Göktürk Merkez Mah. Kartal Sk. No:1, Eyüp, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +63 daha fazla

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları

Diş Hekimi Randevusu

Özel Cosmodent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

7 Mayıs 1988 yılında dünyaya geldim.
2006 yılında İzmir Atatürk Lisesi mezuniyetimin ardından 2011 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. 2011-2012 yılları arasında Kuşadası’nda Efes Dental Klinik’te, 2012-2013 yılları arasında Acıbadem Fulya Hastanesi’nde genel diş hekimi olarak çalıştım. 2013 yılından bu yana Cosmodent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde çalışmaktayım.Üniversitedeki stajyerlik yıllarımdan bu yana fırsat buldukça üyesi olduğum Ege Üniversitesi Gönüllü Diş Hekimleri Derneği ile birlikte Anadolu’nun birçok şehrinde zihinsel engelli çocuklar ve yatılı bölge okullarındaki çocukların acil diş tedavisi çalışmalarında bulundum. 2017 ve 2018 yılı yaz aylarında New York ve Boston’da eğitim amaçlı bulundum. Mesleki ilgi alanlarım implantlar ile tüm ağız rehabilitasyonu, porselen lamineler ile gülüş tasarımı, dişlerin dolgu, porselen kron ve köprüler ile restorasyonları, çene kaslarına botoks uygulamaları ve diş beyazlatma tedavileridir. Özel ilgi alanlarım olan İmplantoloji ve estetik diş hekimliğindeki gelişmeleri takip etmek amacıyla yurtiçi ve yurtdışında yapılan eğitim , seminer ve kongrelere aktif olarak katılmaktayım. Üye olduğum dernekler OSSEDER ( Osseointegrasyon Derneği ), Ege Üniversitesi Gönüllü Diş Hekimleri Derneği, EAO (European Assossiassion of Osseointegration )

Makaleler
Röportaj

Y

Kendisi süper ilgili bir hekimdi. Dişçi fobim olmasına rağmen gayet rahat bir şekilde klasik müzik eşliğinde tedavi oldum. Diş temizliği ve 2 adet dolgu yapıldı. Hiç stresli ve ağrılı olmadı. Tertemiz dişlere sahip oldum. Kendisi gibi hekimlere çok ihtiyacımız var.

Ö

Seda Hanımla tedavi sürecimin devam ettiği klinikte tanıştım. Kaplama ve dolgularımın yenilenmesi, yeni dolguların yapılması sürecinde tedavimi Seda Hanım devraldı. İşlemlerden önce bilmem gereken her bilgiyi detaylı olarak anlatarak süreçle ilgili bilgilendirdi. Son derece profesyonel ve hassas davranarak süreci benim için çok kolaylaştırdı. Özel hayatımdaki özel durumuma son derece hassas ve anlayışlı yaklaşarak tedavi sürecini benim adıma çok kolaylaştırdı.
Seda Hanımın doktor olarak sergilediği profesyonel yaklaşımı, güler yüzü, kliniğin hijyeni ve Seda Hanımın hijyene gösterdiği muazzam önem, benim aileme ve arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla Seda Hanımı tavsiye etmemin en önemli sebebi. Tedavi sürecim bittikten sonra da kontrol muayenelerim konusunda son derece hassas ve ilgili olacağını biliyorum.

Doktorum işten ayrılınca kendisine atandım. İlk olarak diş macunu alerjimden dolayı diş eti soyulması problemimden dolayı kendisine danışmamla başladı, daha sonrasında tüm kontrol ve sıkıntılarımda yardımcı oldu. Dolgu kontrolü için gitmiştim ve kendisi dikkati ve öngörüsü doğrultusunda gizli çürüğümü buldu. Çürük ilerlemeden tedavi edildi. Komple röntgendense lokal bir röntgen kullandılar. Tavsiye ettim ve tavsiye etmeye de devam ederim.

Daha önce annemin gittiği diş kliniğiydi. Seda Hanım'ı bu vesileyle tanıdım. Dişlerimde problem vardı. Dişlerime dolgu ve kaplama yaptı ve çok memnun kaldım. Kendisi çok tatlı, sıcakkanlı, narin, eli çok hafif olan ve benim bundan sonra hep kendisini tercih edeceğim doktordur. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İyi ki varsınız, sizi geç de olsa tanıdığıma çok mutluyum.

Seda Hanım'a önce eşim gelmişti. Çok memnun kaldığı için bana önerdi. Seda Hanım'a kaplama ve dolgu yaptırdım. Ben de son derece memnun kaldım. Hem güler yüzlü olması hem de mesleğine son derece vakıf olması dişçi koltuğunda oturan birini son derece rahatlatıyor. Benden sonra üniversite öğrencisi olan kızımı gönderdim. Sırada annem var. Herkese tavsiye ederim.

Diş temizliği ve dolgu amaçlı gitmiştim. Kendisi çok açık her şeyi yapmadan önce detaylı şekilde açıklıyor, çok yardım sever. Olası bir ağrı da durup nasılsınız diye soruyor. Daha önceki randevulardan takipleri düzenli yapıyor.

Doktoruma tavsiye üzerine gittim. Dişimde sızlama ve implantım da sıkıntı vardı. Dolgu, kanal, kaplama, implant, kron değişimi yapıldı. Tedavi süreci çok güven vererek ilerledi. Seda Hanım güler yüzlü samimi, her yaptığı işlemi anlatarak ilerlemesi işini severek yapması beni son derece memnun etti. Kaygi ile geldiğim ama sonrasında aldığım güvenle çok mutlu ayrıldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Doktoruma sosyal çevremden ulaştım. Dişlerimi temizletmek ve genel muayene amacıyla başvurdum. Değerlendirmem şöyle; bana yapılan temizlik uygulaması ve dolgu tedavisi sırasında sahip olduğum ağız yapısı ve detaylı bakım önerileri dahil işlem çok profesyonel özenli ve titizdi. Açıklama ve yönlendirmelerden çok memnun kaldım. En beğendiğim özelliği ise panik halde tedirgin oturduğum koltuktan kuş gibi kalktım. sakin ses tonuyla yönlendirmeleri rahatlatıcı donanımıyla bilgilendirme şekli çok güzel.. Hemen tavsiye ettim zaten çevreme iki arkadaşım daha gidecek gönül rahatlığıyla ederim..

Doktorum evimin bulunduğu semtte ki kliniğin doktorlarından. Yıllardır görürüm bu kliniği ve denemek istedim. Üst dişlerime implantlar takılma ihtiyacı görüldü ve tedaviye başladık. 5 adet yeni implant takıldı ve 2 adet mevcut implantım kullanıldı. Sağlıklı bir diyalog yaşandı aramız da ve acil durumlarda da ihtiyaç duyduğum ek randevularda alindi ve süreç tamamlandı. Seda hanimin hasta yaklaşımından son derece memnun kaldım. Sonuç itibarıyla üst dişlerim sağlıklı ve estetik bir görünüşe sahip oldu. Doktorumu mesleki bilgi, hastayı rahatlatma ve çok sempatik pozitif davranışlarını da dikkate alarak isteyene öneririm.

Ben Zeynep hanımın hekimliğinden çok memnun kaldım. Bir diş hekim olarak estetik ve teknik duygusu gerçekten çok gelişmiş diyebilirim, bu anlamda yüzde yüz güzel bir sonuç aldım. Kendisine Laminasyon ve birkaç dolgu işlemim oldu, uzun süren bir işlem süreci geçirdim, işlemin kendisi birkaç hafta sürdü, bazı seanslar da 6 saatten fazla sürdü, bu süreçte hiç yorulmadım ve bir hasta olarak çok konforlu hissettim, tedavi sürecim de tamamen sonlandı.