Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar
es...a
Şeref hocam benim ve kızım için doktor degil de bana büyükbaba, kızıma da dede sevgisi vermiştir.meslegini sevmesi insana deger vermesi ,her konuda açıklayıcı net olması inanin biz ebevynleri çok rahatlatıyor.hastarina kendi cocugu gibi Benimsiyor.benim kizim bobrek hastasiydi.10 sene boyunca hastahanede aralikli zamanlarda bazen kısa bazen uzun sürecte kaldı.düsününki bir yaşından onyaşına kadar kısa zaman aralıklarında hastaneye geri döner 20günle 1.5ay arasında kalırdık,bu kadar uzun zaman sürecin de onu mutlu bir sekilde orada tutan benimsten kendilerini cok sevdiren kızımın adlandır dıgı isimleriyle şeref dede'me alp amca'ma dolunay doktor'uma inanç doktoru'ma yani kankama vedat abime,hatice,zeynep özge semra hemşireme teşekkürler bizi beyaz önlükten korkutmadıgınız için.şeref dede allah sana güzel ömür versin
fi...a
şeref bey çocuğumun doktoruydu kendisinden çok memnun kaldık çalıştığı kurumdan ayrılmış nerde olduğunu söylemediler bizi doğumdan itibaren çocuğum 6 yaşına gelene kadar takip etti ALLAH ondan razı olsun şu an hangi hastanede çalıştığını bilmiyorum çocuğum doğuştan sol böbreği kist le doğdu iki senedir tansiyon ilacı kullanıyor şeref hoca gibi doktorlar her zaman bulunmuyor benim tanıdığım kadarı ile mesleğinin hakkını fazlası ile veriyor teşekkürler hocam sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var
A. Şeref Etker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Şeref Etker, Çocuk Cerrahisi.
A. Şeref Etker adresi nerede?A. Şeref Etker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Şeref Etker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Şeref Etker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
A. Şeref Etker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Şeref Etker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan A. Şeref Etker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar A. Şeref Etker hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, A. Şeref Etker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları