Adenoidektomi
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans Uygulamaları
Rinoplasti
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
se...a
Her iki kulağımda da kulak kireçlenmesi vardı,sağ kulağım baya ilerlediği için insanları artık duyamıyordum.5 yıl takip ettikten sonra artık duymadan dolayı ameliyat olmaya karar verdim ve 3 ocakta ameliyat oldum sağ kulaktan.Normalde benim kadar zor geçmezmiş ameliyat ama binde bire olan bana oldu ve baya sorunlar yaşadım.Ama bu süreçte Abdullah hoca çok ilgiliydi beni eve göndermedi 6 gün hastanede kaldım her şeyden emin olana kadar bırakmadı.Şu an ameliyatın üzerinden 3.5 ay geçti ve sağ kulağım çok iyi duyuyor ameliyat sonrası uyguladığı tedaviler işe yaradı ve her şey yoluna girdi.Benim gibi bu sorundan muzdarip olanlara ben abdullah hocayı kesinlikle tavsiye ederim.Sol kulağım henüz ilerlemiş olmadığı için şu an ameliyat olmay düşünmüyorum ama ilerlerse onun için de yine tercihim abdullah hocam olacak.Bir de her iki kulağımda da özellikle sağ kulağımda ççok ama çok çınlama vardı,ameliyattan sonra sağ kulak çınlaması tamameen geçmese de çok azaldı.
Hasta
Burnumda birden fazla kırık olması ve nefes almakta ciddi sorun yaşamam sebebiyle ameliyat ve sonraki süreci bakımından endişe ve korku içerisindeydim. Ancak gerek Abdullah hoca gerekse de ekibinde yer alan diğer hocalarımız yaptıkları ameliyat ile söz konusu endişe ve korkumun ne denli yersiz olduğunu bana gösterdiler. Çok güzel bir iletişim ile ameliyat öncesi ve sonrası hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Her kontrole gittiğimde çok iyi bir ilgi ile karşılandım. Şuan için çok güzel nefes almakla birlikte estetik açıdan da çok doğal ve şık duran bir burna sahibim. Abdullah hoca ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum, ellerine ve emeklerine sağlık.
y.....
Uzun süreden beri nefes almakta zorlandığım için birkaç tane uzmanla görüşme sağladım ancak hiçbiri Abdullah hoca kadar ilgili ve bilgili değillerdi. Kendisiyle iletişime geçtiğimiz andan itibaren durumumu hassasiyetle inceleyip gerekli ameliyat için işlemlere başladı. Bu esnada ekibinde bulunan Yakup Hocanın nezdinde çok rahat ve kolay bir ameliyat süreci atlattım. Şuan 1. Aydayım kontrole her gittiğimde farklı bir asistanının olmasına rağmen hepsine Abdullah Hoca nezdinde cok teşekkür ederim umarım bu ekip hiç dağılmaz ve başarılı işlere imza atmaya devam ederler.
se...i
Burnumdan adeta hiç nefes alamıyordum, Abdullah bey ve değerli ekibi muayeneme canla başla hakim olup sorunu kısa sürede gözlemleyip ameliyat olmama karar verdiler,sol tarafımda kırık ve eğrilik saptandı, Abdullah bey ameliyatımı gerçekleştirdi bugün bir haftam doldu,ciddi bir titizlik ile ekip arkadaşları tampon ve alçıyı çıkardılar,bu kadar ilgi alaka beklemiyordum açıkçası son kontrollerim yapıldı şu an fırtına gibi nefes alıyorum,ne kadar teşekkür etsem az, emeklerine yüreklerine sağlık,yani benim gibi korkak bir insanı bu kadar nazik ve kibar bir ekip karşılayıp ameliyat ettiği için ne kadar şükretsem az, mucize gibi
Burnumdan nefes alamıyordum , sağlık açısından problem yaratıyordu, daha önce 1 kaç kez muayene olmuştum , Bozyaka hastanesinden randevu aldım kulak burun boğaz servisinden Abdullah bey ve güzel ekibi çağırdı kontrollerimi yaptırıp ameliyat için bekledim , kısa bir süre sonra ameliyat oldum , burnum bana çok sorun oluyordu nefes alamıyordum , düzenli uyuyamıyordum , başım ağrıyordu ve ameliyatım güzel geçtiğini söylediler , gerçekten sunu söylemeliyimki hastanenin kulak burun boğaz servisi çok iyi Abdullah dalğıç hocam ve onun muhteşem ekibi çok ilgililer tam bir ekip işi mevcut , işini severek yapıyorlar koordine var bir devlet hastanesinden bu kadarını beklemiyordum , iyileşme sürecim 1 hafta 10 günde tamamlandı ve o kadar mutluyum ki çok güzel nefes alıyorum , çok şükür insanın sağlıktan başka bir beklentisi yok , müthiş ekibine sonsuz teşekkürler..
ha...n
11.12.2009
16.08.2021
23.02.2023 işitme cihazı için üç kez ameliyat oldum Beni mutlu günlerle buluşturan, sağlığıma kavuşturan çok değerli doktorum; Elleriniz dert görmesin. Rabbim bana yaşattığınız mutluluğun mislini size versin. Yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasın. Üzüntüler hiç kapınızı çalmasın
Çok sevgi dolu, hastasıyla birebir ilgilenen, merhametli, mükemmel bir doktorsunuz. Her şey için teşekkür ederim
tu...n
Abdullah Bey rinoplasti ameliyatimi gerceklestirdi. Ameliyatim cok basarili gecti ve sonuctan cok memnunum. Ameliyata çok korkarak girmistim ancak ameliyat sonrasi surecim de cok rahat gecti. Ameliyat sonrasinda her ihtiyac duydugumda Abdullah Bey’e ve ekibine cok rahat ulasabildim. Destegi ve ilgisi icin basta Abdullah Bey olmak uzere Dr. Yakup Şen Bey ve Dr. Canberk Kertmen Bey ve diger tum ekibe cok tesekkur ederim. Ellerinize saglik sayenizde cok guzel bir buruna sahibim artik :)
k.....
Abdullah bey ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.2 ay önce Paratis bezi ameliyatı oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti
Hocam ve ekibi gerçekten çok ilgili ve kordineler kendinizi güvende hissediyorsunuz. Tekrar çok teşekkür ederim.
z....ş
Kulak ameliyatı oldum işitme kaybım vardı, kireçlenme alındı ve ilk güne göre işitmem düzeldi.Başta doktorum olmak üzere ekibi İlk muayenemden ameliyat günüme kadar ve hatta ameliyat sonrası baya ilgilendiler. Detaylı açıklama ve bilgilendirme yapıldı kontrol günlerimde hiçbir aksaklık yaşanmadı çok çok memnun kaldım doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.
du...r
23 Şubatta kulak kireçlenmesi ameliyatı oldum çok zor bi ameliyattı..25 yıllık rahatsızlıgimdan sonra tekrardan duymaya başladım..belki Abdullah bey ameliyatima girmeseydi boyle basarılı bir sonuc almayacaktim kendisine ve ekibine cok tesekkur ediyorum
Abdullah Dalğıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Dalğıç, Kulak Burun Boğaz. Size Abdullah Dalğıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tonsillektomi, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septum Perforasyon Onarımı, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Nebulizatör, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Orta Kulak Ameliyatı, Odiyometri-Odyometri, Laringoskopi, Akustik Nörinom Cerrahisi.
Abdullah Dalğıç adresi nerede?Abdullah Dalğıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Dalğıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Dalğıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Dalğıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Dalğıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Dalğıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Dalğıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Abdullah Dalğıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (11)Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karabağlar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları