Erzene Mah. 456.Sok.No:2, Bornova, İzmir
Erzene Mah. 456.Sok.No:2, İzmir
Bornova Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Bornova Semt Polikliniği
İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi
vi...
Miyom rahatsızlığım nedeniyle muayene oldum. Kesinlikle konusunda uzman bir doktor. Öncelikle hasta ile iletişiminde ilgili, sabırlı ve moral veriyor. Sizi sonuna kadar dinliyor. Takip konusunda çok titiz ve duyarlı. Doğru tetkikler ile sizi yormayan, muhteşem bir doktor.
se...n
Hem insanlığı hem doktorluğu çok iyi.devlet hastanesinde olupta hem güleryüzlü hemde iyi muayene yapan ender doktorlardan biri.. gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz..
Zühre Dilek Koca Yargıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zühre Dilek Koca Yargıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zühre Dilek Koca Yargıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Zühre Dilek Koca Yargıç adresi nerede?Zühre Dilek Koca Yargıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erzene Mah. 456.Sok.No:2 İzmir
- Ankara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs. Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zühre Dilek Koca Yargıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zühre Dilek Koca Yargıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zühre Dilek Koca Yargıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zühre Dilek Koca Yargıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zühre Dilek Koca Yargıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zühre Dilek Koca Yargıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zühre Dilek Koca Yargıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları