Uzman Klinik Psikolog Zeynep Özgörüş Bursa Balat bölgesinde danışanlarına hizmet vermektedir. Kadir Has Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi sırasında Doctors Academy Psikoterapi Kliniğinde gönüllü olarak staj yapmıştır. Lisans eğitimi bittikten sonra doğu büyüdüğü şehir olan Bursa’da bir tekstil firmasında İnsan Kaynaklarında 3 sene çalışmıştır. Şirketlere kurumsal danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Çalıştığı dönem boyunca İstanbul Aydın Üniversitesinde Yüksek lisan eğitimini tamamlamıştır. Çocuk, ergen ve yetişkinlere psikoterapi hizmeti vermektedir. Çocuk Merkezli Oyun terapistidir. Ergenler ile Bilişsen Davranışçı Oyun Terapisi ve Kum Terapisi çalışmaktadır. Yetişkinlerle ağırlıklı olarak Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoterapi, EMDR ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Çalışmaktadır. MMPI testi uygulayıcısıdır. Online ve yüz yüze seanslar yapmaktadır.

Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş
Ahmet Yesevi Mahallesi Sanayi Cadde Bahçe Sokak No:28 Ceyhan Plaza İş Merkezi, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: en az 2 yaşındaki çocuklar

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Bilişsel Davranışçı Terapi +11 daha fazla

Davranış Bozuklukları

EMDR Terapi

Ahmet Yesevi Mahallesi Sanayi Cadde Bahçe Sokak No:28 Ceyhan Plaza İş Merkezi, Bursa

Makaleler

Zeynep Hanım'ı arkadaşım tavsiye etmişti. Oğlum 9 yaşında alt kaçırma problemi vardı ve çok kaygılı bir çocuktu. Çok güzel ilerledik Zeynep Hanım'la. Oğlumun alt ıslatma problemi halloldu, kaygıları gitti. Her gün okula isteksiz gidiyordu, "Gitmeyeceğim" diye tutturuyordu. Seanslar onu çok rahatlattı. Daha mutlu okula gitmeye başladı, ödevlerini daha istekli yapmaya başladı. Biz çok memnun kaldık Zeynep Hanım'dan.

Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Bireysel Terapi

Hayatımdaki olumsuz durumlar sebebi ile çok araştırarak Zeynep hanıma karar verip terapi sürecine yaklaşık iki ay önce başladım. Ne kadar doğru bir karar olduğunu 3 seans olmasına rağmen anladım. Terapinin hayattaki olumsuz durumlara karşı farkındalık yaratması kendini keşfetmene etkisi şüphesiz çok değerli. Bu Zeynep hanımla bunlar çok daha mümkün hale geliyor.

Kaygılarımın yoğunluğu sebebiyle artık destek almak gerektiğini düşündüğüm anda Zeynep Hanım ile bu sürece başladım. 1 yıla yakın süredir seanslar devam ediyor. Kendisi çok profesyonel biri. Benim bu yolumda çok fazla yol kat etmemi sağladı. Etrafımda bendeki değişimi görüp soran herkese tavsiye ediyorum. Terapilerle ilgili önyargılarım sayesinde yıkıldı. Hem sağladığı güven ortamı hem güler yüzü hem size sunduğu alanın biricikliği ile iyi ki bu sürece onunla beraber başladım diyorum.

Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Oyun Terapisi

7 yaşında ve 1. sınıfa giden kızımın okul-arkadaş ve kaygı problemleri sonrasında Zeynep Hanım’a, yine kendisine danışan arkadaşım vasıtası ile gittik. İlk görüşmeden itibaren kızımız ile iletişimi ve seans sonraları kızımızda gözlemlediğimiz olumlu gelişmeler ile okul ve kaygı problemleri neredeyse bitti ve çok şükür daha rahatız. İnşallah yaşamayız ama herhangi bir konuda sorun yaşarsak artık adresimiz belli. Kendisinin emeklerine sağlık diyoruz ve gitmeyi düşünen kişilere de kesinlikle tavsiye ediyoruz.

V
Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Bireysel Terapi

Zeynep Hanım ile terapilerimizde harika ilerlemeler kaydediyoruz. Empatik yaklaşımı, derinlemesine anlayışı ve profesyonelliği ile kendimi güvende hissediyorum. Hayatımda fark yarattığı için ona minnettarım. Kesinlikle tavsiye ederim!

Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Psikoloji Randevusu

Zeynep Hanımla başlamış olduğumuz seyanslarımız boyunca güveni samimiyeti güler yüzü ile işini hakkıyla yapan bir danışanımız olarak bize kattığı olumlu davranışlarıyla kendisine minnettarım ..

Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Oyun Terapisi

Zeynep Hanıma 3.5 yaşındaki kızım için gittik, oyun terapi seanslarına başladık ve gerçekten gözle görülür pozitif değişimler oldu. İyi ki oyun terapisine Zeynep hanımla başlamışız.
Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Psikoloji Randevusu

4.5 yaş kızım için Zeynep hanım’a geliyoruz ,kızım ilk karşılaşma da kendisinin sevgisini ilgisini görmüş olmalı ki seansa tek girdi:) ilk karşılaşma da kukla masalı anlattı sağolsun favorimiz oldu önümüzde ki seanslarda da kızımda ki gelişmeyi göreceğime gönülden eminim bina düzeni temizliği ve konforu da oldukça seçici

Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş Psikoloji Randevusu

Zeynep hanm işinde uzman güler yüzlü oğlum için gittik kısa zamanda kısa zamanda güzel ilerleme kaydettik oğlumla güzel uyum sağladı kendisinden çok memnunum teşekürler Zeynep hanım

Ş
Konum: Uzm. Kln. Psk. Zeynep Özgörüş EMDR Terapi

Zeynep hanımla tanışalı ve psiko terapi sürecine başlayalı henüz 3 hafta oldu gerçek anlamda kendime olan değişimleri ve bunun hayatıma yansımalarını çok net olarak görüyorum kendisinin çok ilgili ve güler yüzlü olması da beni çok etkiledi. özellikle terapiler de gerçekten çok detaylı ve derine inmesi iylesebileceğinize olan inancı çok arttırıyor iyi ki kendisiyle tanışmışım