Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ç.....
5 yaşındaki oğlum bazı harfleri söyleyemediği için gittim kendisine. 4-5 ay kadar. Çok tatlı sevecen ve ilgili biri. Oğlum baya olumlu gelişme gösterdi. Çok memnun kaldık
e...
Zeynep Hanım'ın çalıştığı kurumu internet üzerinden araştırdığımda buldum. Yetişkin kekemelik şikayetiyle başvurdum. Kurumla iletişime geçtiğimde Zeynep Hanım ile çalışmamı önerdiler. İlk seansımızdan son seansa kadar bütün süreç çok olumlu bir şekilde ilerledi. Kendisi dinamik ve bilimsel yaklaşıma sahip bir dil ve konuşma terapisti. Kekemelik sorununun nasıl yönetilebileceğine dair sahip olduğu bakış açısını çok güzel bir şekilde aktarabiliyor. Konuşma bozukluğu şikayeti olan herkese tavsiye ederim.
Otizm spektrum bozukluğu tanısı olan ve kelime çıktısı olmayan oğlumla yaklaşık 1 yıl boyunca bireysel seanslarını her seferinde aynı özenle, pozitif enerjisiyle devam ettirdi. Oğlum Zeynep ablasını çok seviyor ve seanslara zevkle gidiyordu, gördüğünde de koşarak sarılıyordu. Şimdi kelime çıktıları başladı ve artmaya devam ediyor. Büyük bir emek ve biz ebeveynler için zor süreçler oluyor, Zeynep ablamız gibi sağlıklı iletişim kurabildiğimiz eğitmenlerimiz oldukça endişesiz ve güvenle istenilen sonuçlara ulaşmak mutlu ediyor.
ç...
22 aylık kızımı konuşma geriliğinden dolayı psikoloğa götürmüştük, bu sayede Dil ve Konuşma Terapistine yönlendirilmiş olduk. Yollarımız Zeynep hocamla kesişti, şubat 2023 tarihinden beri kendisiyle çalışıyoruz. Beni ve kızımı bu konuda çok detaylı ve güzel yönlendirdi, ilk önce 3 harfli kelimeler daha sonra uzun kelimeler gelmeye başladı. Ardından 2 kelimeli cümleler derken şu an baya sohbet ediyoruz kızımla. Zeynep hocanın emeği büyük, İyi ki yollarımız kesişmiş.
d...
Zeynep Hanım'ı referans ile tanıdım, kızım s, ş, z gibi harfleri söyleyemiyordu. Zeynep hoca ile aldığımız seanslar sayesinde Ş ve Z harfini çıkarmayı başardık. Kesinlikle tavsiye ederiz.
ö...
Zeynep Hanım'a sosyal medya aracılığı ile ulaştım. Oğlum 3 yaşına gelmişti ve yaşıtları gibi konuşamıyordu. Zeynep Hanım bir abla gibi oyun arkadaşı gibi oğluma yaklaşarak haftadan haftaya dil gelişimini ilerletti ve çevremdeki herkese öneriyorum. İyi ki yollarımız kesişti.
e...
Biz Zeynep Hanım'la bir arkadaşımın önermesi sayesinde tanıştık. İlk seansa başladığımızda oğlum 4 yaşındaydı. Anne dışında başka hiç bir kelime söyleyemiyordu. Zeynep Hanım'la birlikte öyle güzel ilerleme sağladık ki. Şuanda oğlum 5 yaşında kendini ifade edişi olsun, konuşmaları olsun her şeyi net anlaşılır bir şekilde anlatıyor. İyiki Zeynep Hanım'dan seans almışız. Zaten kendisi de çocuk dilinden çok iyi anlıyor, çocuklara yaklaşımıyla kendisini sevdiriyor. Hayatımızın dönüm noktası oldu Zeynep Hanım. İyi ki Zeynep Hanım'la tanışmışız.
Zeynep Özen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Özen, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Zeynep Özen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Zeynep Özen adresi nerede?Zeynep Özen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mah. 8108 sk. No:25/2 Çiğli İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Özen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Özen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Özen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Özen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Özen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Özen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Özen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Zeynep Özen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Özen hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Özen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.