Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Uzm.Dt. Zeynep Şahin Özer
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Erken Ortodontik Tedavi
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Dolgu
Uzm.Dt. Zeynep Şahin Özer
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Ölçü Randevusu
Uzm.Dt. Zeynep Şahin Özer
Çocukluğumdan beri hayalim olan diş hekimliği mesleğini, yine çok sevdiğim çocuklarla sürdürüyor olmak benim için büyük bir şans... Bilimin temellerini ve meslek etiğini temel alarak yürütmeye çalıştığım görevimi, güncel tedavi yaklaşımlarını ve teknolojinin son gelişmelerini takip ederek icra etmeye devam ediyorum
b....s
Oğlumuzun çürük dişinin çekilmesi esnasında hiç bir tedirginlik yaşamadık. Ayrıca çekilen dişin yerine yapılan yer tutucu çok kaliteli ve konforluydu, oğlumuz hiç hissetmediği gibi yeni dişi gelene kadarda rahatlıkla kullandı. Doktorumuzun işine karşı olan disiplini ve tutkusu, yapmış olduğu tedavilerdeki başarısı kendisine olan güvenimizin çok artmasına neden oldu. Doktorumuz sayesinde oğlumuzun şu anda hiç diş doktoru korkusu yok, iyi ki varsınız Zeynep hocam, sizin gibi doktorlarımızın artması dileğiyle…
ca...t
Hocamız çok ilgili,empati kuran,sevecen ve meslek aşığı birisi,oğlumuzu diş ağrılarından kurtardı ve takibini aşırı ilgi ile yapıyo,işinin ehli bir hekim
a...
Daha 2,5 yaşından beri oğlumun dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi vb. tedavileri için Zeynep Hanım'a gidiyoruz. İyi ki kendisini tanımışız. Hem işinde hem de çocuklarla iletişimde çok profesyonel bir hekimdir. Çevremdeki herkese de anneler tavsiye ediyorum.
t...
Zeynep Hanım'dan çok memnunuz. İşinde başarılı, güler yüzlü, çok tatlı bir doktor. Çocuğum için başvurduk. Ön dişlerde ağrıyla geldik. Çekilen filmimizde alt çenenin önde olduğu, bazı çürüklerin olduğu teşhis edildi. Zeynep Hanım'da dolgularımızı yaptırdık. Memnun kaldık.
ay...n
Zeynep o kadar tatlı ki oğlum çınar diş problemi olmasa bile görmek istiyo. Diş çekileceği zaman anestezi ile ilgili endişelerim vardı ama Zeynep hanım sağolsun iğne yaptıgını hiç hissettirmedi oğluma. Tedavisi çok güzel geçti. Zeynep ablamızı çok seviyoruz çok kalp gönderiyoruz
Zeynep Şahin Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Şahin Özer, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Zeynep Şahin Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Sedasyon, Pedodonti, Çocuk Diş Tedavisi.
Zeynep Şahin Özer adresi nerede?Zeynep Şahin Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler, Farabi Sk. No:42 D:3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Şahin Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Şahin Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Şahin Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Şahin Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Şahin Özer hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Şahin Özer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Şahin Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Şahin Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Şahin Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zeynep Şahin Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Şahin Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Şahin Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)