Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Zeynep Yılmaz
Daha önce bir kaç kez diyetisyenlerden danışmanlık aldım ama iyi ki Zeynep Hanımdan almaya başlamışım. İlk haftada bile diyetimiz sonuç verdi. Ben bir sağlık personeli olarak nöbet usulü çalışıyorum Ramazan ayında ve normal günlerde hem evde hem iş yerinde kolay uyubileceğim ve alternatifleri olan bir diyet listesi hazırladı Zeynep Hanım ayrıca sosyal hayatımda da ( doğum günü kutlamaları aktiviteler vs) uyum sağlayabiliyoruz. Her an menüde değişiklik olduğu zaman ya da bir yere davete gittiğimiz zaman menüyle alakalı sorularımda hemen geri dönüş sağlayabiliyor. İyi ki başlamışım Zeynep Hanımla yoluma
de...m
Çok uzun süre yaşamış olduğum sindirim problemlerinden sonra doktorum glutene karşı hassasiyetim olduğunu söyledi. Zeynep hanım yediklerimi düzenlemem konusunda bana çok yardımcı oldu. listeleri oldukça çeşitli ve yaklaşımı oldukça yumuşak son derece ilgili bir diyetisyen.. kendisine çok teşekkür ediyorum
fu...r
Oğlum ergen ve sağlıksız besleniyor.Zeynep Hanımın, okul başarısı ve yaşının genç oluşu, hakkında yapılan yorumların olumlu olması tercih sebebimiz oldu.Oğlumla onun anlayacağı türden bir dil ile iletişim kurdu. Ben çok memnun kaldım , oğlum da kendisinde ki kilo değişimini görünce mutlu oldu. Kendisini herkese tavsiye ediyorum ve herkese sağlıklar diliyorum
Zeynep hanım'a uzun yıllardır veremediğim inatçı kilolarımdan dolayı başvurdum.Son 4 kilo fazlam kalmıştı ama bir türlü veremiyordum psikolojik olarak da çok kafaya takıyordum.Zeynep hanımın ilgisi ve bilgisi sayesinde
istikrarlı bir şekilde kilolarımı verdim şimdi koruma programına geçtik,bendeki sorun kilo verdikten sonra hızlıca fazlasıyla geri almaktı.Zeynep hanımın koruma programı sayesinde hem psikolojik olarak hem de bedenen çok iyi hissediyorum ve kilomu korumayı öğreniyorum.Güler yüzü ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ederim.Herkese de tavsiye ederim.
m ...g
Zeynep Hanım son derece ilgili bir diyetisyen. Çok güleryüzlü ve samimi. Kısa süre içerisinde vücudumda güzel gelişmeler oldu. Dengeli ve sağlıklı beslenerek kilo kaybediyorum bu yüzden Zeynep Hanıma çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.
İnsülin direncim sebebiyle tanıştık Zeynep Hanım ile. Oldukça ilgili, sevecen ve bilgili bir diyetisyen. Her hafta farklı diyet listeleriyle ilerlemek motive olmamı sağladı. Süreç benim için oldukça zorlu olmasıyla beraber keyifliydi de. Zeynep Hanım’a ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Güleryüzlü, samimi, işini bilen, danışanlarına iyi rehberlik eden, diyet yazarken aç bırakmayan başarılı bir diyetisyen. Kendisiyle arkadaşımın yönlendirmesi sayesinde tanıştım. Beraber hedeflediğimiz kiloya ulaşmamda bana destek oldu ve sürecimiz hala devam ediyor. Bu süreçte yıpranmamak ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek benim en büyük isteğimdi. Desteği ve aynı zamanda ruhsal sağlığıma verdiği önem için Zeynep Hanım’a çok teşekkür ederim.
z ...f
Enerjik, samimi ve her zaman guler yuzlu yaklasimiyla istedigim kiloya ulasmam da bana cok yardimci oldu.Sabit kilomda kalabilmem ve kilo kontrolumu saglamam icin Zeynep Hanimdan destek almaya devam ediyorum.Bu surecte en onem verdigim sey psikolojimin de saglikli bir sekilde kalmasiydi ve Zeynep Hanimin bu surecte ruhsal sagligima verdigi onem gercekten kilo vermem de oldukca etkili oldu.Hem fiziki hem ruhsal katkilari icin Zeynep Hanim’a cok tesekkur ederim.Kilo konusunda problemleri olan herkese Zeynep Hanim’i icten bir sekilde tavsiye ediyorum.
k ...k
Kendisi hastalarıyla yakından ilgilenen, meslegini oldukca iyi icra eden bir diyetisyen. Kilo verme surecimde bana yardımcı oldugu icin kendisine cok tesekkur ederim. Cok memnun kaldım.
Zeynep Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Yılmaz, Diyetisyen. Size Zeynep Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri.
Zeynep Yılmaz adresi nerede?Zeynep Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Zeynep Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler