Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Radyasyon Onkolojisi Randevusu
Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi
Eksternal Radyoterapi
Radyocerrahi
Radyoterapi
Stereotaktik radyocerrahi (SRS)
MANSUROĞLU MAH. 288/4 SK. NO:16 PARK OFFİCE KAT:3 OFİS:26 BAYRAKLI
Yogunluk Ayarlı Radyoterapi (IMRT)
d....a
Zümre Hocamla babamın 'Prostat tedavisi/ Işın' sürecinde tanıştık. Son derece güvenilir, bilgisini aydınlatıcı ve güler yüzle anlatan-aktaran, akademik yönü son derece güçlü, işinin ehli profesyonel bir doktor. Zaten odasına girdiğiniz ilk anda o ışığını hissedeceksiniz.
Çok teşekkür eder ve tüm hastalara şifalar dileriz...
Tınaztepe Galen'de akciğer kanseri nedeni ile kemoterapi tedavimiz sürerken , yaşadığımız kemik ağrısı için aynı hastanede radyasyon onkoloğu olan Zümre hocamızdan 5 seans radyoterapi desteği aldık. Hocamızın güleryüzü, ilgisi, bilgisi, tecrübesi ve yaydığı pozitif enerji bizi çok rahatlattı. Kendisine ve kendisi gibi güleryüzlü olan ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İyi ki varsınız hocam.
ni...l
Radyoterapi almak amacıyla gittiğim Tınaztepe Galen Bayraklı Hastanesin'de hocamla tanıştım. Zümre Hocam'ın güleryüzü,bilgisi,yönlendirmesi beni çok rahatlattı. Onu tanıdığım için çok mutlu ve sanslıyım. Teşekkürler sevgili hocam, iyi ki varsınız.
me...n
Geçtiğimiz yıl ekim ayında öğrendiğim başlangıç seviye prostat kanseri teşhisim sonucunda, tedavi yöntemleri araştırmaya başladık. Işın tedavisi olmaya karar verdiğim noktada Prof. Dr Zümre Arıcan Alıcıkuş ile tanıştık, kendisi her aşamada bir doktor olarak bana çok moral vererek beni rahatlattı, tedavi yöntemlerinde açık ve net yönlendirmelerde bulundu, her zaman ulaşılabilir ve moral vericiydi. Çok şükür aldığım tedavi pozitif sonuçlandı. Doktorumdan çok memnun kaldığım için başka hastalara da içim rahat bir şekilde Prof. Dr. Zümre Hanım’ı tavsiye ediyorum. Allah herkese şifa versin. Mehmet Özbilgin.
ab...h
Zümre hanım ve ekibiyle Babamın prostat kanseri tedavisi sırasında tanıştık. Tavsiye üzerine gittiğimiz Zümre Hanım gerek bilgisi gerekse güleryüzü, ile bizim moralimizi çok düzeltti. Radyoterapi aldık ilaç tedavisi görüyoruz. Ve değerlerimiz çok iyi şu anda. Her aradığımızda mutlaka görüşme imkanımız oluyor. Pandemi döneminde her türlü sorularımıza içtenlikle cevap verdi. Ekibi gerçekten işinin ehli. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Alanında en iyilerden.
o.....
Zümre Hocam, kendisine sonsuz güvenebileceğiniz biridir. Güler yüzü ile kanser hastalarına daha ilk görüşte şifa dağıtır. Müthiş bilgisi, konusunda uzman oluşu ile güven oluşturur, kendisi annemi tedavi etmiştir. Annemin meme kanserini çok erken fazda yakalamış cerrahi müdahale sonrası ışın tedavisini yapmıştır. O yoğunluk içinde bile hastasının gözünün içine bakar , mutlaka anneme bir iki güzel söz eder sadece annemin tıbbi tedavisi değil aynı zamanda onun çok ihtiyacı olan manevi açlığı da giderirdi. Sadece benim hastama değil tüm hastalara karşı aynı davrandığını görünce kendisine olan saygım sonsuz hayranlığa dönüşmüştür. Allah bin kere razı olsun. Çevremdeki pek çok kişiye şiddetle tavsiye ettim. Gönül rahatlığı ile canınızı emanet edebilirsiniz. Herşey için teşekkür ederim Zümre Hocam.
Zümre Arıcan Alıcıkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zümre Arıcan Alıcıkuş, Radyasyon Onkolojisi. Size Zümre Arıcan Alıcıkuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyasyon Onkolojisi Randevusu, Normal Randevu, Radyoterapi, Eksternal Radyoterapi, Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi, Radyocerrahi, Stereotaktik radyocerrahi (SRS), Yogunluk Ayarlı Radyoterapi (IMRT).
Zümre Arıcan Alıcıkuş adresi nerede?Zümre Arıcan Alıcıkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zümre Arıcan Alıcıkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zümre Arıcan Alıcıkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zümre Arıcan Alıcıkuş hangi dilleri konuşuyor?Zümre Arıcan Alıcıkuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zümre Arıcan Alıcıkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zümre Arıcan Alıcıkuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zümre Arıcan Alıcıkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zümre Arıcan Alıcıkuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zümre Arıcan Alıcıkuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zümre Arıcan Alıcıkuş hangi sigortaları kabul ediyor?Zümre Arıcan Alıcıkuş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zümre Arıcan Alıcıkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları