Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
RD Rönesans Diş Hekimliği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
X-Ray
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
RD Rönesans Diş Hekimliği
1972 yılında Muş da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Sakarya Adapazarı 'nda tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1998 yılında mezun olmuştur.
Daha önce hizmet verdiği yerler;
Sancaklı dentram - İstanbul
Dentim-Adapazarı
Dent group- Adapazarı
Rönesans diş hekimliği - devam ediyor
Mesleki ilgi alanları;
Estetik diş hekimliği, gülüş tasarımı,sabit ve hareketli protezler , implant üstü protezler
m....y
Kendisine genel diş temizliği yaptırdım, kendisi çok sabırlı ve ilgili bir doktor, kendisiyle gayet güzel bir süreç geçirdim, işlem esnasında ufak tefek ağrı sızı olsa da sonrası gayet iyiydi, rahat bir süreç geçirdim, her anlamda memnun kaldım.
ö....g
Kendisinden çok memnunum, daha önce hizmet verdiği yerde de kendisine tedavi oluyordum, 2016'dan beri kendisinin hastasıyım, yerlerinde de beraber çalıştık, her yıl düzenli olarak kendisine gidiyorum, kendisine dolgu işlemi, kanal tedavisi, lamine işlemi ve diş taşı temizliği gibi işlemler yaptırdım, kendisi son derece titiz çalışıyor, dişi yıpratmamak adına elinden geleni yapıyor ve dişi kurtarmak üzerine bir tedavi uyguluyor, çok memnunum.
a....k
Ben Züleyha hanımdan çok memnun kaldım, hiç problem yaşamadım, benim iki tane dişimde kaplamam kırılmıştı, kendisi tarafından tekrardan yapıldı, bir dişimde baya ciddi anlamda çürüktü, kesildi vidalama ve zirkonyum kaplama yapıldı, süreçte kendisinin ilgisi ve alakası gayet iyiydi her gittiğimde bir problem olup olmadığını sordu, gayet memnun kaldım.
e....e
Kendisi çok ilgili, işini ehli bir doktor, kendisine dolgu işlemi yaptırdım, bir de orada başka doktora implant işlemi yaptırmıştım, bunun takibini de kendisi yapıyor, tedavim devam ediyor, kendisi gayet ilgili, hastasının sorununu dinleyen, hastayı her aşamada bilgilendiren ve hızlı bir süreç yürüten bir doktor, çok memnun kaldım.
e....ç
Kendisine uzun yıllardır tedavi oluyorum, yaklaşık 8 yıldır kendisinin hastasıyım, kendisine ilk başladığımda diş beyazlatma operasyonu geçirdim, daha sonra defalarca dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım, şuan da devam eden bir implant tedavim var, daha sonra kaplama gibi işlemler de yaptırmayı düşünüyorum, bu süreçte kendisinin ilgisi ve alakası gerçekten harika, el becerisi zaten çok iyi, işini severek yapan bir doktor, başarılarının devamını diliyorum, işini uzun yıllar boyunca da severek yapmasını diliyorum, kendisini çok seviyorum.
z....̇
Kendisi diş temizliği işlemi yaptırdım, çok ilgili bir doktordu, çok iyiydi, bana yaptığı işlemden çok memnun kaldım, süreçte bana karşı olan ilgisi, alakası, güler yüzünü de çok beğendim, her anlamda memnun kaldım, hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Züleyha Erdemli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Züleyha Erdemli, Diş Hekimi. Size Züleyha Erdemli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Züleyha Erdemli adresi nerede?Züleyha Erdemli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı. No:13/A Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Züleyha Erdemli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Züleyha Erdemli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Züleyha Erdemli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Züleyha Erdemli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Züleyha Erdemli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Züleyha Erdemli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Züleyha Erdemli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Züleyha Erdemli hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Züleyha Erdemli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Züleyha Erdemli hangi sigortaları kabul ediyor?Züleyha Erdemli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.