Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar
Epidural Steroid Enjeksiyonu
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Proloterapi
du...a
uzun yıllar çektiğim bel fıtığim vardı cerah dr.lar ameliyat diyordu
amaliyat olanlarda iyi olan göremedim.neticede fizik tedavici tarafından BAH ine yonlerildim 2 yil önce dr.abdulkadir beye muayene oldum sonraki gunlerde beni amaliyathane gibi bir yerde sol yanima yatırarak galiba igne tedavisi yapti 2 yıldır rahatladım
amaliyattan kurtuldum ALLAHA şükürler olsun dr.bey mukemel diger insanlarida oraya ğönderiyorum ALLAH şifalar versin.
ne...u
sayın abdulkadir yektaşın hastasını sabırla dinlemsine ilgisine alkasınna çok tşk ediyorum bir devlet hastanesinde böyle bi drun olacağına inamıyodum onu tanıyana kadar. artı 37 yıldır çektiğm bel agrısından beni kurtardığı için ona ne kadar tşk etsem azdır. tşkler kadir bey çok sağolun
Abdulkadir Yektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdulkadir Yektaş, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Abdulkadir Yektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kinesiotape(Kinezyoteyp), Biyoelektrik Tedavisi, Proloterapi, Detoks Tedavisi, Epidural Steroid Enjeksiyonu.
Abdulkadir Yektaş adresi nerede?Abdulkadir Yektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdulkadir Yektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdulkadir Yektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdulkadir Yektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdulkadir Yektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdulkadir Yektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdulkadir Yektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Abdulkadir Yektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar