İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDEN 1984 YILINDA MEZUN OLDUM,
MECBURİ HİZMETİMİ ŞANLIURFA ANA-ÇOCUK SAĞLIĞI MERKEZİNDE YAPTIM.
İZMİR DR BEHÇET UZ ÇOCUK HASTANESİNDE ÇOCUK SAĞLIĞI VE UZMANLIĞI EĞİTİMİMİ ALDIKTAN SONRA MUĞLA DEVLET HASTANESİ VE MUĞLA ÖZEL YÜCELEN HASTANESİNDE ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI OLARAK ÇALIŞTIM.
SON OLARAK DR ZÜMRÜT SALIN MUAYENEHANESİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM
Emir Beyazıt Mah. Zübeyde Hanım Cad. Üntaş Residence No:10 A Blok Kat:1 D:5, Muğla
Büyüme Takibi
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Gelişim Testi
Çocukta gelişimi izleme
fa...a
İyiki tanımışım Zümrüt Hanımı 10 yıldır ne zaman çocuklarım hastalansa ona koştum gece gündüz demeden hep ulaştım ve en iyi çözümü hep Zümrüt hanımda buldum. Allah razı olsun iyiki varsınız
se...m
13 senelik doktorumuz,2 kızımı da Zümrüt Hanımla büyüttük.Küçük kızımı ölümden kurtartırdı diyebilirim.Ne diyebilirim ki evladımızı önce Allah sonra Zümrüt Hanım bağışladı bize.Çoğu hastalığımızı antibiyotiksiz iyileştirdi.Gece gündüz sadece bir telefon kadar uzağımızda.İyi ki var iyi ki bizim doktorumuz.Sizi çok seviyoruz Zümrüt Hanım
Zümrüt Salın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zümrüt Salın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Zümrüt Salın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Takibi, Fototerapi, Büyüme Takibi, Sağlam Çocuk Muayene, Hasta çocuk muayenesi, Çocukta gelişimi izleme, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Prematürite, Çocuk beslenme.
Zümrüt Salın adresi nerede?Zümrüt Salın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emir Beyazıt Mah. Zübeyde Hanım Cad. Üntaş Residence No:10 A Blok Kat:1 D:5 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zümrüt Salın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zümrüt Salın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zümrüt Salın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zümrüt Salın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zümrüt Salın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zümrüt Salın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zümrüt Salın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zümrüt Salın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zümrüt Salın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla