Kto Karatay Üniversitesi Psikoloji Bölümüne 1. sırada girerek lisans eğitimini burslu olarak tamamlamıştır. Danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.
Öncelikle zülfiye hanımın ilgisi ve alakası yönünden çok teşekkür ediyorum. Kendime göre Zor zamanlardan geçtigim dönemde biriyle profesyonel yönden konuşmak bana çok iyi geldi.
Bunun yanında da Zülfiye hanım'a kendimi rahatlıkla ifade edebilmem ve onun bana karşı olan tavrı , gerek ortam olarak gerekse beni eleştirmeden dinlediğini bana belli etmesi yönünden büyük destek sağladı. Çok yakınlarıma bile anlatamadıgım içimde kalan şeyleri onun sayesinde rahatça gün yüzüne çikartabildim ve kendimin farkına varmasıni sağladı. Kısa sürede terapi almış olsam bile Terapiye başlamadan önce ve sonrası olarak hayata bakış açım olumlu yönden değişti. Kendime olan saygım arttı. Konuşarak bunu bana gösteren Zülfiye Hanım oldu. Özellikle yaşanan deprem felaketinde en büyük desteği Zülfiye hanım'dan aldım o dönemi rahat atlatabildim .bu nedenle tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Zülfiye Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zülfiye Baran, Psikoloji. Size Zülfiye Baran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Zülfiye Baran adresi nerede?Zülfiye Baran adresini belirtmedi. Zülfiye Baran yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Zülfiye Baran adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zülfiye Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zülfiye Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zülfiye Baran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zülfiye Baran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Zülfiye Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zülfiye Baran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zülfiye Baran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zülfiye Baran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zülfiye Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Zülfiye Baran hangi sigortaları kabul ediyor?Zülfiye Baran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.