n....k
11.02.2021 tarihinde lokal anesteziyle gıdı liposuction ve çeneye yağ enjeksiyonu yaptırdım. Zeynep hanımın gerek ameliyat öncesi , gerek ameliyat esnasında ve sonrasında ilgisine minettarım. Bu kadar iyi bir sonuç tahmin bile edemezdim, hala ödemlerim olmasına rağmen muazzam görünüyor. Elinize sağlık Zeynep hanım her şey için teşekkür ederim , iyi ki sizi tanıdım. Ayrıca çalışanlarını da es geçmeyelim hepsi çok ilgili ve güler yüzlü onlara da ayrı teşekkür ederim.
fa...a
Zeynep Türkşen hocama muayeneye gittiğimde ki güleryüzü ve içtenliğiyle güvenini kazandı, bu gün benlerimi aldırdım ve güvenimde yapılmadığını gördüm,işinde uzman, işini severek yapan bir doktor.Kendisine çok teşekkúr ederim.Yolu açık olsun.N.A
ne...n
birçok yere gittim herkesin birşey yapılamaz dediği alanı büyük bir ustalıkla temizledi kesinlikle super doktor teşekkür ediyorum
on...k
Harika bir plastik cerrah. Ameliyatımı ( burun estetiği ) Zeynep hanım yaptığı için kendimi çok şanslı hissediyorum. Mükemmel bir iş çıkarmış, kendisine çok teşekkür ederim. :)
ha....
işini seven hastalarını seven yeterli bilgili bir doktor tedaviden çok memnun olarak ayrıldım herkese tavsiye ederim
.....
Ben şeker hastasıyım ayağımda oluşan ve birçok doktorun iyileşmez dediği yarayı iki operasyonda iyileştiren ZEYNEP TÜRKŞEN HOCAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
i̇...m
Zeynep hocam harika bir insan hastasiyla gayet ilgili zarif ve naif bir doktor kendisi gayet basarili bir operasyon gerçekleştirdi bana kendisine çok tesekkur ederim....
mi...r
Zeynep Hanıma Çok Teşekkürler. Benlerimi aldırdım. Hem çok ilgili hemde eli çok hafif. Sağolsun varolsun
ge...m
Zeynep Hanım bu işe gönül vermiş,işini gerçekten çok iyi bilen bir doktor.Ameliyatım çok başarılı idi.Kendisine ve ilgisine teşekkürler.
Zeynep Türkşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Türkşen, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Zeynep Türkşen adresi nerede?Zeynep Türkşen adresini belirtmedi. Zeynep Türkşen yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Zeynep Türkşen adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Türkşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Türkşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynep Türkşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Türkşen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Türkşen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Türkşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Zeynep Türkşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.