Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Good Enough Zeka Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk Zeynep Büyükarpacı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Psk Zeynep Büyükarpacı
Zeynep hanımın direkt sorunlara çözüm üretmemiz için yardımcı olması, süreci yönetmemiz açısından yol göstermesini çok sevdim. Daha önce uzun süreli farklı psikologdan terapi almıştım. Açıkçası sürekli bni konuşturarak ve çocukluğuma inerek çözüm bulmaya çalışıyordu. Ve cok uzun bir süreçte bile pek fayda görememiştim. Zeynep hanımsa gerçekleri kabullenmem için yüzleştirdi beni. Seanslar zorlayıcı olsa da şyileştirici gücü çok yüksekti. Minnettarım:)
ce...
Merhaba benim psikolojik sorunlarım vardı destek almam gerekiyordu kardesim vefatından dolayi bı kaç olaylar yasadim bunun içinde Zeynep hanım ile benimle ilgilendi bı kaç fikirler verdi anlayışlı ve iyi birisi kendisi çok saolsun Zeynep hanıma
t.....
Zeynep hanımı evliliğim çok kötüye giderken tanıdım yaptığımız seanslar sonunda evliliğim kurtuldu desteğiniz sabrınız için çok teşekkür ederim görüşmeye devam edeceğim
r....g
ÇOK UZUN ZAMANDIR HAYATIMIN İNİŞ KISMINDAYDIM . HANİ İNSANLARIN HAYATINDA YÜKSELDİĞİ DÖNEMLERİ VE ALÇALDIĞI DÖNEMLER OLUR . AMA ALÇALDIĞI DÖNEMLER BENİMKİ KADAR UZUNMUDUR BİLEMİYORUM . HAYATIM İÇİN İYİ BİR ALTYAPI OLUŞTURMAM GEREKEN ZAMANDA ÇOK KÖTÜ GÜNLER YAŞAMAYA BAŞLADIM . SÜREKLİ ÜZGÜNDÜM İSTEKSİZDİM BİR ÇOK ŞEYE KARŞI HİSSİZDİM RUHSAL OLARAK BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞÜN BAŞLANGICINDAYDIM GEÇMİŞTEN GELEN VE İSTEĞİM DIŞINDA GERÇEKLEŞEN ŞU AN YAZARKEN BİLE ZORLANDIĞIM TATSIZ OLAYLARIN FOTOĞRAFLARI SÜREKLİ ZİHNİMDE BİR AĞACIN KÖKLERİ GİBİ DALLANIP BUDAKLANMAYA BAŞLIYORDU KİMSEYE ANLATAMIYORDUM KENDİ İÇİMDE BİLE YÜZLEŞEMİYORDUM DAHA DA İÇİME KAPANMAYA BAŞLADIM BULUNDUĞUM ORTAMDAN BİR ŞEKİLDE SOYUTLUYORDUM KENDİMİ BU DURUMUN SON 4 YILIMI BAŞARISIZLIKLA HAYAL KIRIKLIKLARIYLA KENDİ POTANSİYELİME İHANET ETMEMLE HAYATIMDA NİCE KÖTÜ ANILAR BİRİKTİRMEMLE SONÇLANDI . BİRÇOK DEFA SORUNLARIMI PAYLAŞMAMA RAĞMEN HEP UMURSAMAZ BİR TAVIRLA KARŞILAŞTIM VE EN SONUNDA DA SAÇMALIYORSUN KAFANDA KURUYORSUN SANA RAHATLIK BATIYOR ARSIZSIN BİZİ DÜŞÜNMÜYORSUN EMEKLERİMİZİ HİÇE SAYIYORSUN GİBİ CÜMLERLER KURUYORLARDI BU BANA KENDİMİ ÇOK DEĞERSİZ HİSSETTİRDİ SİZ SOUNLARINIZ KARŞISINDA BÖYLE DAVRANAN İNSANLARA BİR DAHA BİR ŞEY ANLATMAK İSTERMİSİNİZ BEN ANLATMAK İSTEMEDİM AMA ÇOK ÇARESİZ OLDUĞUM ZAMANLARDA ANLATTIM YİNE BANA KENDİMİ ÇOK DEĞERSİZ VE İĞRENÇ HİSSETTİRDİLER İYİ OLMAK İSTİYORDUM VE BİR PSİKİYATRİYE RANDEVU ALDIM PSİKOLOĞA YÖNLENDİRDİ AMA BEN PSİKOLOGLA KONUŞAMADIM SORUNLERIMI PAYLAŞAMADIM KORKTUM ÇÜNKÜ YA SORUNLARIMI ANLATINCA O DA UMURSAMAZSA BENİ KAALE ALMAZSA O ZAMAN NE YAPARDIM UZUN ZAMAN SONRA HAYATIM RAYDAN ÇIKINCA BEN ARTIK RUTİN İŞLERİMİ BİLE YAPAMAZ HALE GELDİM ÖYLE BIKTIMKİ BU DURUMDAN HER ŞEYİ GÖZE ALARAK BU HAYATTA DAHA NEYİ KAYBEDEBİLİRİM DİYEREK PSİKOLOGLA GÖRÜŞMEYİ KABUL ETTİM AMA RABBİM SESİMİ DUYMUŞ OLACAK Kİ KARŞIMA PSK. ZEYNEP MARANGOZ BÜYÜKARPACIYI ÇIKARDI SESİNİN YUMUŞAK TONUYLA İLGİ ALAKASIYLA EMPATİ GÜCÜYLE İNSANI DERİNDEN ETKİLEYEN FARKLI VE ÇÖZÜM ODAKLI BAKIŞ AÇILARIYLA BENİ MEST ETTİ İNSANLIĞA KARŞI OLAN BÜTÜN ÖNYARGIMI KIRDI O BENİM BU HAYATTA UNUTAMAYACAĞIM İNSANLAR ARASINDA OLACAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEM DE ÇOK.......... BANA HAYATIM VE İYİ BİR GELECEK İÇİN UMUTLANMAYI MÜCADELE ETMEYİ SAĞLADINIZ
i̇...k
Hayatıma dokunan evliliğimi ve kendimi kurtardı o kadar kötü bir dönemde karşılaştık ki sanki hayatın bana dur burada her şey değişek demesi gibiydi ki öylede oldu hayatımı değiştirdi bakış açımı değiştirdi kendimi tanımama kendi gücümün farkına varmama yardımcı oldu iyi ki yollarımız kesişmiş ve iyi ki danışanı olmuşum hocamın
b....f
Yaklaşık 2 aydır zeynep hanıma gidiyorum. İlk kez gördüğümde sert biri gibi gözükse de bütün önyargımı yıktı çok nazik ve samimi biriymiş. Benim sosyal fobim vardı şuan hala bazı sorunlar yaşassamda büyük oranda ilerleme kaydettim. İlk başlarda geleceğim hakkında hiç bir çabam yoktu belirsizdi benim için aynaya bile bakmak istemiyordum şimdi ise artık gerçekleşebileceğini düşündüğüm bir sürü hayalim var. Kısacası kendinizle konuşmanızı iç sorunlarınızı belirleyip yardım ediyor. Gitmek için hiç kuşkunuz olmasın
a....s
Yaklaşık 1.5 senedir panik atak hastasiyim bu süre içerisinde hamilelik dönemimde oldu benim için hayatın zehir olduğu günlerde Zeynep Hocamin naif yaklaşımı beni çok iyi anlaşmasıyla birlikte gunlerim daha kaliteli ve eğlenceli geçmeye başladı iyi ki varsınız sizin sayenizde iyi seviyelere geldim uyumaya bile korkarken
s ...ç
15 senedir psikolojik rahatsızlıklarım neticesinde son olarak Zeynep hocamla karşılaştım.Uyguladığı hipnoz terapisi ile panikatak ve ciddi sinir krizlerim vardı onlar azaldı.Ayrıca hastalarına yaklaşımı çok mükemmel.Cok teşekkür ederim başarılar diliyorum hocamıza
b....
Zeynep Hanım ile bilişsel davranış seansı üzerine çalıştık ve bu çalışmalar beni gerçekten rahatlattı. Kendimi farketmemi sağladı. Önemsemediğim davranışlarımın bile hayat kalitemi nasıl etkilediğini gördüm. Dağınık ve karmaşık duygularımı düzene koymamı sağladı. Hızlı ve kaotik bir yaşam içinde durup kendimize nefes aldırmamız gereken bir durak olduğunu düşünüyorum Zeynep Hanım’ı. Kendisine çok teşekkür ediyorum..
öm...t
Yaklaşık 8 ay önce tedavi olmaya karar verdim.Zor bir dönemden geçiyordum.Terapiden önce özgeçmişimden mennun değildim.Zeynep Hanım'ın çabalarıyla özgeleceğimin daha iyi olacağına inanıyorum.Zeynep Hanım sadece özgeçmişimi tedavi etmedi.Özgeleceğimi de planlamamı sağladı.
Zeynep Marangoz Büyükarpacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Marangoz Büyükarpacı, Psikoloji. Size Zeynep Marangoz Büyükarpacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Good Enough Zeka Testi, Online Terapi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Cinsel Terapi.
Zeynep Marangoz Büyükarpacı adresi nerede?Zeynep Marangoz Büyükarpacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk mh Adnan İnanıcı cd No:42 / b Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Marangoz Büyükarpacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Marangoz Büyükarpacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Marangoz Büyükarpacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Marangoz Büyükarpacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Marangoz Büyükarpacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Marangoz Büyükarpacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Marangoz Büyükarpacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Marangoz Büyükarpacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Zeynep Marangoz Büyükarpacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar