Prof. Dr. Zeynep Yıldız Yıldırmak

Çocuk Hematolojisi daha fazla

Şişli 1 adres

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Telefon numarası doğrulandı

muhammed enesin babasıyım.yıldız hanımdan allah razı olsun çok iyi bir doktordan önce abla ve hastalarına yaklaşımı hassas.ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz

I
Telefon numarası doğrulandı

benim hayatım boyunca gördüğüm en iyi işine sadık ciddi ve hastasına bağlı hekimdir zeynep hocam allah onun her istediğini versin inşallah ben 2 yıldır o hastahaneye gidip geliyorum eğer zeynep hoca olmasa kesinlikle orada çocuğumun tedavisini devam etiremezdim her konuda yardımcı oldu bize allahda kendisine yardımcı olsun.

I
Telefon numarası doğrulandı

benim gördügüm en bilgive birikime sahip bir doç.gerçekten hem meskeli hem yardımeverliği hemde hastalarına o kadar duyarlı bir hanımefendi allah razı olsun örnek bir hekim ben yaklaşık 8 aydır hemen hemen haftada 1 gün gidiyorum kızımın hastalığı nedeniyle çok ama çok memnunuz.allah öyle insanları ülkemize ve milletimize bağişlasın.

yıldız hanım öncelikle selamlar hastanızın annesi olarak sizden çok memnun kaldığımızı söyleyebilirim.kızım 4 yaşında adınız hep dilinde grip bile olsa anne yıldız hanıma gidelim diyor inşallah herhangi birşeyden dolayı sizden ayrılmak durumunda kalmayız.iyi çalışmalar

Profili düzenle veya yönet