İstanbul Aydın Üniversitesin de Psikoloji lisansı eğitiminden sonra İstanbul Gedik Üniversitesin de Klinik Psikoloji yüksek lisansını de yaparak eğitimini tamamlamıştır.
Eğitimler sırasında; adliye, hastane ve belediye ve anaokulunda stajyer psikolog olarak görev yapmıştır.
ALDIĞI EĞİTİMLER
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Zeynep Tural Kalkan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Şema Terapi
t.....
Zeynep Hanım'dan 1 yıldır terapi alıyorum.Terapilerden ve terapistimden çok memnunum.Terapilerde gayet güzel ilerliyoruz.Yöntemleri etkili ve çözüm odaklı.Hayatıma çok güzel rehberlik ediyor.Şefkatli, anlayışlı,dikkatli ve iyi bir dinleyici.Herkese gönül rahatlığıyla terapi almayı tavsiye ederim.
b....g
Yaklaşık 7-8 aydır Zeynep hanım ile bir terapi süreci içindeyim her görüşme dolu dolu geçiyor ve çok yol kat ettiğim düşünüyorum. Aslında kısa bir süre ama hayatıma katkısı çok büyük oldu. Hayatım boyunca merak ettimgim tüm sorularım cevaplarını buldu bulmaya devam ediyor.Zeynep hanım kendimi tanımami sağladı ve terapi süreci boyunca gerek sosyal gerekse aile hayatımda farkındalığım geliştirdi ve bakış açısımı değiştirdi. Bu durum benim daha mutlu ve daha güçlü olmasını sağladı.
İlk psikolojik deneyimim olmasına rağmen kendimi iyi hissettirdi. Sorunları çözmeye odaklı yaklaşımları bana faydalar sağlayacağını düşünüyorum.
y....
Zeynep Hanım' a sosyal medyada gördükten sonra ulaştım. İlk psikolojik danışmanlık tecrübem olduğu için endişelerim vardı ama kendisi çok rahat hissettirdi ve seanslarımız terapi desteğinin yanında sanki güzel bir sohbetteymişiz gibi ilerledi. Kendisiyle birden fazla seans yapmış biri olarak gerek tespitleriyle, gerek görüşleriyle, yaklaşım tarzıyla kesinlikle tavsiye ederim, oldukça faydasını gördüm :)
Zeynep Hanım'la çok güzeldi görüşmemiz. Hayatımda düşünemediğim tespitler yaptı, hiçbir yerden de duymamıştım.İlk fırsatta tekrar görüşeceğim. Çok samimi ve candan biri kendisi.Ben 47 yıldır bu yaşadığım problemler hakkında sonuca varamamıştım.Nokta atışı tespitlerle problemlerin kaynaklarının bunlar olabileceğini düşünmemiştim. Çok etkiledi beni.Daha önce de birkaç deneyimim oldu ama Zeynep Hanım'ın yaptığı kadar nokta atışı olmamıştı.
ü.....
Zeynep Hanım ile uçakta tanışmıştım. Kitapto fobim var, bir an uçaktan inmek istedim. Uçak henüz kalkmamıştı ve Zeynep Hanım bana çok yardımcı oldu. Sayesinde yolculuğa devam edebilmiştim. Daha sonra ismini ve telefon numarasını rica ettim. Kendisi ile online olarak görüşüyoruz. Sıcakkanlı birisi. Bana panik atakla ilgili birkaç kitap önerdi. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
gö...z
Sorularıma bir anlam bulamıyordum ama Zeynep Hanım sağ olsun cevapsız sorularıma cevap bulabiliyorum. Daha 2 seans oldu ama etkisini görmeye başladım.
g....o
Zeynep Hanım çok iyi bir dinleyici, seans boyunca sergilediği samimi ve içten tavırları sayesinde oldukça etkili bir görüşme yaptık. İlgi ve alakası için teşekkür ederim. Seanslar devam ettikçe kendisiyle çok yol alabileceğime inanıyorum.
b....a
Zeynep hanımı sosyal medya da gördüm kendisinden seans aldım. İyi ki de almıştım hayata dair umudum kalmamıştı insanlara ve kendime güvenim hiç yoktu ailemle problemler de cabasıydı ama kendisi beni çok iyi anladı ve kendime olan güvenimi tekrardan kazandırdı bu benim için çok önemliydi. Kendisine çok teşekkür ederim
Psikolog Zeynep hanım kendi içimde olan gücü görmemde çok yardımcı oldu, verdiği örnekler ve konuya yaklaşımı ile çok profesyoneldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Zeynep Tural Kalkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Tural Kalkan, Psikoloji. Size Zeynep Tural Kalkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Zeynep Tural Kalkan adresi nerede?Zeynep Tural Kalkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Tural Kalkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Tural Kalkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Tural Kalkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Tural Kalkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Tural Kalkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Tural Kalkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Tural Kalkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Zeynep Tural Kalkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar