1993 de Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
2001 yılında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesinden Aile Hekimliği İhtisasımı aldım.
2001-2020 yılları arasında Yalova’da Aile Hekimliği Uzmanı olarak çalıştım.
2016 -2018 yılları arasında ilgilendiğim Fitoterapi, Akupunktur, Kupa ( Hacamat) , Hirudoterapi (Sülük), Mezoterapi, Ozon, Apiterapi gibi GETAT branşlarında eğitimler aldım.
2023 yılında İstanbul’da kendi özel muayenehanemi açtım
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Çin Akupunkturu
Leke Tedavisi
er...a
Boyun sırt bel fıtığı için tedavi oluyorum hocamıza oturma pozisyonunda sol kulak kepçe ve enseden başa yayılan uyuşma yaşıyordum hocamız 3 bölgeye suluk uyguladı ilk boyun bölümüne yaptığında uyuşmam çok azaldı pozisyonel kas agrisi biraz oluyor tedaviye devam ediyorum kesinlikle tavsiye ederim Allah başımızdan eksik etmesin hocamizi
Hasta
Zümrüt Hanım, mezoterapi yapan, tavsiye edilen doktorlar arasında ilk başta çıktı ve kendisi fotoğrafindan çok iyi niyetli ve samimi biri olarak geldi. Ardından, hastalarin yaptığı yorumlar da fikrimi tasdikler nitelikte olunca ön bilgilendirme almak için kendisini aradığımda konuşma tarzı, ses tonu, iletişimi çok hoşuma gitti ve ardından randevu aldım. Randevu zamanı da çok güzel karşıladı. İşini bilen ve güvenilir biri oluşu da insanın kalbini mutmain edecek şekildeydi. Tedavi sırasında hoş sohbetimiz oldu, merak ettiğim soruları rahatlıkla sorabildigim ve cevabını da rahatlıkla alabildiğim birisi oldu kendisi. Bir hekimin önce iyi bir insan olması ve işinde de ehil olduğunu görünce çok sevindim ve böyle iyi insanların sayısının artmasını istediğim, iyi ki tanıdığım dediğim birisi oldu. Rabbim yolunu açık etsin.
Kendisi çok değerli bir doktordur ve uzun yıllardır tanırım. Tedavisinden şifa buldum. Varislerim vardı sülük tedavisi için başvurmuştum akabinde ağrılarım azaldı, memnun kaldım.
Doktor Zümrüt Vural'ı daha öncesinde aile hekimliğinden biliyorum. Kendisiyle birlikte ozon tedavisi gerçekleştirdi. Zümrüt Hanım çok tecrübeli ve sevdiğim bir kişi. Kendisi tedavimi gerçekleştirdiğinde cilt içinde uygun olacağını söyledi ve yararını gördüm. Zümrüt Hanım güzel, naif, güleryüzlü, tıbbi terimleri tek tek ifade eden, tanıdığım kadarıyla kendisine sürekli bir şeyler katan kurslara katılan birçok konuda kendisini geliştirmeye çalışan biri. Hekim olarak takdir ettiğim ve kendimi güvenle teslim ettiğim bir doktor.
g.....
Zümrüt Hanım alanında gerçekten çok bilgilidir. Çok rahatsızdım ilk teşhisimi kendisi koydu. Aile hekimimdi çevremdeki birçok insan içinde teşhislerini kendisi koydu. Kendisi gerçekten alanında çok iyidir. Şu anda alternatif tıpla ilgileniyor ben kendisini bırakmadım. Kendisine danışıp, arıyor ve fikrini alıyorum. Sağlıklı ilgili yönlendirmelerimde kendisi yardımcı oluyor. Zümrüt Hanım ender bulunan doktorlardan birisi. Kendisinin olmaması Yalova için bir kayıp. Akciğerlerimde nodül bulunmuştu röntgen çekilmeden şikayetlerime yönelik teşhisimi kendisi yapmıştı. Kızımın apandisti vardı karnı ağrıyor diyerek gitmiştik ilk muayenesinde hemen acile gitmemiz gerekiyor dediğinde kızım ameliyata alınmıştı biz basit karın ağrısı diye düşünmüştük. Zümrüt Hanım gerçekten çok iyi bir doktordur.
c.....
Zümrüt Hanım iyi, ilgili, değerli bir doktor. Kendisine mide rahatsızlığım için ilaç yazdırıyorum. Bende sağlıkçıyım süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulunuyor. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum.
z.....
Zümrüt Hanım tanıdığım hem en iyi hem de tedavisi yönüyle şifa bulduğumuz, herkese tavsiye edebileceğimi bir doktor. D vitaminim eksikti onun için takviye vermişti ekstradan bir markanın ürünlerinin takviyesini vermişti onlar da çok iyi geldi. Kendisinden aldığım hizmetten ve tedavilerden memnun kaldım.
Ozon tedavisi yaptırdım çok da memnun kaldım ve 2. paketimi almayı düşünüyorum. Enerjim çok düşüktü, sabahları yorhun uyanıyordum doktorumda ozon tedavisini tavsiyes etti gerçekten çok memnun kaldım. Zümrüt Hanım'ın ilgisinden çok çok memnun kaldım. Kendisi gerçekten yakın, samimi, işinde profesyonel bir doktor.
l.....
Kendisi güleryüzlü, ilgili, bilgili ve iyi bir doktordur. Baş ağrısı şikayetimden dolayı akupunktur tedavimi uyguladı. Tedaviden sonra şikayetlerimde iyileşme sağlandı.
d.....
Doktor hanıma hacamat yaptırmak için gitmiştim gayet memnun kaldım. Temiz, steril çalışıyor. Öncesi ve sonrası için iyi bir bilgilendirme yaptı. Kendisi iyi bir bayan. Zümrüt Hanım bilgilendirmesi, anlatımı ve uygulamalarıyla beni tatmin etti. Bel ağrım vardı ve hacamat yaptırmak istiyordum bence doğru bir tercih oldu.
Zümrüt Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zümrüt Vural, Akupunktur, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Zümrüt Vural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Hekimliği Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Ozon Tedavisi, Sigara Bırakma, Mezoterapi, Kırışıklık Tedavisi, Lipoliz, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi.
Zümrüt Vural adresi nerede?Zümrüt Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mah. Alemdağ Cd. No:376 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zümrüt Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zümrüt Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zümrüt Vural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zümrüt Vural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zümrüt Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zümrüt Vural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zümrüt Vural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zümrüt Vural hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Zümrüt Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zümrüt Vural hangi sigortaları kabul ediyor?Zümrüt Vural tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları