Zümrüt Kurtuluş
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Diyeterapi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
l....)
Kızımın sınav stresi için başvurduk. 2.5 ay gitti. Kısa sürede seansların çok faydasını gördük. Çevreme kendisini önerdim. Sakin ve iyi bir dinleyici. Yumuşak, naif, kibar bir danışman. Konuşurken insanın negatifliğini alıyor ve rahatlatıyor. Kızım kendisinden çok memnun kaldı.
Kendimi ve hayatımı ne yönde değiştirmem gerektiğini fark ettirdi.
i̇...h
Zümrüt hanımla hemen hemen 7-8 seans yaptık. Daha öncede yaşadığım sorunla ilgili başka uzmanları da denemiştim ama kendimi açmak ve sorunuma bu şekilde bir bakış açısı oluşturan biriyle karşılaşmamıştım. Şuanda hafiflemiş ve kendimi daha iyi hissediyorum. Zaman zaman zorlansam da kendisinin mihmandarlığında bu süreci daha kolay atlatacağıma inanıyorum.
İş hayatımda karşılaştığım bir türlü kontrol edemediğim öfke sorunum vardı. Öfkemin kaynağının nereden geldiğini fark etmemi sağlayan saygı değer hocam problem çözme becerisi arttırararak bu sorunu daha kolay çözmemi sağladı. Zaman zaman hala yardım almaya devam ediyorum. Kendimi ve duygularımı farkettikçe kendimi tanımamı sağladı. Meğer insan bazen sorunlarını tek başına çözerken çok vakit kaybediyormuş. Bana bu süreçte destek olarak kendimi keşfetmemi sağladı.
s....l
Hocam ile lise döneminde tanışmıştık. O dönemde ailem ile çok fazla çalışıyordum. Sürekli onlara bağırıyor ve hakaret ediyordum. Bir kaç gün geçtiğinde ise çok yoğun bir suçluluk duygusu hissediyordum. Hocam öfkemi nasıl düzenleyebilmem için birçok farklı metotlar gösterdi. Bunları uyguladikca bu yaşadığım sorunu daha az yaşamaya basladim. Şimdi 23 yaşındayım ve iyi ki o zamanlar tanışmışım diyorum.
k....f
Eşimle ilişki kurmakta fazlasıyla zorlanıyordum. Sürekli eleştirildiğimi bir kadın olarak beni kabul etmediğini hissediyordum. Bu duyguları yönetmekten kendim olmakta fazlasıyla zorlandığım bir dönemdeydim. Eşim beni eleştirdikçe, kendini fazlasıyla eksik ve yarım kaldığımı düşünmekten kendimi alamıyordum. O dönem depresyona girmiştim. Zümrüt hocamla tam da o zamanlar da karşılaştık. Bana çok iyi geldi çalışmış olduğu pozitif psikoterapi ile sürecimi bana daha fazla netleştiridi. Birey olmakta zorlanırken kendime yakınlaşmamı birey olmaya olan ihtiyacıma bir yol gösterdi. Şimdi daha iyiyim ve bu süreç bana çok iyi geldi.
e....ç
Zümrüt hanımla yollarımız 2022 yılında kesişti uzun zamandan beri öfke sorunum vardı. Bu durum iş yaşantımı ve arkadaşlık ilişkimi çok fazla sekteye uğratıyordu. Kendisinin sorduğu sorular ve yönlendirmelerle süreci daha iyi yönetmeye ve kendime güvenmemi sağladı.
i.....
Zümrüt Hanım'a yaşadığım kaygı ve özgüven problemi için başvurdum. Daha önce bu konuyla ilgili uzman desteği almıştım, Zümrüt Hanımla başladığımız terapilerin etkisini kısa sürede gördüm. Açıklamaları ve uyguladığı teknikler yaşadığım problemlerde kontrol gücümü fark etmemi sağladı. Sürecimiz devam edecek.
s....s
Zümrüt hoca ile bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Obsesyon ile ilgili çalışmalar yaptık. Şuan evden daha içim rahat çıkıyor ve hayatıma daha konforlu devam editorum. İyi ki yolumuz kesişmiş.
f.....
Dikkat sorunu olabileceği endişesiyle lisede okuyan oglum için danistigimiz zumrut hanim ogluma bir test uygulaması yaptı. Detaylı değerlendirmeleri ve yönlendirmeleri sayesinde cok guzel yol aldık. Kendisinin yaklaşımı ve değerlendirmeleri bizim için çok faydalı oldu.
Zümrüt Kurtuluş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zümrüt Kurtuluş, Aile Danışmanlığı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Zümrüt Kurtuluş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Zümrüt Kurtuluş adresi nerede?Zümrüt Kurtuluş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Atatürk Cd. No:20 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zümrüt Kurtuluş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zümrüt Kurtuluş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zümrüt Kurtuluş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zümrüt Kurtuluş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zümrüt Kurtuluş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zümrüt Kurtuluş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zümrüt Kurtuluş hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Zümrüt Kurtuluş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zümrüt Kurtuluş hangi sigortaları kabul ediyor?Zümrüt Kurtuluş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.