Psk. Zeynep Naz Ersoy

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Maltepe Üniversitesi Psikoloji Lisans bölümünü tamamladıktan sonra alanımda çeşitli ekollerde eğitimlerimi alarak mesleğimde daha yetkin hale gelmekle birlikte, hali hazırda devam eden hem ikinci üniversite kapsamındaki İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi lisans eğitimim hem de Üsküdar Üniversitesi Adli Psikoloji yüksek lisans eğitimimi de devam ettirerek kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde başlayan stajıma Pendik Devlet Hastanesi ile sürdürdükten sonra Kim Psikoloji ve Ruh Sağlığı Derneği kapsamında yeniden bir staj ve süpervizyon programına katılarak mesleki deneyimlerimi başlattım. Bu deneyimlere halen sürdüğüm ve ilk işim olan Doping Hafıza Eğitim Platformu kapsamındaki Koçum Yanımda uygulaması üzerinden verdiğim eğitim koçluğunu ekledikten sonra bir psikoteknik merkezinde de 2 yıl kadar çalışmayı sürdürdüm.

Şu anda da aktif olarak Pendik Yenişehir'de bulunan kliniğimde ruh sağlığı hizmeti vermekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Zeynep Naz Ersoy adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle