ha...
Vücudun çoğu yerinde çıkan mantar tarzı bir hastalık için gittim ve sen daha önce ne kullandın dedi söyledim direk kortizon o hemen bırak ve benim verecklerimi kullan dedi geçecek geçmezse gel ama geçer dedi ve geçti Allah razı olsun hocamdan çok bilgili.Uzun zamandır geçmeyen daha da çoğalıp büyüyen hastalık hocam sayesinde ve dediği günde geçti geçtikten sonra not vermek istedim ama bu hocama 5 yıldız az kalır.Şimdi de siğil için gideceğim artık benim cildiye doktorum Zübeyde hocam
eb...m
Kelimeler anlatmaya yeterli gelirimi bilemem. Tek kelimeyle Harikulade bir insan ve son derece başarılı bir doktor. Yaşadığım sürece dualarıma dahil edeceğim sayılı doktorlardan bir tanesi Allahım Hayırlı uzun ömürler versin kendisine sevgi ve saygılarımla
ah...t
1.5 yaşındaki kızımı götürdüm. Gerçekten ilgili, saygılı bir hanımefendi. Allah razı olsun kendisinden. Kesinlikle tavsiye ederim.
a....n
Uzun zamandır şikayet ettiğim rahatsızlıklarımdan Zübeyde hanım sayesinde şifa buldum. İlgisi ve hastayı bilgilendirmesi çok iyi. Allah cc başarılarını artırsın.Uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.
al...ç
doktor hanfendi gercekten meslegini cok iyi yapıyor ocok basarılı bir doktor hastalarına karsı cok saygılı içten samimi umarım daha iyi yerlerde olur kendileri basarılar diliyorumm
Zübeyde Tekin Kurku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zübeyde Tekin Kurku, Dermatoloji.
Zübeyde Tekin Kurku adresi nerede?Zübeyde Tekin Kurku şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyhekim Mahallesi, Devlethane Sokak, No: 2/C Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zübeyde Tekin Kurku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zübeyde Tekin Kurku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zübeyde Tekin Kurku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zübeyde Tekin Kurku bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zübeyde Tekin Kurku ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zübeyde Tekin Kurku hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zübeyde Tekin Kurku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar