Eskibağlar mahallesi Kumlubel sokak no:1 daire:7 kat:2 Tepebaşı/ Eskişehir, Eskişehir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Nöropsikolojik Testler
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otojenik Gevşeme Tekniği
Psikosanat Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psikosanat Danışmanlık Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Ön Görüşme
İz Sürme Testi
Psikosanat Danışmanlık Merkezi
Sport Center Academy'nin hazırladığı bir aylık staj programına mülakatla seçilmiştir ve eğitimlerle tamamlamıştır. Azerbaycan doğu köylerindeki kız çocuklarında erken evlenme ve şiddet görüldüğü için, Azerbaycan Amerika büyükelçiliğinin başlatmış olduğu projede 13-16 yaş grubuna seminerler vermiştir. Şuanda aktif olarak yüz yüze ve online danışan görmektedir. Sertifikalar ve sosyal medya hesapları üzerinden yetkinliklerine göz atabilirsiniz. Eğitim dili İngilizce olması sebebiyle İngilizce olarak da seans yapmaktadır.
mi...r
Zülal Hocamla 2 ayı geride bıraktık..Ve ben bu 2 ay 8 seansta gerçekten yeni versiyonumla tanıştım diyebilirim.Zülal hocamla yeni bir bakış açısı kazandim..Kendimi tanıdım,bana kendimle baş etme yollarını gösterdi..Bu kadar kısa süre içerisinde bu ilerleme hem umut verdi hem ne kadar güçlü olduğumu gösterdi..Zülal hocam,göstermiş olduğu ilgisi,güler yüzü ve kazandırdığı yeni bakış açısı eminim sizin de kendinizi bulmanızı sağlayacakYeniden başkayanlara umut olsun iyileşmek isteyen herkesin bir dönüm noktası olmalı
i̇...a
Uzmana iş arkadaşım aracılığı ile ulaştım obsesif bozukluk, ilişki problemlerim ve anksiyete için başvurdum. Ben gayet memnunum, süreç güzel ilerliyor seanslardan sonra kendimi daha iyi hissediyorum, daha yenilenmiş ve farkındalığım artmış oluyor. Sadece seans saatlerinde bir tık gecikme yaşanabiliyor, bununda çözüleceğini düşünüyorum. Çevreme tavsiye ederim.
i̇...ı
Bir çok problemimi çözmem konusunda beni aydınlatan iyi bir doktor göremediğim yerleri görmemi,çözemediğim içimdeki sorunlarımı çözmeme çok yardımı dokundu
c.....
Yaklaşık 1 aydır başladık ve birbirimizi daha yeni tanıyabiliyoruz. Birbirimizi tanıdıkça kendimi samimi, yakın arkadaşımmış gibi hissedip her şeyi anlatabiliyorum. Son seansımızda kendimi bayağı açtım. Şu anda bana iyi geliyor. Çoğu şeyin daha farkındayım. Kendisi ile seanslarımıza devam ediyorum.
v.....
Zülal Hanım sıcak, samimi, anlayışlı, dinleyen ve sorunlarımıza çözüm üreten bir uzman. En az 6 ay görüşme sağladım. Görüşmelerden sonra daha olumlu değişiklikler oldu. Seanslardan memnun kaldım.
ö.....
Zülal Hanım'la yaklaşık 1 buçuk yıldır birlikteyiz, ailecek terapi alıyoruz. Hem çift terapisi alıyoruz hem de oyun terapisi aldık. Çok memnunuz. Bizim ailemiz anlamında çok çok faydası oldu. Çok güzel yönlendirmeleri, tavsiyeleri oldu. Hala daha sürecimiz devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bizim küçük çocuğumuzda öfke problemi vardı onda çok büyük oranda azalmalar oldu. Çift terapisi anlamında da birçok şeyi çözdük. Konuşma, iletişim problemimiz vardı çözdük. Hala daha bitmiş değil sürecimiz devam ediyor.
e ...s
Bugün dördüncü seansimizi yaptık ve ilk seansa göre ne kadar değiştiğini fark edebiliyorum duygularım hislerim daha değişik bu yolda ileri geri gidilse bile ben şuan bir ayda geldiğimiz yere yıllardır gelmekte zorlanmistim .
Zülal hanım öfke ve insanlarla iletişimim hakkında olan problemlerimi aşmama çok yardımcı oldu. Olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmama, farkındalık sağlamama yardımcı oldu.
i̇...m
Ailemizdeki problemler için başvurmuştuk. Aslında bir kişide sorun varsa diğerlerinde de mutlaka bir problem çıkıyor bunu anladık. İletişimin çok önemli olduğunu öğrendik. Bizim eşimle aramızdaki en büyük problem iletisimsizlikmis bunu anladık ve bu da bir sürü soruna yol açmıştı. Güler yüzlü olması ve en ince ayrıntısına kadar inmesi bize nasıl sorgulama yapmamız gerektiğini gösterdi. Buda kafamızdaki soruları azalttı. Çocuğunuzla aramızdaki sorunların çözülmesinde de büyük oranda fayda sağladık. Ailemize olan katkılarınız için teşekkür ederiz sürecimiz devam ediyor. İyi ki sizinle çalışıyoruz her şey için teşekkürler
h....a
zülal hanıma evlılıgımde olan problemler ve anlasmamzlıklar ıcın gıtmıstık. kendısıyle olan sure zarfında empatı yapmayı ve karsımdakını anlamayı öğretti sayesınde olaylara farklı bır gozle bakmayı ve sakın kalmayı kendımı kontrol etmeyı basardım. benım ıcın cok faydalıydı tavsıye ederım.
Zülal Bilgili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zülal Bilgili, Psikoloji. Size Zülal Bilgili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Zülal Bilgili adresi nerede?Zülal Bilgili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskibağlar mahallesi Kumlubel sokak no:1 daire:7 kat:2 Tepebaşı/ Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zülal Bilgili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zülal Bilgili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zülal Bilgili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zülal Bilgili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zülal Bilgili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zülal Bilgili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zülal Bilgili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zülal Bilgili hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Zülal Bilgili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zülal Bilgili hangi sigortaları kabul ediyor?Zülal Bilgili tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu