Op. Dr. Zübeyde Aytufan,Esenler Medipol Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde hizmet vermektedir.

Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Abdominal Ultrasonografi +32 daha fazla

Aile Planlaması

Amniosentez

Anormal Kanamalar Tedavisi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

2023ün yaz ayında dış gebeliğimin patlamasıyla tanıştık Zübeyde hocamla. Öyle bir anda bile tüm ilgisiyle beni ve eşimi sakinleştirmişti. O zaman tamam ben doktorumu buldum demiştim ki öyle de oldu. 2024 ün Kasım ayında oğlum Zübeyde hocanın ellerine doğdu. Sürecin başından sonuna hatta sonrasına kadar size kardeş gibi davranan sizinle üzülen sevinen rahatlatan tüm meraklarınızı sabırla gideren başka bir hekim daha bulabilir miydik sanmam. Çok şanslıydık ki bende oğlumda Zübeyde hocaya emanettik. Yeşil gözleriniz hep bahar bahçe olsun Hocam, size minnettarız…

Z
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Zübeyde hocamızla serüvenimiz hamilelik şüphesi ile muayene olmaya gittiğimiz gün başladı. Daha ilk günden kendisini o kadar çok sevdik ki tüm hamilelik sürecinde Zübeyde hocanın yönlendirmesi ve takibinde ilerlemeye eşimle o gün karar verdik. Hamilelik döneminde ortaya çıkabilecek her durum için sizi titizlikle takip ederken aynı zamanda hastasını her koşulda rahatlatan ve güvende hissettiren harika bir hekim. Süreç boyunca ne zaman bir problem yaşasak hep yanımızda olan canımız doktorumuz kendisi. Hocamızın mesleki tecrübesi, hastasına yaklaşımı ile çok güzel bir doğum süreci gerçekleştirdik. Doğum anında da sizi en çok rahatlatan, güven veren ve yanınızda ailenizden birinin rahatlığını hissettiren hocamıza dair bu satırları yazarken, kucağımda yirmi günlük oğlumla birlikte Zübeyde hocamıza sonsuz sevgilerimi iletiyorum, iyi ki varsınız! Umarım sizinle bu süreci tekrar yaşamak nasip olur :)
Zeynep Duygu
Ekim 2024 İstanbul

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Gebe Takibi

Daha ilk muayenede çok sevdik Zübeyde hanımı (oğlumuzun cinsiyetini öğrendiğimiz muayene :))çünkü sizinle oda heyecanlanıyor, ortak oluyor sevincinize.Siz acı çekince kıyamıyor elini sıkıca tutuyor hastasının siz onun zümrüt gözlerinde görüyorsunuz o samimiyeti.Doğum sonrası gelip bir kız kardeş gibi kucaklıyor sizi.Bir yakınınız gibi sıcak, merhametli ve bir arkadaşınız gibi deli dolu, samimi Tıbbi bilgi ve becerisi yanında en hassas olduğumuz bu dönemde böylesi duygusal yaklaşımı çok anlamlı ve unutulmaz. Zübeyde hanım gebelik sürecince ve sonrasında kafamıza takılan her şeyi sabırla aydınlattı. Zorunlu sezaryen doğum gerçekleştirdim. Her iki doğum şeklindede doktoruma güvenim sonsuzdu. Gönül rahatlığıyla kendimi zübeyde hanıma teslim ettim:) şükürler olsun sağlıkla dünyaya geldi bebeğimiz.
Zübeyde hanımla İyiki yollarımız kesişti.
Eşim, minik oğlum ve ben kendisine minnettarız:)

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Gebe Takibi

Zübeyde hocam ile 2 doktor değiştirdikten sonra tanıştım. Kendisi bir hamilenin arayıp da bulabileceği mükemmel bir doktor, iyi ki onunla tanışmışız. 22. haftada hamileliğim ve bizim için zorlu bir sürece girdiğimizde hep yanımızda olup bizi sakinleştirip destek oldu. Her muayeneye gittiğimizde güler yüzü ile bizi karşılayıp güven verdi. Doğum öncesi odaya gelip ailemden biri gibi sarılması tüm stresimi aldı ve kendisi mükemmel bir sezaryen ameliyat gerçekleştirdi. Şimdi 3 aylık bebeğimizle ziyarete gittiğimizde bile güler yüzü ile bebeğimize sarılması, halimizi hatırımızı sorması işini nasıl aşkla yaptığını bir kez daha gösteriyor.Yani iyi kiiiii Zübeyde hocam :)

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ne yazsam, neler anlatsam az kalır :) 20. Haftadan sonra eski doktorumdan memnun olmadığım için Zübeyde hocayı buldum. İyi ki denk geldik, iyi ki bu heyecanlı sürece kendisiyle devam ettim. Şimdi kızım 20 günlük. Vajinal doğum ile dünyaya geldi. Kontrollerimde hiçbir şeyi detaylı sormam anlatmam, isteklerimi uzun uzun anlatmam gerekmedi. Sanki doktorum zaten hep ne istediğimi biliyordu. Doğum esnasında da beni çok rahat hissettirdi. Başarılı ve hastalarını her daim destekleyen canım doktorum

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Doğum

Zübeyde Hocamla gebeliğimin 16. Haftasında tanışma şansım oldu. İlk kontrolümde bebeğimin tüm görüntülerini açıkladığında, sorularıma aldığım tatmin edici cevaplarla sürece kendisiyle devam etmeye karar vermiştim. Normal doğum için tavsiyelerde bulunup cesaretlendirsede, kendi isteğim doğrultusunda oğlum sezaryenle dünyaya geldi. Eli çok hafif olmalı ki iki günde toparladım, normal hayatıma geri döndüm. Halden anlayan, desteklerini hissettiğiniz, mesleğinde tecrübeli ve başarılı, çookça tatlı bir hanımefendi. İyi ki yolumuz kesişmiş :)

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Zübeyde hanım gerçekten güler yüzlüğüyle detaylı anlatımıyla güven vericiydi. Jinekolojik muayane korkum olmasidan ötürü sezaeyen olmustum korunma yöntemi ile görüş almak istedim.Spiral konusunda hemfikirdik yalniz benim jinekolojik muayaneye olan korkumu kendisi sayesinde yendi anestezi altinda islemi gerçekleştirmek istediğimi belirttim o kadar güven vericiydi ki beni ikna edip spiral anestezi almadan taktı muayane sırasında gerçekten nazik yaklaşımıyla işlemi gerçekleştirdi.

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Doğal Doğum

Zübeyde hocamla 22 haftalık hamileyken tanıştım. İlk gebeliğim olduğu için çok tedirgin ve kafasında bir sürü soruları olan bir anneydim. Zübeyde hocam her sorduğum soruya sakinliğiyle, naifliğiyle her zaman cevapladı. Hastalarına yakınlığı, verdiği güven çok güzel. Aksi durumlar nedeniyle Kontrol diye geldiğim gün doğuma alındım. Beni o gün sakinleştirmesi odaya gelip elimi tutup, sarılması müthiş biri gerçekten Herkesin Zübeyde hocası gibi bir doktoru olmalı :)

Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Canım canım canım Zübeyde Hanım. :)
Her şey bir gece yarısı torsiyonla başladı ve muhteşem enerjisiyle doğuma kadar devam etti.
İlgisi, anlayışı, sabrı ve güleryüzü için kendisine minnettarım. Dilerim ki her kadının yolu Zübeyde Hanım gibi güven veren ve işini hakkıyla yapan bir doktorla kesişir, kadınlar için hassas ve zor süreçleri rahatlıkla geçirir.
İyi ki bizim yolumuz kesişti ve bu süreçte bana yol arkadaşı oldu.

R
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Doğum

Hem benim hem de kızımın bu süreçteki en büyük şansı canım hocam Hamileliğimin ilk gününden itibaren hiç bir tereddütüm olmasına müsade etmeyen oldukça güler yüzlü ve cana yakın canım doktorum. İlk 6 aylık sürecimizde her şeyin normal ve olması gerektiği gibi ilerlemesinin ardından hiç beklemediğimiz bir zamanda kronik bir hastalığım olduğunu öğrenmemle birlikte zorlu ve stresli sürecim yeni başlamıştı. Böyle bir zamanda Zübeyde hocamın ne büyük bir şans olduğunu bir kez daha hissettim. Ben ne kadar stres olduysam kendisi de o kadar stres oldu, bir yandan beni sakinleştirmek için elinden geleni yaparken bir yandan da bebeğimin sağlığını en ince detayıyla takip etti. Normal doğum desteği, cesaretlendirmesi ve güven aşılaması ise benim için paha biçilemezdi. Ummadığımız bir şekilde sezaryen olmak durumunda kalmama rağmen hiç bir şüphem olmadan kendisine tam güvendiğim ve bebeğime kavuşmama vesile olan güzel kalpli doktorum :) İyi ki bu süreci birlikte geçirdik, kısaca iyi ki