Merhaba,
Umarım ki sizin için her şey yolundadır.
Ben Psikolojik Danışman Zeynep Uyumazer.

Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca çeşitli kurumlarda stajlarımı tamamlayıp sertifika programlarımı sürdürürken; beden algısı, özgüven ve özkıyım konularını ele alan sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak rol aldım. Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldım.

Dr. Psk. Ayşegül SAYAN KARAHAN ve Prof. Dr. Türkan DOĞAN'ın süpervizörlükleri eşliğinde süpervizyon sürecimi başarıyla tamamladım. Sanat Terapisi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Çift ve Aile Terapisi, Şema Terapi alanlarında eğitimlerimi de tamamlayarak sertifika almaya hak kazandım.

Ergen ve yetişkin bireylere yönelik çevrimiçi ve yüz yüze psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyorum.

Sürecimiz, psikolojik danışmanın doğası gereği, tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve koşullarınıza göre şekillenir.

Ele almak istediğiniz konu, şimdiye kadar başvurduğunuz ve geçtiğiniz yollar, kişilik özellikleriniz, hayat şartlarınız ve çok daha fazlası; size ne kadar süre eşlik edeceğim noktasında belirleyicidir. Bununla birlikte görüşmelerimiz, çoğunlukla, haftada bir gün olmak üzere 60 dakika sürmektedir.

Seanslarımıza taşımak istediğiniz konuların niteliklerine ve sizin ihtiyaçlarınıza bağlı olarak en uygun terapi yöntemi belirlenir. Problemden ve yöntemden bağımsız olarak da psikolojik danışma sürecimizdeki temel amaçlarımız; sizin kendinizle daha sağlıklı ve yakın bir ilişki kurmanız, problemlerinizi tanımlarken ve çözerken en işlevsel yolları seçmeniz, güçlü yanlarınızı da keşfederek yolculuğunuzda kendinize kaynak oluşturabilmenizdir.

Ben ise tüm bu yolculukta size anlayış ve memnuniyetle, koşulsuz kabul ve saygı ile eşlik etmek isterim.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Bireysel Terapi +6 daha fazla

Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Zeynep Uyumazer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle