Şu anda Dr Serhan Gazyağcı VeniVidi Göz hastanesinde hasta kabul etmektedir.
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Veni Vidi Göz Merkezi Çankaya
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Keratoplasti-Kornea Nakli
Kontakt Lens
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lasik
Veni Vidi Göz Merkezi Çankaya
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Mikrovasküler Oklüzyon
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
bü...i
Göz kontrolü için gittiğim Serhan Hocam'da katarakt olduğumu öğrendim. Hocamızın detaylı açıklamalarından sonra ameliyat olmaya karar verdim. Akıllı lens ameliyatımı gerçekleştiren Serhan hocama sayesinde televizyonumun hd olduğunu anladım. Kesinlikle gönül rahatlığıyla gidip gözleriniz Serhan hocaya emanet edebilirsiniz.
ga...
Göz ağrısı şikayetiyle gittim ve korneamda sorun olduğunu öğrendim keratakonus ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti çok ilgiliydi herkese öneririm
zc...k
tavsiye üzerine gittim . Hocam beni kusa sürede ikna etti ve katarakt ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Takılan akıllı lensten çok memnunum. hocamı herkese tavsiye ederim
mu...
12 senedir gölük çilemi Serhan Hocamla tanışarak sonlandırdım . son 5 senedir kokularımdan kaynaklı ertelediğim operasyonumu Serhan Hocam yaptı . şuan hayat kalitem inanılmaz arttı en ufak bir şikayetim bulunmamakta. Sonuçtan çok memnunum ..
mu...ç
Yillardir gözümle ilgili çeşitli sağlık problemleri yaşadim ve kac doktora gittiysem bir sonuca ulasamadim yurtdisindan gelerek serhan beye hem ameliyat oldum hem de gözüme akilli lens taktırdım her ikisinden de çok memnunum herkese tavsiye ederim
r.....
Serhan bey ve diğer çalışanların ilgisi çok iyiydi. Serhan beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Gözlüksüz bir şekilde görebilmemi sağladığı ve hayatıma dokunduğunu için teşekkür ederim.
zd...ö
Miyop ve astigmat şikayeti ile gittim Serhan Hocama. İlk muayeneden itibaren tedavi sürecinin sonuna kadar ilgisi ve hekimliği tek kelimeyle kusursuz idi. Lasik operasyonumu da kendisi yaptı, ağrısız sızısız bir şekilde sureci çok rahat atlattim. Bana net bir görüş sağladığı için kendisine müteşekkirim. Saygılar..
me...
SERHAN HOCAM PRATİK, DAKİK, NE İSTEDİĞİNİ VE YAPMASI GEREKTİĞİNİ BİLEN, MÜTHİŞ BİR ENERJİSİ OLAN, HASTAYA GÜVEN VEREN BİR HEKİM ! BABAMIN İKİ GÖZÜNE AYNI ANDA AKILLI LENS OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ! VERDİĞİ GÜVEN İYİLEŞME SÜRECİNE DE YANSIYOR! BİZ MUTLU OLDUK, ALLAH DA ONU İKİ CİHANDA DA MUVAFFAK ETSİN İNŞALLAH! HÜRMETLER
VENİ VİDİ GÖZ AİLESİ...
m ...s
Annemin katarakt ameliyatını Veni Vidi Göz Çankaya şubesinde Ali Serhan Gazyagcı gerceklestirdi.Kendisi cok ilgili güler yüzlü ve mesleginde basarılı bir doktor.Ameliyat öncesindeki sürecte de Serhan beyin ekibi bizlerle cok iyi ilgilendi diyebilirim.Ameliyat sonrası kontrollerimizde de herhangi bir sorun yasamadık.Annemin görüşündeki iyilesmeyi fark etmemek mümkün degil.Tavsiye ediyorum
p....c
Sayın Serhan hocam, bugün akıllı lens ameliyatımın üzerinden 4 gün geçti. İki dakikalık bir operasyon yaşam kalitesini nasıl pozitif derecede ve kısa bir sürede değiştiriyormuş onun mutluluğunu yaşıyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Saygılarımla, Perihan Candaş, Hollanda
A. Serhan Gazyağcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?A. Serhan Gazyağcı, Göz Hastalıkları. Size A. Serhan Gazyağcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
A. Serhan Gazyağcı adresi nerede?A. Serhan Gazyağcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyabey Caddesi 1421. Sok. No:9 Balgat Çankaya
- Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi No:88/B Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan A. Serhan Gazyağcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda A. Serhan Gazyağcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda A. Serhan Gazyağcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?A. Serhan Gazyağcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
A. Serhan Gazyağcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?A. Serhan Gazyağcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan A. Serhan Gazyağcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar A. Serhan Gazyağcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, A. Serhan Gazyağcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
A. Serhan Gazyağcı hangi sigortaları kabul ediyor?A. Serhan Gazyağcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları