Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar

Randevu +47 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Psikolog Zilan Aslan;
Lisans eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesinde (%100) ingilizce bölümü ile tamamlamıştır.
İGÜ Genç Yeşilay ve İGÜ Toplumsal Eşitlik Kulüplerinde başkan yardımcılığı yapmış olup, gönüllü olarak uzun dönem öğretim görevlisi asistanlığı yapmıştır. Bu süreçte İl sağlık Müdürlüğünün Ruh Sağlığı bölümünde stajyer psikolog olarak gözlem yapmış ardından Balat Akademi ve birçok kurumda stajyer psikolog olarak görev almıştır. Eyüpsultan Yeşilay Şubesinde yönetim kurulunda bir süre yer almıştır. Lisans eğitiminin ardından psikoterapi eğitimlerini tamamlamıştır. Balat Akademi bünyesinde çocuk, ergen ve yetişkin alanlarında aktif olarak bir süre danışan görmüştür. Halen aktif olarak online ve yüz yüze danışan görmektedir

Kendisine başka bir meslektaşının önerisi ile ulaştım. Onunla iletişime geçme sebebim insan ilişkileri ve topluma adaptasyon sürecim ile alakalı idi. Seanslar haftada 1 gün olacak şekilde belirledik. İlk zamanlarda ihtiyaç duyduğum zaman dilimi buydu. Sonraki süreçte bunu 2 haftada 1 ve en sonunda bitirmek üzerine ilerledik. Bu süreçte en etkin rolü iyi bir dinleyici olması ve problemlerin üzerine yoğunlaşmayı tamamen kendi inisiyatifinize bırakmasıydı. Bu süreçte randevu saatleri hakkındaki değişimleri çok iyi karşıladı ve haftalık bazda geri dönüşler içerisindeydi, bu yüzden iyi ki onu seçmişim diyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Önce oğlum için daha sonra kendim için Zilan hanima başvurdum kendisi ilgili öfke problemi için gittim hala seanslarimiz devam ediyor ben süreçten memnunum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zilan hanım ile bir arkadaşımın önerisi üzerine yollarımız kesişti. Mardinde yaşıyorum ancak çocuğum olduğu için süreci online olarak ilerlettik. Ailemde bir kayıp yaşadım buna bağlı olarak yas sürecindeydim. Beklediğimden daha hızlı gelişme kat ettik. Psikoloğumun bilgi ve deneyimi sayesinde süreç çok rahat ilerledi. Kendisinin güler yüzü ve yaklaşımı sayesinde hayata daha olumlu bakmamı sağladı. Her şeyi düşünmekten ve kaygılı ruh halinden kurtuldum. Kendi benliğimin farkına vardım , kendimi takdir etmeyi öğrendim. Herkese tavsiye ediyorum

Zilan hocayı internetten buldum. Kapalı alan korkusu için başvurmuştum. Destek ve rehberliği bana çok yardımcı oldu.

Konum: Psk. Zilan Aslan Online Terapi

Üniversite hazırlık sürecinde bir çok talihsizlikler yaşadım her sene hazırlanıp tam sınav öncesinde sınava girmekten korkuyor ve tüm emeklerimi çöpe atıp sınava girmiyordum. Zilan hocamı uzun araştırmalar sonucunda buldum ve iyi ki de yollarımız kesişti kendisiyle. Güler yüzlü ve çözüm odaklıydı. Tüm süreç boyunca hep yanımdaydı seanslar boyu koyduğumuz hedefler ve kat ettiğimiz yol sonucunda bugün üniversite tercihi veriyorum. Bu duyguyu asla tarif edemem hayalini kurduğum geleceğe adım adım yaklaşmamı sağladı Zilan hocam. Herkese tavsiye ederim.

Koruyucu aileyim. Çocuğum ve kendim için başvurdum. Seanslarımız güzel geçiyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Oğlum için sonlandırdık. İhtiyaç kalmadı. Kendim için gitmeye devam ediyorum. Zilan Hanım benim için iyi bir uzman. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mesaj atıyorum, müsait olduğu zamanda mutlaka dönüş sağlıyor. Memnunum.

Y
Konum: Psk. Zilan Aslan Online Danışmanlık

Sevgilimle ile ilgili sorunlarım için Zilan hanımla görüşme sağladım çok iyi gözlemliyor anlatamadığım şeyleri bile anlayıp söylüyor
Kendimi daha iyi hissetmeme yardımcı oldu

Ö

Psikolog Zilan Hanım'a internet üzerinden çocuk psikoloğu araştırması yaparken doktortakvimi.com'dan ulaştım. Kızımın korkuları vardı yaşına göre fazla olduğunu düşündük ve bir uzmandan yardım almak istedik. Zilan Hoca güler yüzlü, uyumlu biri ve seans saatleri gibi konularda tamamen bize uyum sağladı. Kızımla da iyi bir ilişki kurdu severek görüşmeye gidiyordu çünkü. Sonuç olarak da biz fayda gördük kızımın korkuları azaldı şu an belki de yaşına göre olması gereken yerde bizce.

Öfke kontrolü, anlaşılamama duygusu ve hayatımda ara ara gelişen olumsuzluklar nedeniyle başvurmuştum Zilan Hanım'a. İyi ki de başvurmuşum, ben her seanstan çıktığımda kendimi çok iyi hissediyorum. Kendisi de çok güler yüzlü bir insan. İhtiyacı olan herkese Zilan Hanım'ı tavsiye ediyorum.

Ç

Kızımda öfke problemi, akranlarından zorbalığa uğrama, yanlış arkadaş seçimi, anneye babaya karşı öfke krizleri, derslerde zorlanma, ders çalışmayı sevmeme, sorumluluk alamama gibi problemler vardı. Zilan hocayı internet üzerinden okuduğumuz yorumlar doğrultusunda bulduk ve karar verdik. Kızım Zilan hocayla seans almaya başladığından beri daha az öfkelenip, öfkelendiğinde hatasını anlayınca gelip özür dilemeye başladı. Derslere ilgisi çok yok ama birazda olsa ilgi duymaya başladı. Arkadaşlık konusunda da yol kat edeceğimizi düşünüyorum. Kızım Zilan hocayla seansa girdiğinde çok motive olmuş bir şekilde çıkıyor. Çok mutlu oluyor. Biz Zilan hocayı çok seviyoruz ve onunla yürümeye devam diyoruz