Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans eğitimini onur öğrencisi olarak tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde başta hastaneler olmak üzere pek çok özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ve danışmanlık merkezlerinde alanında uzman kişilerin yanında staj yapmış ve bu uzmanlar ile çalışma fırsatı bulmuştur. Lisans eğitimi sırasında “AVQI standardizasyonu” ve “ konuşma sesi bozukluğuna sahip okul çağı çocukların dil ve bilişsel gelişiminin ölçülmesi” projelerinin yürütücülüğünü üstlenmiştir. Floortime özellikle çalışma alanı olup, verdiği diğer hizmetler sayfasında yer almaktadır.

Staj ve deneyim
Retorya Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi
Kartal Dr Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Isparta Umuda Doğru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Seminerler-kuralar
2019- 1.Ulusal Dil Ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi
2019- Kekemeler Derneği 3. Türkiye Konferansı
2019- Dil Ve Konuşma Terapistleri Meslektaşlarıyla Buluşuyor Seminerleri, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi
2019- Üniversiteler Arası Logopedi Semineri, Sağlık Bilimleri Üniversitesi
2020- Dil Ve Konuşma Terapisti Zehra Gökduman İle “Sesimize Kulak Ver” Eğitimi
2020- 6. Psikoloji Günü Psikodilbilim Semineri, Boğaziçi Üniversitesi
2020- 2. Uluslararası Katılımlı Dil Ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, Hacettepe Üniversitesi
2022- Voice İstanbul 2022

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Aprakside Konuşma Terapisi +8 daha fazla

Fonolojik Bozukluk Terapisi

Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi

Fenerbahçe, operatör cemil topuzlu caddesi tavukçuoğlu apt. no:33/8, Kadiköy, İstanbul

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Fenerbahçe, operatör cemil topuzlu caddesi tavukçuoğlu apt. no:33/8, İstanbul

Fenerbahçe, operatör cemil topuzlu caddesi tavukçuoğlu apt. no:33/8, İstanbul

Röportaj

Zeynep Hanım'a internet araştırması yaparken ulaştım. Oğlumun konuşmasında heyecanlandığı zaman takılmalar oluyordu. Yaklaşık 7 aydır terapilere devam ediyoruz. Konuşması olumlu yönde gelişme gösterdi. Artık daha az takılıyor ve konuşması daha anlaşılır bir seviyede. Çocuğumda Zeynep ablasını sevdiği için seanslara isteyerek gidiyor. Sabırlı, ilgili bir terapist. Terapi sürecimiz halen devam ediyor. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Zeynep Hanım'dan çok çok memnunum. Bir-iki sene önce kendisinden dil konuşma terapisi almıştık ve oğlum tek kelime söylerken 3 kelimeyi bir arada kullanmaya başladı. Sonra yollarımız mecburen ayrılmak zorunda kaldı. Aradan bir sene gibi bir süre geçti. Oğlum Zeynep Hanım'la hızlı bir şekilde ilerlemişken Zeynep Hanım'la yollarımız ayrıldıktan sonra ilerleme hızımız düştü ve bir duraksama dönemi yaşadık. Zeynep Hanım'la yollarımız keşke ayrılmasaydı diye düşünüp duruyordum. Sonra bir gün yine Zeynep Hanım'a ulaştım. Oğlumda hızlı bir şekilde Allah'a şükür ilerlemeler oldu ve yolun çoğunu bitirdik. Oğlum kendini şimdi çok iyi ifade ediyor. Sadece birazcık daha yolumuz var o kadar. Ama Zeynep Hanım'la tekrar başlamasaydık oğlumda olumlu anlamda bu kadar hızlı ilerlemezdi onu biliyorum. İyi ki Zeynep Hanım'la beraberiz. Oğlum Zeynep Hanım'la çok güzel ilerledi ve şu an gayet çok iyi seviyedeyiz. Keşke bütün çocukların yolu Zeynep Hanım'la kesişse.

Kızımda konuşma zorluğu mevcuttu. Dikkatini veremiyordu, konuşmuyordu. Zeynep Hanıma başvurduk. Kendisi muhteşem bir uzman. Çevreme hep olumlu anlatacağım birisidir.

Çocuğum da kekemelik vardı. İnternetten araştırma yaptım. Güzel yorumlara dayanarak Zeynep Öner'i tercih ettik. 7 aydır seanslara geliyoruz. Çocuğum da terapistini çok seviyor. Çocuğuma gözle görülür katkısı oldu. Şu an özgüveni çok yerinde ve kendinden emin. İyi ki çocuğumun terapisti Zeynep Öner olmuş. İyi ki varsınız.

7,5 yaşında çocuğumun "R" harfini söyleyememesi sebebiyle başvurdum. İlk seansta Zeynep Hanım'la konuşmamda rahat bir nefes almıştım. Sürecimiz çok iyi ilerledi ve çok çabuk sürede hallettik. Zeynep Hanım gerçekten çocuklara nasıl yaklaşacağını çok iyi bilen, çocuklarla iletişimi çok iyi. Çok memnun kaldık, hatta çocuğum 6 seansta işi bitirmişti. İyi ki yolumuz Zeynep Hanım ile kesişmiş. Bizim gibi sorun yaşayan bütün ailelere hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.

T

Zeynep Hanım'a kekemelik sebebiyle başvurdum. Şu an sürecimiz devam ediyor. Kendisinden çok memnunum. Tavsiye ederim.

Kızım bazı harfleri çıkartamıyordu. Konuşmakta güçlük çekiyordu. Kendimiz araştırarak bulduk. Kızımda şu anda düzelme var. Konuşmaları daha anlaşılır hale geldi. 4-5 ay seans aldı. Güler yüzlü bir uzman. Çocuğum çok zor bir karaktere sahip, onunla bile iyi anlaştı. Biz kendisinden memnunuz.

Zeynep Öner'den aldığımız eğitimden çok memnun kaldık. Konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Oğlumuz ilk kelimelerini hocamızla verdi. Çocuğa ve ebeveynlere yaklaşımı son derece profesyonel, tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ş
Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Merhabalar benim 3 yaşında ikizlerim var konuşmada gecikmeler olduğunu için Zeynep hocam ile çalışmaya başladık. Kendisi işini severek yapan nadir insanlardan O kadar güzel bir enerjisi var ki çocuklar onu gördüklerinde koşarak derslerine giderler kızlarımın bir derse severek gitmesi benm için çok kıymetli Ve 6-7aylık bir süreçte çok çok güzel bir yol aldığımıza inanıyorum. Eğer bu bölgede bir hoca arıyorsanız kesinlikle kendisi ile bir görüşmenizi öneririm...
Sevgilerle

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlumuz dolayısıylada biz birkaç farklı dkt ile çalışma imkanı bulduk. Zeynep hanım çocuğa nasıl yaklaşması gerektiğinin çok farkında, sorunları iyi tespit eden ve metodolojiyi ona göre uygulayarak maksimum çıktıyı almayı başaran bir eğitmen. Başlangıçta oğlumda ekolali problemi vardı. Kelime bilgisi ve yerinde kullanımı da sınırlıydı. Seanslar sonrası şu an beş altı kelimelik uzun cümleleri doğru yerinde ve zamanında söyleyebiliyor. İletişimi kuvvetlendikçe davranış problemlerimiz de çok azaldı. Zeynep hanımın bir diğer pozitif yönü de bizleri detaylı bilgilendirmesi, tüm sorularımıza verdiği yanıtlar oldukça tatmin edici. Ayrıca çocukla kurduğu bağ çok kuvvetli, oğlum severek geliyor.