Zeynep hocamla online görüşmeye başlayana kadar çok tedirgindim acaba süreç nasıl geçecek diye ama Zeynep hocamın samimiyeti içtenliği benim bütün tedirginliğimi ber taraf etti. Kendisiyle çok başarılı bir süreç geçiriyoruz. Aç kalmadan bana göre listeler hazırlayıp beni hedef kiloma doğru getirdi. Zeynep hocama çok teşekkür ediyorum ben çok memnun kaldım emeğine sağlık. Online diyette kendisini şiddetle tavsiye ederim.
ş.....
Zeynep hocamla tanışmamız tamamen tesadüftü birden internette karşımda ve süper yorumlar ile buldum. Güler yüzlü ve pozitif biri. 16 kiloyu çok keyifli hiç acıkmadan tatlı krizleri yaşamadan verdik. Farklı şehirlerde olsakta online diyet ile başarıyı elde ettik. İşini severek yaptığı her halinden belli oluyor. Gitmeyi düşünenler; düşünerek vakit kaybetmeyin :)
Yurtdışında yaşamaktayım fakat Zeynep Hanımla İstanbula aile ziyaretime geldiğimde referansları sayesinde iletişime geçip tanıştım. Kendisiyle sürecimizi Online Diyet olarak sürdürmekteyiz. İletişimi çok kuvvetli ve dolayısıyla güzel dialog kurabiliyoruz. Bütün listelerine uyum sağlayabildim ve sağlayabiliyorum. Sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Çok memnunum, herkese tavsiye ediyorumm.
z.....
Zeynep Hanım’a bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gittim. Kilo verirken gaz şişkinlik problemlerimi de çözdük. Hocamın danışmanlık sürecindeki tutumundan çok memnun kaldım. Diyetisyen arayışında olanlara da tavsiye ederim.
al...v
Hocamın hakkında söylenecek en iyi şey hastalıklarımı tedavi etti kilolarımdan zorlanmadan kurtuldum artık yürürken çok hafifim, kolay eğilip kalkıyor ve ayakkabımı bile çok rahat bağlayabiliyorum. Allah bin kere razı olsun teşekkürler Zeynep Hanım.
y.....
Sevgili Zeynep Hocam, hayatım iyi ki sizinle kesişmiş ve benim diyetisyenim olmuşsunuz. Hocam, arkadaşım olmuş diyeceğim bir insan. Sağlıklı bir şekilde 28 kg hafifledim. Öğretici davranışları bende çok güzel izler bıraktı.Çok ilgili ve bilgili bir kadın. Her zaman yanınızdayım. Çok teşekkürler.
b ...k
Online diyette motive olamam, yapamam diye düşünen biri olarak pandemi sürecinde ön yargılarımı kırıp denemek istedim. Araştırma yaparken Zeynep Hanıma denk geldim ve danışanlarıyla sonuçları, güler yüzü hoşuma gitti başladık, şu an başladığım için o kadar mutluyum ki çok güzel ilgileniyor, her soruma cevap alabiliyorum ve çokta güzel kilo veriyorum. Benim gibi ön yargısı olanlar için Zeynep Hanımı şiddetle tavsiye ederim.
p.....
Zeynep hanımla 1 aydır birlikteyim çok zor kilo veren bir vücudum olmasına rağmen şimdiden -6 kg verdim bile, benim için çok güzel bir rakam. Kendisine çok teşekkür ederim canım diyetisyenim.
Hayatım boyunca diyet yapan ama pes eden biri oldum taa ki Zeynep Hanım'ı tanıyana kadar kendisi çok pozitif motive dolu birisi, yeri geliyor tatlı sert oluyor yeri geliyor pamuk gibi yani aman diyip salmanızıda engelleyen bir yapısı var ve benim gibi birisini yola getirdi diyebilirim :)) Kilolarımdan kısa sürede kurtuldum ve artık bu durumu yaşantım haline getirdim. Seni seviyorum güzel kadın :)
c.....
Zeynep hanım alanında uzman gerçekten son derece bilgili bir kadın, bunların yanı sıra bi görseniz o kadar nazik, içten, pozitif, derdiniz varsa bile oturun paylaşın yani o derece mükemmel birisi. Zaten böyle olunca kilo vermemek mümkün bile değil onu mutlu görmek için bile yaparım o listeyi dersiniz nitekimde kendisiyle fazla olan 12 kilomu kısa bir sürede verdim bile. Teşekkürler mükemmel kadın.
Zeynep Taşbaşı Deviren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Taşbaşı Deviren, Diyetisyen.
Zeynep Taşbaşı Deviren adresi nerede?Zeynep Taşbaşı Deviren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Taşbaşı Deviren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Taşbaşı Deviren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Taşbaşı Deviren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Taşbaşı Deviren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Taşbaşı Deviren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Taşbaşı Deviren hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Zeynep Taşbaşı Deviren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler