Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır
m ...n
böbrekte kitle vardı çok başarılı bir ameliyat gercekleştirdi yaşamımı Allaha ve abdullah hocama borcluyum benim durumuma rabim kimseyi düşürmesin ama bu hastalığa düşen olursa ğüzü kapalı abdullah hocama gürünmelerini tavsiye ederim
Abdullah Gedik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Gedik, Üroloji.
Abdullah Gedik adresi nerede?Abdullah Gedik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Gedik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Gedik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Gedik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Gedik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Gedik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Gedik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Abdullah Gedik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Abdullah Gedik hangi sigortaları kabul ediyor?Abdullah Gedik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar