Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Zübeyir Talha Sayiner Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
t.....
Gülüş tasarımı için gidilebilecek en doğru adres kesinlikle Dr Talha bey
Beklentimin ötesinde bir sonuç sunduğu için kendisine teşekkür ederim.
Tavsiye üzerine geldiğim doktorum Talha beyi herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
Zübeyir Talha Sayiner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zübeyir Talha Sayiner, Diş Hekimi. Size Zübeyir Talha Sayiner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Zübeyir Talha Sayiner adresi nerede?Zübeyir Talha Sayiner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy Mahallesi Cemal Sahir Sokak No:29/5 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zübeyir Talha Sayiner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zübeyir Talha Sayiner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zübeyir Talha Sayiner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zübeyir Talha Sayiner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zübeyir Talha Sayiner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zübeyir Talha Sayiner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zübeyir Talha Sayiner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zübeyir Talha Sayiner hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zübeyir Talha Sayiner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.