s....i
Eşim s.kesencinin meme kanseri ameliyatını bahadır hocam çok başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ameliyat sonrası kontrollerimizdede ilgi ve alakası hiç eksilmedi. Gayet güler yüzlü ve başarılı bir hekim kendisinden çok memnunuz Allah razı olsun genel cerrahi arayışda olanalara bahadır hocamı tavsiye ederim.
ba...
10. O3 2022 tarihinde mastoktami amiliyatimi dr bahadir bey yapti cok ilgili ve dalinada basarili bir doktor hastalayla iletisimi cok guzel basta dr bahadir bey ve ekibine teşekkür ediyorum 14 mart tip bayraminida kutluyorum
g....
Abdullah Beye 06.01.2020 tarihinde göğüsten kitle alımı ameliyatı oldum. Ameliyatım sayesinde çok başarılı ve sıkıntısız geçti. Başta kendisine ve asistanı Gamze Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.
mu...t
erzurum oltuda vatani görevimi yapmaktaydım ve kıl dönmesi olduğu için baya bi ağrılar çektim.ALLAH sizden razı olsun bahadır bey o kadar güzel bir ameliyat yapmışsınızki memleketimdeki genel cerrahlar bile sizi tebrik ettiler.kıl dönmesinden ameliyat olanların çoğununki tekrarlarken bende en ufak bişi yok.ALLAH yolunuzu açık etsin saygı ve sevgilerimle
se...l
Çok zor durumdayken Bahadır Beyin annem için yaptığı fıtık ameliyatının her aşamasında gösterdiği insan üstü(bana göre)yaklaşım onu unutamayacağım ve minnetle anacacağım insanlar arasına dahil etmeme yol açtı.Kendisine şükranlarımı sunuyorum
Abdullah Bahadır Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Bahadır Öz, Genel Cerrahi.
Abdullah Bahadır Öz adresi nerede?Abdullah Bahadır Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Bahadır Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Bahadır Öz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Bahadır Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Bahadır Öz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Bahadır Öz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Bahadır Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abdullah Bahadır Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar