtur kendisi.
f.....
Zeynep Hanım'ın işini en güzel şekilde yapması, seans sürecinde danışanlarına gösterdiği özen ve başarılı iletişimi sayesinde hem özel bir eğitim alır gibi aynı zamanda terapi konusunda uzman olmasıyla da rahatlatıcı terapiler gerçekleştirmesi sürecin benim için daha verimli olmasını ve iyi sonuçlar almamı sağladı. Alanında uzman ve danışanlarıyla ilgili bir psikolog. Kendisini tanıdığım için çok memnunum.
ö.....
Zeynep Hanım'la doktorumun yönlendirmesi üzerine görüşme sağladım. 6 ayı geçti sürecime devam ediyorum. Ayda 2 seans danışmanlık hizmeti alıyorum. Seanslarımızdan sonra daha iyi hissediyorum. Kendisi iyi bir uzman. Zeynep Hanım'dan memnunum.
Zeynep Hanım kesinlikle fikirleriyle olumlu bakış açılarıyla bizim göremediğimiz nüansları yakalayabilen birisi. Kendisine çok teşekkür ederim. Her zaman güleryüzlü, nazik olduğundan dolayı, dinlerken uzun uzun dinlediği anlayış ve sabrı için ayrıca teşekkür ederim. Zeynep Hanım'a farklı bir üzerinden denk gelerek görüşme sağladım. Bayağı bir danışmanlık hizmeti aldım ufak bir ara verdim ama devam edeceğim. Zeynep Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
c.....
Zeynep Hanım çok profesyonel. Kendisi metoda dayalı olduğunu hissettiren farkı var, alt yapısını hissettiren bir tarzı var. Zeynep Hanım'ın anlayışlı ve kuvvetli bir iletişim kabiliyeti var. Kendisine psikiyatristimin önerisiyle görüşme sağladım. 2 ay 6 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Zeynep Hanım sayesinde bazı konulara daha dikkat etmeye başladım. birkaç konudaki bakış açım hafif değişmeye başladı. Kendisi çok yardımcı oldu. Aldığım seanslarımdan memnunum.
m....ö
Benim hayatımda iki tane doğum günü var biri doğduğum tarih diğeri hocamı tanıdığım tarih öfke özgüven sosyal fobi gibi bir
sürü sorunlarım vardı insanlar ile iletişim kuramıyor hakkımı arayamıyor hiç bir işi beceremeyeceğime inanan biriydim cafe ye gidip bir sipariş bile veremiyordum hocam sayesinde hepsinin üstesinden geldim şehir dışına yaşıyorum hocam seansları online olarak bana Uygun olarak ayarladı en önemli olanı hayatımızda bize gerekli olan becerileri kazandırdı çok teşekkür ederim hocam
i̇....
Zeynep Hanım en başında çok güzel bir dinleyici. Birkaç kere farklı yerlerde terapi görmüştüm fakat üzerimde fazla bir etki hissetmemiştim. 8 Ay kadar süren bir terapi sürecimiz oldu Zeynep Hanım ile. Gerçekten iyileştiğimi hissettim. Farkındalık yaşamamı sağlayan seanslardı her biri. Düşünemeyen biri iken git gide kendi cevaplarımı kendim verdim. Bunu sağladı Zeynep Hanım. Çok memnun kaldım kendisinden.
r.....
Yaşadığım kaygı/sosyal kaygı bozukluğu ve obsesyon nedeniyle başvurdum Zeynep hanıma. Pozitif psikoterapi yöntemiyle ilerliyor şu anda terapi sürecim. Yaklaşık 20 haftadır devam ediyoruz görüşmelere. Hissettiğim kaygılarda ve takıntılarında giderek azalan bir gidişat hissediyorum. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve samimi bir yaklaşımı var.
Zeynep Külahlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Külahlı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Zeynep Külahlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Zeynep Külahlı adresi nerede?Zeynep Külahlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi, Kadıköy, İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Külahlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Külahlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Külahlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Külahlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Külahlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Külahlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Külahlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Külahlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Zeynep Külahlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.