Esenler, Çocuk Cerrahisi
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Özel Doğan Hastanesi
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaCennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2, Küçükçekmece • Harita
Özel Doğan Hastanesi
Özel Medicine Hospital
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBarbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
İncirli Caddesi Yılmaz Saray Apt No:88 Kat 2 Daire 5, İstanbul • Harita
Op. Dr. Nedim Gözaydın
Özel Akgün Tem Hastanesi
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Yücetarla Caddesi Tunaboylu Sokak Deniz Apartmanı No: 17/3 Zuhuratbaba, İstanbul • Harita
Hüseyin Özbey
Acıbadem Atakent Hastanesi
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi