Saraylar mah. Hastane cad. No:30 Asal Apartmanı Daire:1 Kat:1, Merkezefendi, Denizli
Cinsel Terapi
Eğitim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psikodrama
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Yeni Ufuk Danışmanlık
EVLİLİK VE İLİŞKİ DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ' ni üstün başarıyla tamamlayarak "Evlilik ve İlişki Danışmanı",. MEB tarafınca yapılan ve 464 saat süren "AİLE DANIŞMANLIĞI" eğitimini de başarıyla tamamladıktan sonra "Aile Danışmanı" ünvanını kazandı.
b....t
Sürecin başındaki ben ile şuanki ben arasında ki fark gözle görülür derecede. Atlatamayacağımı düşündüğüm bir süreci bu kadar kısa sürede çok güzel bir şekilde kontrol altına almamı sağladı.
f....k
2,5 yaşında ki kızım için başvurdum Zişan hanıma sürekli püre yiyen öğünleri sadece çorbadan oluşan bir çocuktu 3-4 aylık süreçte kızımın geldiği durum o kadar başka ki artık katı gıdada hiçbir sorun yaşamıyorum evde ne pişerse bizimle birlikte onu yiyor önyargıları artık yok kızımın bir anne olarak acıktım kelimesini duymak bile bana yetiyor iyi ki siz Zişan hanım
fz...b
Öncelikle daha önce hiç psikolojik destek almadığımız için ilk etapta çok tedirgindik. Ancak Zişan Hanım son derece empati yeteneği yüksek, yargılama olmadan, önce bizim micazımızı çok kısa zamanda çözerek analizler yapıp buna uygun önerilerle farkındalık yarattığı için kısa zamanda evliliğimizle ilgili büyük oranda yol kat ettik. evliliğimizin boşanmanın eşiğinden dönmesini geçelim, şimdi mutlu, her şeyin şeffaf bir şekilde konuşulup anlaşıldığı, 3 kişilik huzurlu bir aile olarak yolumuza devam ediyoruz. Katkılarından dolayı sürecimiz tamamlansa bile kendisine ömür boyu minnet duyacağız.
z....y
Oyun terapisi için geldik harika bir süreç geçirdik kızımda müthiş derecede gelişme oldu umduğumuzu fazlasıyla bulduk Zişan hanımın ilgi ve alakası bilgisi çok iyi çok memnun kaldık
3.5 yaşındaki oğlumuzun aşırı hiperaktif dikkat dağınıklığı ve öfke problemi olduğunu görüyorduk.Oyun terapisti ve psikolog arayışına girdiğimizde en çok tavsiye edilen Zişan hanım karşımıza çıktı.Odasına ilk girdiğimizde oğlumuz asla yerinde durmuyor zişan hanımı görmüyordu bile.. Ocak ayından bu yana seanslara gitmeye başladık oğlumuza çok güzel gelişmeler gördük ozellikle dikkat dağınıklığı noktasında %90 yakin bir fark görüyoruz.Zişan ablana gideceğiz dediğimiz zaman sevinçle geliyor odaya girerken arkasına dönüp bize bakma ihtiyacı bile duymuyor
d.....
Yaklaşık 2 ay önce 2 yaşındaki oğlumun davranışları için destek olarak başlamıştık Zişan hanım’a. Çok kısa sürede oğlumdaki değişimlerin yanında bugün kendim için aldığım destek gerçekten benim hislerimi anlamama çok yardımcı oldu. Kendisi çok güleryüzlü. Söyledikleri, tavsiyeleri gerçekten sonuca ulaştırıyor. Güvenerek kendisine danışabilirsiniz.
ma...b
Zişan hanımla başlayan yolculuğumuz kısa sürede fayda sağladı ve sağlıklı şekilde yol aldık. Olduğum kişiden çok memnunum.
i̇...z
Zişan hanımla yaklaşık 1 yıl önce tanıştık. Yeni başlayan evliliğimdeki sorunlar üzerine görüştük, süreci profesyonelce yönetip sağlıklı kararlar almamda çok etkili oldu. Uzman bakış açısı ve olgunluğuyla gayet sağduyulu, asla net yargıyla yaklaşmadı her zaman kendi irademle düşünmeye sevketti. Kendisini henüz 1 yıldır tanıyorum ve sanırım şartlar elverdiği sürece görüşlerine ihtiyacım olacak. İyiki tanıdım sizi hocam, iyiki varsınız :)
Öfke kontrolü için başladığımız süreçte Zişan hanımın hem oğlumu hemde beni doğru yönlendirmesi sayesinde daha kontrollü bir sürece geçiş yaptık bunun yanında bir anne olarak yaşadığım endişeler daha az seviyeye indi. Terapi sürecinde oğlumda özgüven kişisel bakım ve kendini ifade etme konusunda çok güzel yol aldık iyi ki yollarımız kesişmiş
i̇....
Zişan Hanım çok tatlı bir hanımefendi. Bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Ekim ayında görüşmelere başladım şubat ayının başına kadar görüşme sağladım. Görüşmelerimizden sonra daha mutlu, daha dışa dönüğüm. Daha iyi halime sayesinde geldim. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Zişan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zişan Kılıç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Zişan Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Psikoterapi, Online Terapi, Rotter Cümle Tamamlama Testi.
Zişan Kılıç adresi nerede?Zişan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saraylar mah. Hastane cad. No:30 Asal Apartmanı Daire:1 Kat:1 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zişan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zişan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zişan Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zişan Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zişan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zişan Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zişan Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zişan Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Zişan Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zişan Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Zişan Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.