uy...z
doktor beye ilk 10 sene once gitmistim o donemlerde yuzumde uyusmalar oluyordu bana ilac tedavisi uyguladı verdigi ilaclardan son derece memnun kaldım uyusmalarım bıcak gibi kesildi saglıgımı kesinlikle ona borcluyum doktoruma cok cok tesekkur ediyorum kendisi noroloji doktorları icinde bir tanedir ve hastalarına karsı saygılı olculu oldukca da mutevazi bir doktordur kendisine cok cok saygı ve sevgi duyuyorum allah ondan razı olsun hayatı boyunca saglıklı mutlu ve basarılı olsun kendisini kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
Zihni Yücesan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zihni Yücesan, Nöroloji.
Zihni Yücesan adresi nerede?Zihni Yücesan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle İnönü Caddesi No:140 Tepeüstü Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zihni Yücesan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zihni Yücesan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zihni Yücesan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zihni Yücesan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zihni Yücesan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zihni Yücesan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zihni Yücesan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar