Uzman Klinik Psikolog Zeynep Külahlı Bursa’da doğdu. Çocukluğundan beri farklı diller öğrenmeye ilgisi oldu. Saint Benoît Fransız Lisesi’nde Fransızca ve İspanyolca öğrendi. Sağlıklı bir topluma doğru ilerlemek için değişimin ve özellikle gelişimin bireyden başlayacağına ve en temelde de ruh sağlığının elzem olduğuna inandığı için psikoloji bilimine ilgi duydu. Gelişim psikolojisini en kapsamlı ve ayrıntılı şekilde ele alan psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü ile eğitimine başlayıp klinik psikolojide devam ederek bireyleri ruhsal açıdan sağaltmayı amaçladı. Farklı alanlarda sorun yaşayan kişilere yardım etme hevesiyle farklı gelişim gösteren ve engelli çocuklara, yetişkinlere ve ailelerine, sosyoekonomik açıdan dezavantajlı ergenlere, okul öncesi dönemdeki çocuklara ve ailelerine ve fabrika işçilerine gönüllü olarak destek verdi. Staj yaptığı anaokulunda üniversite son sınıfta yarı zamanlı olarak çalışmaya başladı. Profesyonel kariyerine yarı zamanlı çalıştığı anaokulunda tam zamanlı olarak devam etti. Lisans ve yüksek lisans eğitimleri boyunca sürdürdüğü psikolojik danışmanlık ve rehberlik çalışmaları dolayısıyla insanların erişkin yaşlardaki sorunlarının çocukluk yaşlarında temellendiğine ve buna sistematik müdahale için gelişim psikolojisi ve psikopatolojinin önemli olduğuna ve dolayısıyla psikolojisi doktorasının tamamlayıcı olacağına inanarak Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Doktora programına başladı. Psikoterapinin yanında Üsküdar Üniversitesi AİLEMER'de Aile Danışmanlığı Sertifika Programı'nda ders vermektedir.

Bağdat Caddesi, Kadıköy, İstanbul, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

K
Konum: Online Danışmanlık Randevu

Ben on iki yıldır majör depresyon hastalığıyla mücadele ediyorum. Psikiyatrik yardımı hep aldım. Mücadeleyi hiç bırakmadım. Bu sürecin içerisine Zeynep hanımla yaptığımız terapilerimi de katınca hayatım çok daha kaliteli ve anlamlı hale geldi. Kendisinin ayrıntıya hakim, işini seven ve önemseyen hepsinden önemlisi işini iyi bilen ve yapan bir klinik psikolog olduğunu sadece düşünmüyorum çünkü öyle. Bunu kendime bakıp kattettiğim mesafeye bakarak söylüyorum. Kendisinin tespit ve yönlendirmeleri çok isabetli siz iyi bir öğrenciyseniz eğer sonuca çok doğru bir yerden ulaşıyorsunuz. Zeynep hanımla karşılaştığım ve kendisinden rehberlik aldığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Bir danışan olarak kesinlikle Zeynep hanıma bilgisine,deneyimine, tavrı ve tarzına güvenmenizi tavsiye ederim.

Ş

Öncelikli olarak yaklaşık 1 buçuk aydır seanslarıma devam ediyorum. Gayet anlayışlı, dinleyen, her sorunu çözebilen bir psikolog o yüzden memnunum. Bu süreçte devam etmeyi düşünüyorum. Seanslarımız çok keyifli geçiyor. 1 buçuk ay oldu ama yeni bir süreç diyebilriz. Başladığım problemle alakalı sorunları yaşadığımda o anki seanslarımız aklıma geliyor ve daha kontrollü olmaya çalışıyorum. Şu anda ödev şeklinde ilerliyor yüzde yüz değişim olduğunu söylememem ama tabiki kendimde ilerleme kaydettiğimi görebiliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alanında yetkin olduğunu fazlasıyla hissettiren bu anlamda danışma sürecinde en önemli şeylerden biri olan güven duygusunu sağlayan, seanslarımı oldukça verimli ve keyifli geçirdiğim, kısa sayılabilicek bir zamanda hayatıma gözle görülür bir çok olumlu etkisi olmuş hala da olmaya devam eden bir Psikologtur kendisi.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Zeynep Hanım'ın işini en güzel şekilde yapması, seans sürecinde danışanlarına gösterdiği özen ve başarılı iletişimi sayesinde hem özel bir eğitim alır gibi aynı zamanda terapi konusunda uzman olmasıyla da rahatlatıcı terapiler gerçekleştirmesi sürecin benim için daha verimli olmasını ve iyi sonuçlar almamı sağladı. Alanında uzman ve danışanlarıyla ilgili bir psikolog. Kendisini tanıdığım için çok memnunum.

Ö

Zeynep Hanım'la doktorumun yönlendirmesi üzerine görüşme sağladım. 6 ayı geçti sürecime devam ediyorum. Ayda 2 seans danışmanlık hizmeti alıyorum. Seanslarımızdan sonra daha iyi hissediyorum. Kendisi iyi bir uzman. Zeynep Hanım'dan memnunum.

Zeynep Hanım kesinlikle fikirleriyle olumlu bakış açılarıyla bizim göremediğimiz nüansları yakalayabilen birisi. Kendisine çok teşekkür ederim. Her zaman güleryüzlü, nazik olduğundan dolayı, dinlerken uzun uzun dinlediği anlayış ve sabrı için ayrıca teşekkür ederim. Zeynep Hanım'a farklı bir üzerinden denk gelerek görüşme sağladım. Bayağı bir danışmanlık hizmeti aldım ufak bir ara verdim ama devam edeceğim. Zeynep Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

C

Zeynep Hanım çok profesyonel. Kendisi metoda dayalı olduğunu hissettiren farkı var, alt yapısını hissettiren bir tarzı var. Zeynep Hanım'ın anlayışlı ve kuvvetli bir iletişim kabiliyeti var. Kendisine psikiyatristimin önerisiyle görüşme sağladım. 2 ay 6 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Zeynep Hanım sayesinde bazı konulara daha dikkat etmeye başladım. birkaç konudaki bakış açım hafif değişmeye başladı. Kendisi çok yardımcı oldu. Aldığım seanslarımdan memnunum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Benim hayatımda iki tane doğum günü var biri doğduğum tarih diğeri hocamı tanıdığım tarih öfke özgüven sosyal fobi gibi bir
sürü sorunlarım vardı insanlar ile iletişim kuramıyor hakkımı arayamıyor hiç bir işi beceremeyeceğime inanan biriydim cafe ye gidip bir sipariş bile veremiyordum hocam sayesinde hepsinin üstesinden geldim şehir dışına yaşıyorum hocam seansları online olarak bana Uygun olarak ayarladı en önemli olanı hayatımızda bize gerekli olan becerileri kazandırdı çok teşekkür ederim hocam

Konum: başka bir yer Diğer

Zeynep Hanım en başında çok güzel bir dinleyici. Birkaç kere farklı yerlerde terapi görmüştüm fakat üzerimde fazla bir etki hissetmemiştim. 8 Ay kadar süren bir terapi sürecimiz oldu Zeynep Hanım ile. Gerçekten iyileştiğimi hissettim. Farkındalık yaşamamı sağlayan seanslardı her biri. Düşünemeyen biri iken git gide kendi cevaplarımı kendim verdim. Bunu sağladı Zeynep Hanım. Çok memnun kaldım kendisinden.

R
Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Külahlı Psikoterapi

Yaşadığım kaygı/sosyal kaygı bozukluğu ve obsesyon nedeniyle başvurdum Zeynep hanıma. Pozitif psikoterapi yöntemiyle ilerliyor şu anda terapi sürecim. Yaklaşık 20 haftadır devam ediyoruz görüşmelere. Hissettiğim kaygılarda ve takıntılarında giderek azalan bir gidişat hissediyorum. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve samimi bir yaklaşımı var.