Online Diyet
Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı Ertuğrulgazi Sok. Metropol İstanbul Sitesi, İstanbul
Diyabet Diyeti
Enteral Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Etiler Ofis
Kilo verme, kilo alma, çocuk beslenmesi, ergenlik çağında beslenme, hamilelik ve emzirme döneminde beslenme, sporcu beslenmesi, menopozda beslenme, anti-aging beslenme ve bunların dışında çeşitli hastalıklarda beslenme danışmalığını yürütmekte ve danışanlarına haftalık beslenme programları planlamaktadır.
Bireylerin sağlığının korunması, geliştirilmesini vizyon edinerek danışanlarına sağlıklı beslenme alışkanlıklarını benimsetip, sosyal hayattan kopmadan beslenme programı yapmayı öğretmektedir.
ve...a
Kendisi konusunda uzman ve ilgili bir diyetisyen.senelerdir yasadigim
kilo problemlerini konusunda uzman oldugu ketojenik fasting diyet yontemiyle hem saglikli hemde kisa surede verebildim.
Kilo vermek amaçlı başladım. Şu ana kadar büyük oranda yağ kaybederek 5,3 kilo verdim. Devam ediyoruz kendisiyle. Gayet ilgili ve yakından takip eden bir diyetisyen. Güzel motive ediyor.
Kilo kaynaklı çeşitli rahatsızlıklar sonrasında Zülal Hanımdan destek almaya başladım. Uyguladığımız program ile sağlık sorunlarımın kilo kaynaklı büyük bir kısmı kayboldu. Zülal Hanımın iletişim gücü çok kuvvetli. Bunun yanında, oluşturduğu programı sıklıkla değiştiriyor, danışanlarının motivasyonunun yüksek kalmasını sağlıyor. 2 ayı aşkım bir süredir uyguladığı program devam ediyor ve programa dair her şeyden çok memnunum.
p.....
Zülal hanım çok tatlı ve enerjisiyle sizi motive ediyor iyi ki yollarımız kesişmiş ... Sıkıştığınız veya soru işaretiniz olan her noktada yetişiyor harika beslenme programı ile bozuk olan yeme alışkanlığınızı düzeltip size doğru yolu gösteriyor ... kilo verme yolculuğumuzu başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum ...
k.....
Zülal hanım işini çok severek yapan ve danışanlarının istekleri asla gözardı etmeyen harika bir diyetisyen. İyi ki tanışmışız. Aç kalmadan kilo verilebiliyormuş bunu da öğrenmiş olduk sayesinde.
d.....
Daha önce hiç diyet uygulamamış bir kişi olarak 2,5 ayda 7 kilo verdim. Çok zorlanmadan, enerjimi düşürmeden hayat tarzıma uygun alternatif çözümler sunan ve motivasyonumu her zaman yüksek tutan sevgili Zülal Yalçın’a çok teşekkürler
şe....
Zülal hanım iyi ki yollarımız kesişti.yıllardır veremediğim kilolarımı verdim.samimi ,içten,güler yüzlü, enerjisi yüksek motive edici ,her aradığımda cvp veren mükemmel biri..12 kilo verdik..devam ediyoruz..kesinlikle tavsiye ediyorum..Zülal hanımcım sizi seviyorum.emeğinize sağlık..
as...l
Zülal hn, beni benden daha iyi tanıyor ve sayesinde hiç sıkılmadan bir sürü alternatif öğünle çok rahat bir şekilde kilo veriyorum. Güleryüzü de motivasyon sağlıyor. İstediğim an telefonla ulaşabiliyorum
ni...
Canım ZÜLAL hn cım hep takipteyim ne yapsa dikkatle izliyor ve örnek almaya çalılıyorum bir ayda istemediğim 4 kg çöp kutusuna gönderdik beraberce ve göndermeniz gereken 2 kg kaldı onuda beraber halederiz eminim.Çok başarılı ve bilgili bende bundan en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyorum vee başarılarınızın devamını diliyorum
Zulal hanım her zaman sıcak ve motive edici. Onunla görüşmeden sonra kendimi hep daha iyi hissediyorum.Beslenme programları hiçbir zaman zorlayıcı değil aksine insanın pskolojısıne hep iyi gelecek şekilde hazırlanıyor. Her zaman ulaşılabiliyor kendisine ve hep sıcaklıkla karşılıyor. Kastan kilo almak vermekten cok daha zor ama onunla bunu başarıyoruz onun sayesinde
Zülal Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zülal Yalçın, Diyetisyen. Size Zülal Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Online Diyet.
Zülal Yalçın adresi nerede?Zülal Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. Arzu 2 Apt. no.4 kat.3 Daire.17 İstanbul
- Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı Ertuğrulgazi Sok. Metropol İstanbul Sitesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zülal Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zülal Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zülal Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zülal Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zülal Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Zülal Yalçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zülal Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zülal Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zülal Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zülal Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Zülal Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler