ay...l
muhteşem bir doktor kendini her zaman minnetle anarım bir daha doğum yapacak olsam tereddütsüz yine ona güvenirdim.Çok tatlı, insan canlısı, materyalist olmayan, idealist bir doktor.
ra...ş
doktorum cok ıyı ve cok guzel ılgılenıyor cok sevıyorum doktorumu ben cok hastaydım doktorumun sayesınde ıyılesdım
Zuhal Öztamur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zuhal Öztamur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Zuhal Öztamur adresi nerede?Zuhal Öztamur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11 Menemen
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zuhal Öztamur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zuhal Öztamur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zuhal Öztamur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zuhal Öztamur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zuhal Öztamur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zuhal Öztamur hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zuhal Öztamur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları