Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Diyetisyen Randevusu
Gürselpaşa Mah. Abidin Dino Bulvarı 75320 Sokak Kozapark Evleri İmpa İş Merkezi No:1/B, Adana
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Zeynep Sağlam Pelit
yapmıştır. Fonksiyonel tıp diyetisyenliği alanında eğitim almıştır. Fitoterapi ile ilgili eğitimleri vardır. Sporcu beslenmesi, sporcularda fitoterapi alanlarında eğitimlerini almıştır. Şu anda kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
s....m
Güler yüzlülüğün verdiği pozitif enerji ile gayet emin ve başarılı ilerlediğimiz sağlıklı beslenme yolunda her daim rahatça ulaşabildiğim güzel bir diyetisyen uzmanı verdiği listeler gayet elimizin altında her daim evimizde pişen ürünlerle oluşuyor. Bu da kendimi daha rahat hissetmeme sebep oluyor . Yolumuz daha uzun ama bu beni korkutmuyor . Hedefimize ulaştığımız zaman bile bilgilerinden faydalanacağım biri olması beni ayrıca rahatlatıyor
s....b
Hayatıma sihirli elleriyle dokunuş katan canım diyetisyenim iyiki sizi tercih ettim 3 ayda birlikte 18 kilo vermeyi başardık ilgisi karşılaması güler yüzü çok iyi listeleri çok uyumlu zorluk çekmeden yaptım hepsini hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz
c.....
Gayet güzel, memnunum. Kendisiyle sürecim iyi gidiyor. Zeynep Hanım'la kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Görüşmeye başlayalı 1 ay oldu. Diyet listelerim bana özel hazırlanıyor. Zeynep Hanım kibar ve özverili bir uzman.
Ben memnun kaldım. Kendisiyle uyumlu bir diyet süreci geçirdik. Zeynep Hanım'la kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. Andülasyonla birlikte 3 ay danışmanlık hizmeti aldım. Diyet listelerim bana göre hazırlandı. Zorlandığım yerlerde yardımcı oldu ve ekstra ara öğünler ekledi.
e....d
Zeynep hanımla iki ayda yağdan 6.5 kg yağdan verdim. Bu süreçte verdiği listeler uygulanabilir ve ihtiyaçlarıma yönelik oldu. Beni yormadan diyette olduğunu hissettirmeden keyifle kilo vermeme yardımcı oldu. Her zaman güler yüzlüydü. Kilo vermeye ihtiyacı olanlar ertelemeden Zeynep hanımla başlamalılar diyorum. Herkese sağlık diliyorum
Zeynep hanım ilgili,etkili,kişiye özel ve uygulanabilir diyet listeleri hazırlıyor.sayesinde uzun zamandır kıramadığım kilo değerimi kırdım.
y....)
Zeynep Hanım'dan çok memnunuz, ailecek gidiyoruz. 1 buçuk yaşında oğlumla gidiyorum. Müsait olduğunda küçük oğluma bile bakıyor. Hemen hemen 3 aydır görüşme sağlıyoruz. Oğlum diyet yapmaz kısıtlamalara karşı çıkarken sayesinde sağlıklı beslenmeye alıştı. Eşim kilo vermek amacıyla diyetine devam ediyor, bende andülasyon hizmeti alıyorum. Oğlumun yaşından dolayı ara verdi ama eşim ve ben sürecimize devam ediyoruz.
o....
Çok memnunum, sürdürülenebilir beslenme alışkanlığını hayatıma kazandırdı, 14 kilo verdim kesinlikle tavsiye ederim
Hasta
Zeynep hanım ilgili ve alakalı güler yüzlü bir doktor ünsilin ve tansiyondan dolayı gidiyorum bir kaç haftadır iyi gidiyorum eski şikayetlerin su an yok her hafta listemi değiştirip farklı farklı listeler yapıyor . Özeni ilgisi alakası çok iyi . Zayıflamak için değil rahatsızlığımdan dolayı gidiyordum rahatsızlığım da düzene bindi ve ayrıca kilolarımdan da gitti. Hem sağlık hem de görüşün olarak çok iyi bir durumdayım. Ilginiz alakanız güler yüzünüzden ve emeginizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Zeynep hanımı herkeze tavsiye ediyorum
Diyetisyen Zeynep hanım gerçekten çok ilgili ve işinde başarılı. Nöbet günlerime, boş günlerime göre ayrı ayrı menüler yapıyor benim için. Onunla birlikte kendimi sıkmadan kilo veriyorum. Güler yüzlü naif diyetisyenime teşekkür ederim
Zeynep Sağlam Pelit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Sağlam Pelit, Diyetisyen. Size Zeynep Sağlam Pelit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Zeynep Sağlam Pelit adresi nerede?Zeynep Sağlam Pelit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa Mah. Abidin Dino Bulvarı 75320 Sokak Kozapark Evleri İmpa İş Merkezi No:1/B Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Sağlam Pelit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Sağlam Pelit uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Sağlam Pelit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Sağlam Pelit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Sağlam Pelit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Sağlam Pelit tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Sağlam Pelit hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Zeynep Sağlam Pelit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Sağlam Pelit hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Sağlam Pelit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler