LiSANS EĞİTİMİNİ ADÜ TIP FAKÜLTESİ’NDE ALDIKTAN SONRA GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’NDE UZMANLIK EĞİTİMİNİ TAMAMLADIM. 2019 YILI İTİBARİYLE ANKARA'DA GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP ALANINDA EĞİTİMLERE KATILARAK UYGULAMALARDA BULUNDUM. 2020-2022 YILLARI ARASINDA AFYONKARAHİSAR İLİ'NDE HALK SAĞLIĞI UZMAN HEKİMİ OLARAK GÖREV YAPTIM. 2022 YILI İTİBARİYLE AFYONKARAHİSAR DEVLET HASTANESİ GETAT ÜNİTESİ’NDE GÖREV YAPMAKTAYIM

Akupunktur Randevusu

Akupunktur ile Migren Tedavisi

Akupunktur Tedavisi +16 daha fazla

Akupunkturla Zayıflama Tedavisi

Anksiyete

Bütünsel Tıp

Akupunktur Randevusu

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

İyi ki Zeynep Hocam'la yollarımız kesişti. Benim migren tedavisi için başladım. 17 yaşımdan beri migren hastasıyım ve sırt ağrılarıyla mücadele ediyorum. Yaşım 37. Akupunktur olduğum süreçte Zeynep Hocam'ın tedavisi sürecinde, ben migrenim girdiğinde direkt hastanelik olur ve iğne vurulmadan bu migren atağını atlatamazdım. 3 gün boyunca karanlık odada yatarak geçirirdim. Ama şu anda migrenim çok hafif bir şekilde giriyor, hissetmiyorum bile. Küçücük bir ağrı kesici ile bunu baş edebiliyorum. Hani, tedavimin şu an yarısındayım.

Bir arkadaşım sayesinde Zeynep Hanım'ın adını duydum. Karpal tünel ve kalça çıkıklığına bağlı ayak ağrılarım vardı. Zeynep Hanım'ın açıklamaları ve tedavi süreci hakkındaki bilgilendirmeleri beni çok rahatlattı. 12 seans gittim. Zeynep Hanım'ın açıklamaları ve tedavi süreci hakkındaki bilgilendirmeleri beni çok rahatlattı. 12 seans gittim.

Zeynep Hanıma bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Genel bir vücut detoksu ve zihinsel rahatlama amacıyla akupunktur talep ettim. 5 seans akupunktur yapıldı. Oldukça etkili bir yöntem, çok rahatladım. Kendisi de çok bilgili ve ilgili bir hekim. Süreçle ilgili çok güzel bilgilendirme yaptı bana. Çevremdeki insanlara da mutlaka tavsiye ediyorum. Daha çok insan akupunktur ile tedavi seçeneğini bilmeli ve uygulamalı.

Ö

Doktoruma arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. Fibromiyalji ve tenisçi dirseği rahatsızlıklarım vardı. Dr. Zeynep Yalçınkaya hocamla tedavi sürecini planladık ve akupunktur önerdi. Ve önerisi doğrultusunda 10 veya 12 seans akupunktur yapıldı ve kol ağrım geçti. Daha sonra da ozon terapi uygulandı, şu an gayet iyiyim. Tabii ki çevremdekilere tavsiye ederim.

Ben fizyoterapistim. Zeynep Hanım'ın da sağlık problemleri olduğu için beraber çalışıyorduk. Hastanede akupunktur uygulaması yaptığını bildiğim için de kendisinden randevu aldım. Kalça eklemimde ağrı ve el bileklerimde şişlik vardı. Onlar için başvurdum. Tedavi sürecinde gayet ilgiliydi. Tedavi sırasında sık sık yanıma gelip, iyi olup olmadığımı sordu. Tedavi sonrasında ise sağlık durumumu hep takip etti. Tedavim bittiğinde de kalça eklemimdeki ağrı rahatladı ve hiçbir zaman o dönemdeki kadar ağrım olmadı. Çevremde, onlara iyi geleceğini düşündüğüm insanlara tavsiye ederim ve ediyorum da.

Hastane de tanıdığım vasıtasıyla Dr. Zeynep Yalçınkaya'ya ulaşım sağladım. Akupunktur tedavisi aldım. Behcet ve ankilozan spondilit hastasıyım. Dr. Zeynep Hanım ve uygulamış olduğu akupunktur tedavisi ile geçmeyen bel ağrısı ve eklem rahatsızlıklarım hafifledi. Kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. Uyku problemlerim düzelmiş oldu. Sabah uyandığımda halsiz ve bel tutukluklarıyla uyanırken şimdi daha ağrısız ve uykumu almış olarak uyanıyorum. Etrafımda rahatsızlığı olan herkese de Dr. Zeynep Yalçınkaya'yı tavsiye ediyorum.

Çarpıntı şikayeti ile Dr. Zeynep Hanım'a başvurdum. Doktorumun bana uyguladığı akupunktur işlemi ile şikayetim geçti. Bence, şikayetimin geçmesinde doktorumun bana güven veren yaklaşımı, işine özen göstermesi, çok etkili oldu. Bir de işlem esnasında mışıl mışıl uyudum. Bu da etkili olmuş olabilir.

Doktoruma bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Uzun yıllar farklı tedaviler denediğim alerji sorunum ve beni oldukça zorlayan bir migren rahatsızlığım vardı. Özellikle migren için akupunktur tedavisinin işe yaradığını duymuştum ve gidecek bir yer arıyordum. Alerji ve migren için eş zamanlı tedaviye başladık. Kısa sürede etkisini gördüm. Zeynep Hanım'ın hastaya yaklaşımı her seansta süreçle ilgili bilgi vermesi tedavi sürecini kolaylaştırıyor. Bilimsel bilgileri hastanın anlayacağı şekilde basitçe anlatıyor ve hastanın sürece hakim olmasını sağlıyor. Sıcak ve samimi tavrı ise sizi rahatlatıyor. Doktorumu çevreme tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile tavsiye etmeye devam edeceğim.

Zeynep Hanım bel ağrısı şikayeti vardı. Doktorumuz, tüm hastalarına ve bana gösterdiği ilgi, samimiyeti ve anlayışıyla çok başarılı. Yaptığı işte uzman, harika bir insan. Onun sayesinde sağlığıma kavuştum. Zeynep Doktorum, iyi ki varsın. Herkese tavsiye ederim.

Doktoruma bel ağrısı ve kilo problemi sebebiyle başvurdum.
Dr. Zeynep Yalçınkaya çok kibar bir doktor. Sizi dinliyor ve şikayetiniz ne ise ona göre bir tedavi planı uyguluyor. Çevremdeki çoğu insana tavsiye ettim.