Op. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Akupunktur
Ozon Terapi
İstanbul 1 adres
ZORUNLU HİZMETİNİ SİİRTTE SAĞIRSU SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIKTAN SONRA TIPTA UZMANLIK SINAVINI KAZANAN HEKİME HANIM İSTANBULA GELİP SÜLEYMANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM İHTİSASINA BAŞLAMIŞTIR.
ÜLKEMİZDE MODERN TIBBIN GİDEREK HASTALIĞA ÇARE OLMADIĞINI GÖRÜNCE NEDEN FARKLI BİR YOL OLMASIN DÜŞÜNCESİYLE TAMAMLAYICI TIBBA MERAK SALDIKTAN SONRA UZMANLIK GÖREVİNİ BAŞAKŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE İCRA EDERKEN EĞİTİMLERE BAŞLAMIŞ VE SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI
MEZOTERAPİ
KUPA TERAPİSİ
FİTOTERAPİ
OZONTERAPİ
AKUPUNKTUR
REFLEKSOLOJİ
HİPNOTERAPİ VE HİRUDOTERAPİ(SÜLÜK) EĞİTİMİ ALIP HASTALARA VE DANIŞANLARINA FARKLI BİR PENCERE AÇMAYI AMAÇLAMIŞTIR.
İNSAN RUHUNUN DA HASTA OLDUĞUNDA BEDEN SES VER DÜŞÜNCESİYLE CİSED KURUMUNDAN CİNSEL TERAPİ ÇİFT TERAPİSİ VE BİREYSEL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ VE CİTEB DEN CİNSEL TERAPİ ÇİFT TERAPİSİ BOŞANMA TERAPİSİ VE ALDATMA VE AYRILIK TERAPİSİ EĞİTİMİ DE ALDIKTAN SONRA ARTIK PSİKOSOMATİK HASTALIKLARIN BÜTÜNCÜL BAKIŞI VE YAKLAŞIMI KONUSUNA DA ADIM ATMIŞ VE HİÇ İLAÇ KULLAMADAN YÖNTEME DE GEREK KALMADAN TERAPİ İLE HASTALARIN ŞİFA BULMASI KONUSUNDA AŞAMALAR KAYDETMİŞTİR.
DOĞUM ALANINDA ÖZELLİKLE MÜDAHALESİZ OLARAK BEBEKLER DOĞAR KADINLAR DOĞURUR FELSEFESİNİ SAVUNAN BİR HEKİM OLARAK DOĞUMLARIN EKİP İŞİ OLDUĞUNU BİLEN VE BUNA GÖRE HAREKET ETTİKTEN SONRA TAMAMLAYICI TIBBI ÖZELLİKLE AROMATERAPİ HİPNOTERAPİ VE AKUPUNKTURU DOĞUMLARINA ENTEGRE ETTİKTEN SONRA SÜRECİN KEYFİNİ VE MUTLULUĞUNU HASTALARINA YAŞATMAKTADIR.
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYEN ÇİFTLERDE SEMPTOMDAN YANİ SONUÇTAN ÇOK NEDENE ODAKLANIP BATAKLIKTAKİ SİNEKLERİ ÖLDÜRMEKTENSE BATAKLIĞI KURUTMAYI HEDEFLEYEN BİRİ OLARAK HER ZAMAN BÜTÜNCÜL YAKLAŞIP ÇİFTLERİN GERÇEKTEN ÇOCUK İSTEMESİNDEN EVDE GERÇEKTEN ÇOCUĞA YER VAR MI SORUSUNA KADAR HER ŞEYİ İRDELEYİP GEREKİRSE BİREYSEL PSİKOHİPNOTERAPİ İLE GEREKİRSE TAMAMLAYICI TIP İLE MÜDAHALE EDEREK BU YOLDA EMİN ADIMLARLA İLERLEMEKTE VE HASTALARI YARDIMCI ÜREME TEKNİKLERİNE GEREK KALMADAN GEBELİK GERÇEKLEŞİP ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEKTEDİR.
ÖNCE SÖZ
SONRA BİTKİ
EN SON İLAÇ DİYEREK 2 ÇOCUK ANNESİ VE EVLİ OLAN HEKİMİMİZ İSTANBUL DA İKAMET ETMEKTE VE İSTANBUL BAŞAKŞEHİRDE TEONA SAĞLIK BÜNYESİNDE KENDİ KLİNİĞİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.
Kayabaşı Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi Emlak Konut Evleri 1.Etap 2.Kısım D Blok Kat:2 D:13 Başakşehir / İstanbul, Başakşehir, İstanbul
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kayabaşı Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi Emlak Konut Evleri 1.Etap 2.Kısım D Blok Kat:2 D:13 Başakşehir / İstanbul, İstanbul
Da Vinci Robotik Cerrahi
Robotik Cerrahi
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
e....
Sürekli tekrar eden İdrar yolları enfeksiyonu şikayetimle gittim. Hem diyet hacemat diyet birçok farklı yönden yaklaşan Zuhal Hocamın insanı rahatlatan bir tavrı var. İyi ki yollarımız kesişmiş
se...
Hamilelik sürecine ilk Zuhal hoca ile başladık ve onunla devam etmeye karar verdik eşim de ben de çok çok memnunuz ne zaman gitsek mutlu ayrılıyoruz daha önce başka hekimlerden böyle hizmet almamıştık. İlgisi, güler yüzü, insanı rahatlatan yapısı, doğruları söylemesi, anaçlığı her şeyi ile mükemmel.. Ebeleri de aynı şekilde çok iyiler yeni başladık onlarla da iletişime. Muayenehane dışında da ne zaman arasak mesaj atsak yardımcı oldular teşekkür ederiz her şey için
ni...
Klasik doktor hastane ortamı soğukluğu ve gerginliği yok. zühal hanım dogalligi ve bilgisine güveniyle rahat hissetmemi sağlıyor. riskli bir gebelik surecim olduğu için başvurmuştum doğuma bir ay kala tüm riskleri birlikte bertaraf ettik çok şükür
p....ö
Dr hanımın ilgisi teşhisi muayesi konusunda çok memnun kaldım yeri benim ikametime uzak olmasına rağmen değer. Çözümlenemeyen sorun olmadığını hissettim Zuhal hanımla görüşmemizde inşallah mutlu haberleri alacağımı hissediyordum
Hasta
Doktor Zühal hanimi bir hekim olarak çok bilgili ve donanimli görüyorum.hem anneliyi ile hem hekimliyi ile insani hayran koyuyor.Bir gün hamile olursam çocuğumu ve kendimi ona teslim edicem demişdim ve ani kararlarla kısa sürede hamile kaldım ve çok zaman geçmeden görüşdük.Kendim ve eşim hekimiz müayineden olağanüstü razı kaldık ve kadın doğuma ihtiyacı olan her gönlü niyeti iyi olanın yolu dr Zuhal hocayla kesişmesini dilerim.Saygılarımla.
Canımın içi doktorum hayattaki şansım. İyiki sizi tanıdım çok şükür ameliyatımı siz yaptınız ve çok iyiyim iyiki varsınız. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Samimiyetiniz ve güler yüzünüz için ayrıca teşekkür ediyorum canım doktorum ZUHAL DİLEK ŞANLI
p.....
Zuhal hocam hamilelik ve doğum sürecimizde bize eşlik etti.Anlayışı,sabrı,samimiyeti, içten yaklaşımı ve pozitif enerjisiyle bu süreci çok keyifle tamamlamızı sağladı.Hastası değil de dostu gibi hissettirdi hep..Hem işinde uzman hem de kafanızdaki her sorunuza içtenlikle cevap verebilecek bir hekim arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim.
bu....
Zuhal hanım çok ilgili çok açıklayıcı ve inanılmaz sempatik bir doktor çok sevecen yaklaşıyor kendinizi çok rahat hissediyorsunuz.. kendisiyle çok güzel bir doğum gerçekleştirdim.. Zuhal hanımla doğum yapmak bence çok büyük bir ayrıcalık bunu size fazlasıyla hissettiriyor bütüncül yaklaşması sesinin tınısı insanı rahatlatıyor herkese tavsiye ederim gitmeyen çok şey kaçırır
be...a
Gebelik takibi için gittim doktor hanıma. Gözüm kapalı herkese öneririm. Sizi öyle güzel bilgilendiriyor ki içiniz çok rahat ediyor.
Gebelik istediğim için gittim
Ben hayatımda böyle bir doktor böyle bir ilgi ilk defa gördüm rabbim böyle doktorları artırsın mesleğini severek yaptığı o kadar belli ki Allah ondan razı olsun
Zühal Dilek Sanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zühal Dilek Sanlı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Akupunktur, Ozon Terapi. Size Zühal Dilek Sanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Zühal Dilek Sanlı adresi nerede?Zühal Dilek Sanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayabaşı Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi Emlak Konut Evleri 1.Etap 2.Kısım D Blok Kat:2 D:13 Başakşehir / İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zühal Dilek Sanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zühal Dilek Sanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zühal Dilek Sanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zühal Dilek Sanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zühal Dilek Sanlı hangi dilleri konuşuyor?Zühal Dilek Sanlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zühal Dilek Sanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zühal Dilek Sanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zühal Dilek Sanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zühal Dilek Sanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Zühal Dilek Sanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zühal Dilek Sanlı hangi sigortaları kabul ediyor?Zühal Dilek Sanlı, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zühal Dilek Sanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları