Hamidiye Mahallesi Hüsnü Elçin Yıldırım Caddesi No:4C Kaya Evleri, Edremit
a....ç
Zeynettin bey in ilgi ve alakasından çok memnun kaldık.kardesimin hastalığınin teşhisini koyup bu konu hakkında iyi yönlendirmeler yaptı.ayni zamanda 1 aydır sürekli göz segirmesi yaşıyordum Allah in izniyle tedavi olumlu sonuç verdi şu an ikimizde iyiyiz.hic düşünmeden gidebilirsiniz bilgili deneyimli ve hastaya yaklaşımı çok iyi.
.....
Çok değerli Zeynettin Cetin Bey mesleğindeki uzmanlığı,hastasına yaklasimindaki nezaket ve ilgisi son derece memnuniyet verdi.Kendisine sonsuz minnet ve teşekkür ediyorum
bk...u
Edremit'te bulunduğumuz süre içinde ailecek tüm göz rahatsızlıklarımızda başvurduğunuz değerli hocamız Uzm.Dr.Zeynettin Çetin Bey, muayene esnasında ve sonrasında yakın ilgisini hem çocuklarımdan hemde bizden hiç esirgemedi. Bize göstermiş olduğu güler yüz ve ilgiden dolayı hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Bayram Karamoçu
se...l
Serpil Uzunoglu olarak muayene edildim.Amerika,florida dan geldim.Ayvalikda yasiyorum, emekliyim.Dr.umdan cok,cok memnunum.Ist.da Dünya göz hastanesine,dünya para vermeye gerek yok.Ben o hatayi da yapdim.Simdi gözümle ilgili bir problemim oldu,gene yurtdisinda yim.Dokto rumu istiyorum.Size cok tesekkur ederim Sayin dr.um.Insanlar yaslanip herseye magruz kalabilir,muhtac olabilir,ancak allah kimseyi kör etmesin...Bir an gözlerinizi lütfen kapayin..Yorum u acik.Hoscakalin =)
Zeynettin Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynettin Çetin, Göz Hastalıkları.
Zeynettin Çetin adresi nerede?Zeynettin Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mahallesi Hüsnü Elçin Yıldırım Caddesi No:4C Kaya Evleri Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynettin Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynettin Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeynettin Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynettin Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynettin Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynettin Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeynettin Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.