Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Lidcombe Erken Dönem Kekemelik Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Asay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Deneyimleri arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Kliniği, Kadıköy Alzheimer Merkezi, Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Klinikleri, Yumurcak Kreş, Merkezefendi Seçkin Çocuklar Özel Eğitim Merkezi ve Özel Feza Nur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bulunmaktadır.
Halihazırda Bursa'da Asay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet vermektedir.
m....)
Cümle kurmakta ve kelime çıkartmakta oğlum zorluk çekiyordu. 6-7 aydır kendisine gidiyoruz. Baya yol katettik. Zişan Hanım çok kibar bir uzman. Çocuğumla çok güzel ilgileniyor ve oyunlar oynuyor. Oğlum da seviyor kendisini. Dersleri çok güzel geçiyor. Bir şeyleri çok rahat öğretebiliyor.
g....)
İkiz çocuklarım var. Cümle kuramadıkları için başvurduk. 5-6 aydır gidiyoruz. İlgili bir uzman. Sürecimiz güzel geçiyor. Ödev veriyorlar ve evde çalışıyoruz. Aralarında oluşan dil bağı var, dillerini açmaya çalışıyoruz.
i̇...ç
Çocuğum r harflerini çıkaramıyordu. Kendimiz bulduk ve başvurduk. Sürecimiz pozitif ilerliyor. Düzelmeye başladı. Zişan Hanım ılımlı ve işinin ehli bir uzman. Çocuğuma yaklaşımı iyi. Bizde pozitif bir izlenim bıraktı. Memnunuzz
r....)
Konuşma gecikmesi için başvurdum. Oğlum kendisini ifade edemiyordu ve cümle kuramıyordu. Kendisinden memnun kaldım. Zişan Hanım verimli bir uzman. Oğlum çok seviyor. Çocuklarla ilgilenmesi ve vakit geçirmesi benim hoşuma gidiyor. Çok güler yüzlü. Oğlum seanslar sayesinde yavaş yavaş cümle kurmaya başladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum, kendi telefon numarasını da verdi.
t.....
Çocuğumu götürüyorum. Memnunuz. Yerine göre düzelme oluyor. Öncekine göre konuşma düzelme var. Zişan Hanım çok güler yüzlü, yaklaşımı çok hoşuma gitti. Çocuğa yaklaşımı da hoşuma gitti.
z.....
Güzel gidiyor, verim alıyoruz. Memenunuz. 3-4 ay oldu. oğlum kendini daha rahat hissediyor, farkındalığı arttı iyi gidiyor.
Ben kendisinden çok memnunum. kızımda çok büyük gelişim yarattı. çok ilgili, çok güler yüzlü. Çok memnunuz. konuşma geriliği vardı. konuşması daha ilerledi ve kelime haznesi genişledi. Zişan hanım kendi kafasında soru işareti olduğunda araştıryor.
f.....
Çok iyi gidiyor. Oğlumuz Zişan Hanım'dan eğitim aldığından beri konuşmasında bayağı farklılık var. Memnunuz. Aldığımız hizmet güler yüzüyle bilgi vermesiyle çok iyi bir hoca. Her dersten sonra bilgi vermesi çok iyi. Zişan Hanım güler yüzüyle konuşarak oğlumu konuşturdu.
y.....
Zişan hanım ile depremi yaşadığımız bu zor dönemde tanıştık.Çocuklarıma online ders verdi.İki çocugumda bazı harfleri çıkaramıyor ve konuşmada kullanamiyorlardi.Hem güler yüzlülüğü hem çocukların ilgisini çekebilecek şekilde uyguladığı eğitimlerle çok verimli ve guzel gecen derslerimiz oldu.iki çocugumda da cok kısa sürede guzel ilerlemeler oldu ve Zişan hanım sayesinde cok severek ögrenip başarıya ulaştılar.Kendisi çok başarılı bir Dil ve Konuşma Terapisti.
ç....t
Zişan hocaya bir arkadaş yönlendirmesi ile gittik çocuğumun kekemeliği vardı, bu dönemde ailecek çok endişeliydik ama bizi çok güzel bilgilendirdi ve çocuğum ile güzel iletişim kurdu ve çocuğumda gözle görülür bir ilerleme mevcut
Zişan Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zişan Demirel, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Zişan Demirel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Zişan Demirel adresi nerede?Zişan Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Davutdede, Ankara Yolu Caddesi, NO:106 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zişan Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zişan Demirel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zişan Demirel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zişan Demirel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zişan Demirel hangi dilleri konuşuyor?Zişan Demirel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zişan Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zişan Demirel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zişan Demirel hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Zişan Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zişan Demirel hangi sigortaları kabul ediyor?Zişan Demirel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.