Ergoterapi Randevusu
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
özel sevgi yağmuru özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
şe...
Zeynep hanım ile yolumuz prematüre doğan 2 yaşındaki oğlumuzun gelişim geriliği nedeni ile destek almaya karar verdiğimiz süreçte kesişti. İşine olan hakimiyeti, sabrı ve ilgisi oğlumuzun toparlanmasında ınanilmaz katkı sağladı. Ayrıca bizimle her daim iletişimde olup desteği ve yönlendirmeleri ile yaşadığımız süreci yonetebilmemizi sağladı. Her şey için minnettarız.
de...t
Hayatımıza dokunan nadir öğretmenlerden birtanesi kendisi kendisiyle yollarımız kesiştiğinde otizmli oğlumun duyusal arayışı çok fazlaydı kol çırpmaları bedensel farkındalığı yoktu sayesinde artık daha bedensel farkındalığımız oldu duyusal arayışımız en aza indi kendisine minnettarız sadece oğlumla değil bilgilendirmeleriyle bizlerede ışık oldu
f....ü
Zeynep hoca tam anlamıyla çocuğun ihtiyacı doğrultusunda yol izleyen kararlı bir şekilde programı yöneten işini ehli bir öğretmenimizdi ders aldığımız süre boyunca kendisinden memnun kaldık kısa sürmesi üzücüydü;)
du....
Oğlum 7 yaş atipik otizm tanılı Zeynep hocaya başlayalı 1 aylık kısa sürede bile oğlumun yaptığı streotipik hareketlerden baya bir kurtulduk kendisi çok güleryüzlü ve herkonuda danışmanlık alınabilicek biri .. iyiki yollarımız kesişmiş
h....k
Zeynep hoca ile başlattığımız bu süreçte kendisinden çok memnun kaldık çocuğumun akademik kariyeri ve aşırı hareketlilik durumu çok iyi hale geldi ilk aydan itibaren gayet iyi sonuçlar aldık herkese kesinlikle tavsiye ediyorum iyiki sizinle yollarımız kesişti sizi çok sevdik iyiki varsınız
Zeynep Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Kutlu, Ergoterapi. Size Zeynep Kutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Nörolojik Rehabilitasyon, Beckman Oral Motor Değerlendirme, El Rehabilitasyonu, Ergoterapi Randevusu, Mesleki Rehabilitasyon, Psikiyatrik Rehabilitasyon, Kognitif Rehabilitasyon.
Zeynep Kutlu adresi nerede?Zeynep Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Murat, Sultan Murat Cd. No:139, 34295 Küçükçekmece/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Kutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Kutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Kutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Kutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zeynep Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.