Dumlupınar Blv. Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 9.Km Tepe Prime B.Blk. K:1 No:34, Ankara
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Zühtü Demir Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Zühtü Demir Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Zühtü Demir Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
e ...s
Zühtü beye 1 yıl önce burun estetiği oldum burun kemiğinde eğrilik ve nefes alma problemim vardı fakat ameliyat olduktan sonrada problemim aynı şekilde devam ediyor ameliyattan önce çok güzel olacak dedi en son kontrolümde ise burnun ancak bu kadar olur dedi ben memnun kalmadım fakat ekibinin çalışmasını ilgi alakasını çok beğendim.
d.....
Zühtü beye, burun kemiğimde eğrilik ve burun deliğinin birinin bu nedenle nerdeyse kapalı olmasına bağlı nefes alma problemimden dolayı pandemi öncesi başvurdum. Ameliyat olmadan önce sağlık nedenleriyle ameliyat olmak istediğimi ve doğal bir burun tercih ettiğimi ifade ettim. Bilgisayar üzerinde bir simülasyon ile ameliyat sonrası tahmini görünüm resimlerimi gösterdi. Ameliyat oldum. Burun kalıbı çıkartıldı ve hiç kontrole çağrılmadım. Burun ucum kalkık ve önden bakıldığından burun deliğimin içi görünüyor. Kalıp çıkartıldığında bunu söylediğimde daha oturmadığı ve şişlik geçince düzeleceği belirtildi. Malesef değişmedi. Bu nedenle memnun kalmadım. Daha da önemlisi, nefes alamama şikayetim devam etti ve kışın burun tıkanıklığı daha yoğun oldu. Arayıp randevu almak istedim. Doktorun yurtdışı ya da şehir dışında olduğu belirtildi, sonrasında hiç dönüş olmadı. Başka bir doktora gittiğimde burun içimi kamerayla görüntülediler ve banada gösterdiler. Her iki burun deliğimde orta kısımdan kanalı ikiye bölen et parçası oluşmuş. Bu nedenle burun deliği gün geçtikçe daralmış. Burun ameliyatı mı olduğum soruldu. Evet dediğimde ameliyatı yapan dr.a başvurmamı söylediler. Tekrar operasyon geçirmem gerekecek malesef
hi...l
Ofis çok hijyenik.
Zühtü Bey ile tanışmak bir zevkti. Bence bir cerrahın dürüst olması, farkında olması nedir ideal görünüm, ve ardından cerrahın bu görünümleri yaratma becerisi olması çok önemli. Zühtü bey bunların hepsini ispat etti.
Zühtü beyin benim için yaptı ameliyatlar:
Revizyon burun estetiği (Bir süre önce burun estetiği oldum ama memnun kalmadım. Zuhtu Bey düzeltti).
bişektomi
kepçe kulak
Yüz yağ enjeksiyonu
Gıdı ve bacak arası lipoliz
Kaş kaldırma
Zühtü beyin yeteneklerine hayran kalıyorum ve bende yarattığı imajdan memnunum.
Bitirmem gereken başka işlerim var. Zühtu Bey'e gideceğim. Tanıdığım üç kişi de çeşitli cerrahi ve cerrahi olmayan işlemler için Zuhtu Bey'e gidecekler.
Tavsiye ederim.
m....e
Bundan on yıl kadar önce, Zühtü bey bana, önce burun yedi yıl kadar önce de meme estetiği yaptı. Ameliyatlar zor ameliyatlardı. Günümüzde teknikler daha da gelişti. ancak kendisi gercekçi ve mantıklı bir doktor, o yüzden ben işlem sürecinden ve sonuçlarından memnun kaldım. Özellikle burun estetiği çok doğal ve istediğim gibi oldu. Kendisinin pratik ve becerikli bir insan olduğunu deneyimledim. Ayrıca konusunda çok bilgili ve tecrübeli. Hastayı iyi anlıyor ve gayet insani boyutta olaylara yaklaşıyor. Estetiğe çok sıcak bakan biri olmama rağmen kendisine iki ameliyat oldum. İyi ki kendisini tercih etmişim. Bu yorumu yazmayı kendisine bir borç bilirim.
10 gün önce burnumdan ameliyat oldum. 49 yaşındayım. Ameliyattan sonra cok guzel nefes almak harika bir duygu. Daha önce hiç nefes almamışım meger. Estetik görüntü ooo mucize gibi. Cok mutluyum. Ekip muhteşem, Zühtü hocamız siz bir DEHA sınız. Bana göre bir sanatçı eliyle ve engin tecrübenizle cok güzel ve sağlıklı bir kadın yarattınız. İkinci baharın heyecanındayım. İyi ki varsınız. Saglıklı kalın. Sevgiyle selamlıyorum.
yu...a
Sayın Zühtü Demir hocamı 2006 yılinda burun estetiği ameliyatı ile tanımıştım.Hem mesleki icraatı hemde kişiliğiyle harika bir insann.Tereddutsüz kendisine başvuruda bulunabilirsiniz.Başarılarının devamını diler hocama SAYGILARIMI sunarım
se...l
Ben 6 Temmuz da burnumdaki kırık nedeniyle ameliyat oldum ve gerçektende hem ameliyat öncesi hemde sonrası çok memnun kaldım ameliyat olmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim. Çünkü Zühtü hocam kendinden çok emin ve işini çok iyi yapan bir doktor ki bende de öyle oldu burnumun çok doğal ve güzel olduğunu söyledi herkes... bu arada ameliyattan sonra hemen evine geldim, ne ağrım oldu nede fazla bir morluğum hemen normal hayatıma döndüm
ay...r
Sevgili zühtü demir hocaya burun ameliyatı için bir tanıdığın vasıtasıyla gittim. Muayehanesine gittiğimde çok güler yüzlü ve sıcak kanlı ekibiyle karşılaştım ön görüşmeye gittiğim de zühtü hocam o kadar kendinden emin ve hastanin dilinden anliyan cok cok basarili hekimki baska doktor arastirma geregi duymadan ameliyat olmaya karar bile vermistim hemen o an ameliyat gününü belirledik. Ameliyat çok başarılı geçti hiç ağrım sizim olmadi cok morarti şişme olmadı ben ameliyatın 3 günü günlük işlerime başlamıştım bile . Bandajim açıldığında bu kadar şaheser bir burun çıkacağını hayal bile etmiyordum ameliyat öncesi gösterilen ilgi ve alaka ameliyat sonrasında aynı şekilde devam etmekte baylar bayanlar ankarada yo yo türkiyede hatta dünyada başka doktorlara tek geçerim. burdan tekrardan başta doç dr zühtü demir hocama güler yüzlü tatli dilli duygu hanima ve diger tüm ekibine çok çok teşekkür ederim
Hiç tereddüt etmeden girdiğim burun ameliyatım başarıyla ve memnuniyetle sonuçlandı. Ağrısız problemsiz çok başarılı bir ameliyatı gerçekleştirdiği için doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
l.....
Zühtü Bey'e daha önce kendisine ameliyat olmuş bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim evde geçirdiğim bir kaza sonucu burnumda meydana gelen deformasyon ve nefes almakta güçlük çekiyordum Ameliyat öncesi ameliyat sırası ve sonrasındaki ilgi ve bakım çok iyiydi ameliyattan çıkar çıkmaz nefes alabilmenin mutluluğunu yaşadım deformasyonun düzeltilmiş olması sıkıntılarımı giderilmiş olması bana büyük mutluluk verdi ister görüntü rahatsız etsin ister sağlık sebebi olsun her iki durumda da güvenle başvurabileceğiniz ve Beklediğiniz sonucu alabileceğiniz bir hekim Zühtü Bey. Ben doktor Bey'i tanımış olmaktan dolayı çok memnunum bundan sonra ihtiyaç hasıl olursa hiç tereddütsüz gidebileceğim bir hekimin olması oldukça Güven verici.
Zühtü Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zühtü Demir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Zühtü Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks Enjeksiyonu, Göz Kapağı Estetiği, Göğüs Kası Protezi, Burun Estetiği, Ultrason Destekli Lipoplasti, Kalıcı Makyaj, Esd (Sedimantasyon), Göz Kapağı Germe, Liposakşın, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme).
Zühtü Demir adresi nerede?Zühtü Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Blv. Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 9.Km Tepe Prime B.Blk. K:1 No:34 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zühtü Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zühtü Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zühtü Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zühtü Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zühtü Demir hangi dilleri konuşuyor?Zühtü Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zühtü Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zühtü Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zühtü Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zühtü Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Zühtü Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra