Romatoloji Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
m....
Zeynep hanım size Gelmeden önce kendimi kötü hissediyordum. Sedef romatizmasından dolayı ağrılarım çok olduğu için başvurmuştum.Ağrılarla uyanmak ve gün içinde bitmemesi yaşam kalitemi çok etkiliyordu en büyük korkum ilerleyen yıllarda yaş aldıkça akibetimi düşünmek beni psikolojik olarak yıpratmaya başlamıştı. Zeynep hocam tedavime başladı ve beni içine düştüğüm umutsuzluktan kurtardı. Umarım ilerleyen zamanda eski günlerdeki gibi sağlıklı olacağım.
h....g
Gut atağı yaşadığım dönemde ağrılar içerisinde kendisine ulaştım ve muayene oldum. Verdiği ilaçlar ve program dahilinde şimdi çok şükür iyiyim. Belirttiği zaman aralıklarında ise ilaçların dozu hakkında görüşüyoruz. Çok ilgili, kibar ve mütevazı bir hocamız.
mu...r
Gut sıkıntımın çözümünü buldu. Verdiği ilaçlar ve tavsiyeleri sayesinde (tabii tarafımdan da harfiyen uyuldu) sıkıntımdan kurtuldum.
Sohbeti güzel, alakası güzel, yaklaşımı güzel, ilgisi güzel. E daha ne olsun?
s....
Annemin ağrılı romatizma şikayeti için Zeynep Hanım'a başvurduk. Sonuçtan çok memnun kaldık. Bu tür şikayetleri olan herkese kendisini tavsiyede bulunurum. Süreç hakkında her zaman bilgilendirdi. Her aradığımızda ulaşabildik. Zeynep Hanım ve tedavisinden memnun kaldık. Bundan sonraki sürecimizde devamlı doktorumuz olarak kalacak inşallah.
se...n
Uzun süredir romatoid artritim var. Daha önce de çok kez doktorlara gitmiştim. Bir arkadaşımın önerisiyle Zeynep hocaya gittim. İyi ki de gitmişim. Çok farklı bir doktor. Çok bilgili ve tecrübe sahibi olduğunu daha sizi ilk karşılamasında anlıyorsunuz. Beni çok detaylı muayene etti ve diğer doktorlardan farklı olarak yalnızca ilaç yazıp göndermedi. Günlük hayatıma dair de birçok kolaylaştırıcı ve hastalıkla baş etmemi sağlayan öneride bulundu. Gerçekten çok mutlu ayrıldım. Kendisine çok teşekkür ederim. Herkese de gözü kapalı öneririm.
ay...y
ilgili bilgili,donanımlı iyi bir doktor Allah yolunu açık etsin..gereği kadar ilgili güven veren bir doktor yaklaşık 4 yıldır hastasıyım ve hiç bir şikayetim olmadı.tedavi sürecimdende oldukca memnunum.
el...ş
Hastalığıma teşhis koyup, tedavim aşamasında eşimi de beni de en iyi şekilde bilgilendiren,hastalarıyla ilgili hatta onları çok iyi şekilde tanıyıp yönlendiren,benim için ve eminim diğer hastaları için de çok değerli bir hekim.
Zeynep Özbalkan Aşlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Özbalkan Aşlar, Romatoloji, İç Hastalıkları. Size Zeynep Özbalkan Aşlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Romatoloji Randevusu, Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Subkütan Enjeksiyon, Karaciğer Kan Testleri, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Ana(Antinükleer Antikor).
Zeynep Özbalkan Aşlar adresi nerede?Zeynep Özbalkan Aşlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah Büyükelçi Sok 12/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Özbalkan Aşlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Özbalkan Aşlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Özbalkan Aşlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Özbalkan Aşlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Özbalkan Aşlar hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Özbalkan Aşlar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Özbalkan Aşlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Özbalkan Aşlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Özbalkan Aşlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Zeynep Özbalkan Aşlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Özbalkan Aşlar hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Özbalkan Aşlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar