Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara
ah...7
10 yıldır kızımız Leylayı Hipofosfatamikrikets hastalığı nedeniyle takip ediyor.Güler yüzlü, tatlı dilli,hastayı dinleyen,araştıran,hastalığın kaynağına inmeye çalışan,çalışkan mükemmel bir insan.Biz onunla Hastaneyi sevdik.Başarılar diliyorum..
öz...r
ZEYNEP HOCAM ÖNCELİKLE MERHABA İŞ HAYATINIZDA VE AİLE YAŞAMINIZDA SİZE BAŞARILARINIZIN VE MUTLULUĞUNUZUN DEVAMINI DİLERİMSİZ GERÇEKTEN İYİ BİR HOCA İYİ BİR ABLA OLDUĞUNUZ İÇİN SİZE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM SİZİN GİBİ BÜYÜKLERİMİZ BAŞIMIZDAN EKSİK OLMASIN İNŞAALLA BEN ZEYNEP MERAL İN BABASI ÖZGÜR MERAL SİZİ HEP SEVGİYLE EVİMİZDE ŞÜKRANLA ANIYORUZ VE ANACAĞIZ TEŞEKKÜR EDERİM SİZİN GİBİ BİR ABLAMIZLA TANIŞTIĞIMIZ İÇİN SAGILARIMLA
ar...u
doktorumuzdan çok memnunum belkide su an ankarada buluabileceginiz en der doktorlardan bitanesi.kendi adıma ve ailem adına çok teşekkür ediyorum hersey gönlünüzce olsun
ne...k
Zeynep Hocam'ı hiç tanımadığım halde Üniversitenin sitesinden bulduğum mail adresine çocuğumun rahatsızlığı ile ilgili sorularımı gönderdim. Her seferinde hiç bekletmeden gerekli cevapları verdi. Çok ilgili bir hekim. Verdiği bilgilerle insanı rahatlatıyor. Çok teşekkürler.
Zeynep Şıklar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Şıklar, Çocuk Endokrinolojisi.
Zeynep Şıklar adresi nerede?Zeynep Şıklar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Şıklar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Şıklar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Şıklar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Şıklar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Şıklar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Şıklar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeynep Şıklar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Endokrinoloji Doktorları