Davutdede, Ankara Yolu Caddesi, NO:106, Yıldırım, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Dil Terapisi

Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Asay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Dkt. Zişan Demirel, Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü'nden mezun olmuştur.Şu anda Kapadokya Üniversitesi'nde Tezli Yüksek Lisans yapmaktadır.
Deneyimleri arasında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Kliniği, Kadıköy Alzheimer Merkezi, Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Klinikleri, Yumurcak Kreş, Merkezefendi Seçkin Çocuklar Özel Eğitim Merkezi ve Özel Feza Nur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bulunmaktadır.

Halihazırda Bursa'da Asay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Cümle kurmakta ve kelime çıkartmakta oğlum zorluk çekiyordu. 6-7 aydır kendisine gidiyoruz. Baya yol katettik. Zişan Hanım çok kibar bir uzman. Çocuğumla çok güzel ilgileniyor ve oyunlar oynuyor. Oğlum da seviyor kendisini. Dersleri çok güzel geçiyor. Bir şeyleri çok rahat öğretebiliyor.

İkiz çocuklarım var. Cümle kuramadıkları için başvurduk. 5-6 aydır gidiyoruz. İlgili bir uzman. Sürecimiz güzel geçiyor. Ödev veriyorlar ve evde çalışıyoruz. Aralarında oluşan dil bağı var, dillerini açmaya çalışıyoruz.

I
Konum: Asay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuğum r harflerini çıkaramıyordu. Kendimiz bulduk ve başvurduk. Sürecimiz pozitif ilerliyor. Düzelmeye başladı. Zişan Hanım ılımlı ve işinin ehli bir uzman. Çocuğuma yaklaşımı iyi. Bizde pozitif bir izlenim bıraktı. Memnunuzz

R

Konuşma gecikmesi için başvurdum. Oğlum kendisini ifade edemiyordu ve cümle kuramıyordu. Kendisinden memnun kaldım. Zişan Hanım verimli bir uzman. Oğlum çok seviyor. Çocuklarla ilgilenmesi ve vakit geçirmesi benim hoşuma gidiyor. Çok güler yüzlü. Oğlum seanslar sayesinde yavaş yavaş cümle kurmaya başladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum, kendi telefon numarasını da verdi.

T

Çocuğumu götürüyorum. Memnunuz. Yerine göre düzelme oluyor. Öncekine göre konuşma düzelme var. Zişan Hanım çok güler yüzlü, yaklaşımı çok hoşuma gitti. Çocuğa yaklaşımı da hoşuma gitti.

Z

Güzel gidiyor, verim alıyoruz. Memenunuz. 3-4 ay oldu. oğlum kendini daha rahat hissediyor, farkındalığı arttı iyi gidiyor.

Ben kendisinden çok memnunum. kızımda çok büyük gelişim yarattı. çok ilgili, çok güler yüzlü. Çok memnunuz. konuşma geriliği vardı. konuşması daha ilerledi ve kelime haznesi genişledi. Zişan hanım kendi kafasında soru işareti olduğunda araştıryor.

Çok iyi gidiyor. Oğlumuz Zişan Hanım'dan eğitim aldığından beri konuşmasında bayağı farklılık var. Memnunuz. Aldığımız hizmet güler yüzüyle bilgi vermesiyle çok iyi bir hoca. Her dersten sonra bilgi vermesi çok iyi. Zişan Hanım güler yüzüyle konuşarak oğlumu konuşturdu.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zişan hanım ile depremi yaşadığımız bu zor dönemde tanıştık.Çocuklarıma online ders verdi.İki çocugumda bazı harfleri çıkaramıyor ve konuşmada kullanamiyorlardi.Hem güler yüzlülüğü hem çocukların ilgisini çekebilecek şekilde uyguladığı eğitimlerle çok verimli ve guzel gecen derslerimiz oldu.iki çocugumda da cok kısa sürede guzel ilerlemeler oldu ve Zişan hanım sayesinde cok severek ögrenip başarıya ulaştılar.Kendisi çok başarılı bir Dil ve Konuşma Terapisti.

Ç
Konum: başka bir yer Diğer

Zişan hocaya bir arkadaş yönlendirmesi ile gittik çocuğumun kekemeliği vardı, bu dönemde ailecek çok endişeliydik ama bizi çok güzel bilgilendirdi ve çocuğum ile güzel iletişim kurdu ve çocuğumda gözle görülür bir ilerleme mevcut