Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi
Abdullah hocam annemin kalça kırığı ameliyatını yaptı.Gerek insanlığı gerekse doktorluk bilgisi muazzam.İyiki yolumuz Abdullah Hocamızla kesişmiş.
r....d
Doktor bey annemi diz protezi babamıda halkus valgus ameliyati yapti ben bu zorlu surecte ne sorduysam yanitladi hastasina cok değer veriyor bıkmadan dinliyor annem.ve babami.sagligina kavusturdu allah razi olsun hic tereddüt etmeden gidebilirsiniz önce insan sonra doktor
me...a
Bursa Hayat Hastanesi'nde menisküs operasyonu geçirdim.Abdullah hocamız hem iyi bir insan hemde iyi bir hekim Allah razı olsun.Ayrıca 8.kat ekibinede teşekkür ederim
z.....
Protez ameliyatı oldum hocamızın ellerine sağlık çok ilgili ve alakalıydi gonul rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.
ne...y
Ayağımı burkmuştum. Çok ilgili bir doktor, yoğun çalışmasına rağmen detaylı bir şekilde anlatıp ilgilendi, teşekkür ederim
se....
Annemin kalca protez ameliyatini doktorlarin riskli demesine rağmen başariyla gercekleştirdiği için kendisine çok teşekkür ederiz.kesinlikle çok iyi bir hekim.başarilarının devamını dileriz...
ah...k
Mükemmel bir doktor tavsiye ederim topuk dikeni vardı ayagımda çok şükür geçti çok teşekkür ederim ..abdullah bey
ko...z
Annem dizinden geçtiğimiz cuma ameliyat oldu. Abdullah hoca operasyonu gerçekleştirdi. Ameliyatın başarısından mı bahsedeyim, kendisinin hastasına saygılı, ilgili ve güleryüzlü yaklaşımından mı bahsedeyim, hem doktor hem bir insan olarak ahlaklı duruşundan mı yoksa mesleki etikten asla ödün vermemesinden mi bahsedeyim? Dünyanın öbür ucunda da olsanız Abdullah Bey'i bulmanızı tavsiye ederim. Allah ondan razı olsun, muhteşem bir doktor, süper bir insan.
m....p
yaklaşık 10 yıldır dizinden problem yaşayan annem 17.10.2014 tarihinde gemlik devlet hastanesinde ameliyat oldu. doktorumuzdan çok memnunuz. ameliyat öncesi ve amliyat sonra çok iyi ilgilendi. Allah ondan razı olsun.
mü...n
ben kendisini Suşehri hastanesinde tanıdım.tüm sivası üniversite dahil gezdim 2 yıl boyunca benim hastalığım bulunamadı.kendisine bir arkadaş tavsiyesiyle gittim.iyikide gitmişim..bnde binde bir görülen FAİ varmış.teşhisi koydu ve ardından ameliyatı yapabilecek hastane ve doktor tavsiye etti..çok şükür şuan çok iyiyim.. Abdullah bey sayesinde sağlığıma kavuştum..herkese tavsiye ederim..kendini yetiştirmiş bir doktor.Allah kendisinden razı olsun...
Abdullah Küçükalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Küçükalp, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Abdullah Küçükalp adresi nerede?Abdullah Küçükalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Küçükalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Küçükalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Küçükalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Küçükalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Küçükalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Küçükalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Abdullah Küçükalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları